Gå til innhold

Tråden om katter!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja var bengalen :p Skjæra levde den og hun dro den etter seg mens en flokk med skjærer sto i treet å kjefta på henne. Hun gav tilslutt opp å ta livet av den og den fløy av gårde hehe.

Er en fuglekirkegård her i hagen. I fjor sommer fant jeg over femten fugler under tramplina og tre til under ett annet tre.

Lenke til kommentar

Selv om fuglen virket rolig og nøt tilværelsen som pasient hos dere, så tror jeg innerst inn den var rimelig redd :p Det var nok det som tok livet av den.

Jeg "fanget" en mus en gang, som hadde forvillet seg inn på internatet jeg bodde på. Etter mye hyling, fikk vi endelig tak i den. Den var så sjokkert at den døde kort tid etter vi lapp den ut i fjøset.

Lenke til kommentar

Personlig tar jeg liv av skadete dyr kattene mine kommer inn med. Et skadet vilt dyr er et dyr som lider. Luftpistol er en veldig grei måte, dyret dør momentant, slipper å fange den og den lager ingen merker i huset (kula spretter bare rundt og avogtil treffer meg, men det er null stress). Friske dyr går ut igjen mens jeg ikke slipper ut katten på et par minutter.

 

Forresten, huskatter er de verste dyrene når det gjelder dreping. De trenger ikke skaffe sin egen mat, de har et langt liv og formerer seg fort så de tar ganske mange dyr. Jeg har 2 katter, han ene krever våtfor fra pose når han har vært så flink og hun andre spiser dem avogtil, men som oftest skal hun også ha spesial mat.

 

(btw, hei på dere, første post i denne tråden :))

Lenke til kommentar

Har nettopp adoptert en hjemløs katt, hankatt (kastrert). De som gir den fra seg er usikre på om den er vaksinert (de fikk katten på døra). Jeg skal få den chip'et, og vil også vaksinere i samme slengen. Finnes det noen fare for over-vaksinering? (altså dobbelt opp av vaksine i tilfelle den har fått noe tidligere)

Lenke til kommentar

Jepp, får høre med vet'en. Syns det er snodig om den ikke skulle være vaksinert men kastrert. Kan tenke meg at man gjør slike ting i samme slengen.

Katta har forøvrig tatt fullstendig eierskap over vasken på badet. Virker som om vasken er konstruert for optimal kattesøvn. Jaja, jeg får investere i hygieniske våtservietter for min egen renslighet, kan jo ikke lempe på Kong Katt.

Lenke til kommentar

Jeg merket at den trekker seg tilbake når jeg sier et ganske bestemt nei. Hvis den nærmer seg maten min så får den bestemt nei, hvis ikke det hjelper så får den et lite dunk på hode. Har prøvd å løfte den vekk i snart en måned, men det har hatt lite effekt.

 

Den begynner å lære litt. :p

 

Jeg har også hatt problem med at den ikke vil bruke klatrestativet som jeg har fått. Men nå har jeg plassert maten på "2. etasje" så nå må den bruke den.

 

Jeg trur grunnen til at han ikke vil bruke den er pga at den forrige katten min brukte den, og han har røytet en del på den og luktet hans ligger fortsatt igjen. Jeg pleier å rose katten når han går på stativet. :)

Lenke til kommentar

Katta mi, Mozilla FireFox tok en undulat engang.

Hun hadde veltet et bur som stod på verandaen til en nabo.

Å få den pusen til å gi fra seg et bytte er nærmest umulig. Det ble kattejakt over hele stua med snerring og fresing.

Undulaten levde ikke lenge etterpå.

 

 

En annen gang kom hun hjem, stolt som en hane, og la ei nyfanget mus i matskåla si, oppå tørrforet.

Hun skulle nok spise godt den dagen!

Jeg tok musa i halen og slengte den ut.

Igjen, sint katt den neste halvtimen.

 

mjau.jpg

Aaaahhh... Fresh blood!

Denne katten kom fra en venninne, ikke fra Dyrebeskyttelsen.

 

 

Og her kommer en oppfordring:

Dyrebeskyttelsen trenger midlertidige hjem for katter som skal omplasseres.

Hvis du vil ha katt, men ikke kan forplikte deg til å ta deg av den i 14 år, kan du "låne" en katt hos Dyrebeskyttelsen. Du får med gratis mat og kattesand.

Det eneste du trenger å gjøre, er å ta vare på den til de ringer og sier de har funnet en ny eier.

Dette kan ta dager, uker eller måneder.

Kattene fra Dyrebeskyttelsen er stuereine, kosete, vaksinerte og selvsagt steriliserte.

De har t.o.m. allerede fått navn.

Endret av Mannen med ljåen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...