Jump to content

Skogli

Medlemmer
 • Content Count

  1920
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About Skogli

 • Birthday 08/17/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Heisann, to spørsmål. en tråd. Per i dag har jeg Samsung Galaxy S3 (privat), Sony Xperia V (jobb), Xperia Tablet Z (privat) og Samsung Galaxy Tab 2 (jobb). S3'en er grei nok, Xperia V er dårlig og nettbrettene er jeg fornøyde med. Så nå skal S3en byttes ut mot en ny og bedre modell, men valget mellom HTC sitt flaggskip, HTC One, og Sony fabelaktive Xperia Z er tungt og vanskelig. Hvilken er det bedre valget? Mobilen brukes ekstremt mye til facebook, pittelitt til spill og masse til bilder. Så kommer valget at nettleverandør. Per i dag har jeg Chess og er ekstremt fornøyd med pris og brukervennlighet. Men det var en ting, og forsåvidt en ganske viktig ting... Dekning! Bur i Rogaland, nærmere bestemt rett øst for Haugesund og nå begynner jeg å bli ganske lei av å surte på Edge.... Var inne og såg på dekningskartet til både Netcom og Telenor og utifra det jeg kunne se var Telenor overlegen på dekning. Hvilket abbonoment kan jeg få tak i som tilsvarer Chess sitt Sjakk Matt, men har Telenor dekning? Eller i det miste bedre dekning en Chess? På forhånd takk.
 2. Ok, Hadde Transformer Eee Pad (den første som kom ut), men solgte den lenge før jeg fikk testet om den var noe god. Nexus ja... Vet ikke helt hva jeg føler for den enda. Føler jeg trekkes litt mot Ipad Mini med 4G..... Hadde vært en snerten sak.
 3. Heisann. Jeg har endelig tatt til vettet og tenkte jeg skulle gå til innkjøp av ett nettbrett. Har sett meg ut 4 stykker jeg vil ha.... - Asus Transformer Pad Infinity (selvsagt med dock) - Sony Xperia Tablet Z - Apple Ipad (den med Retinaskjermen) - Apple Ipad Mini Det er litt spesifikke bruksområdet jeg skal bruke den til, noe som uheldigvis gjør Ipad lite egnet.... Er vel mangel på Java forstod jeg. Facebook, epost, Finn og aviser er vel de vanlige, men jeg vil bruke ett program fra jobben på mitt kommende private nettbrett, da jobbrettet somregel står i bilen. Det krever Java, så hvordan stiller Apple seg der? Hva synes dere, er det noen som er bedre enn disse? Hvem skal jeg velge? (Bruker både android og iPhone mobiler, har LG Smart TV hjemme og vurderer sterkt AppleTV.)
 4. Fant nettopp ut at SE har Android.... Dette hadde nå ikke jeg fått med meg, så nå blir det litt andre boller ute og går her. Sitter nå og leser litt om SE Xperia Arc. Hva synes folket om denne, i forhold til de andre jeg har listet opp?
 5. Ok. Har vel egentlig klart å snevre ned utvalget til, LG 2X, HTC Desire og N8... Hvem av disse har best batteri egentlig?
 6. Så lenge ikke HTC Desire er slik som min HTC Touch Diamond 2, så er det en vurderingssak. Slai: Har du N8 selv? Fornøyd?
 7. Samsung Galaxy S 2 i9100 er uaktuell.... Jeg nekter plent å betale 1500kr for en mobil, for å så betale 250kr/mnd i 12 mnd....
 8. Er jo egentlig også LG'ene jeg glor litt på, men har ikke peiling på mobiler så valget står åpent. Hvordan er forskjellene på 2X og Black egentlig?
 9. Heisann. jeg skal nå ha meg en ny telefon etter å strevet med Huawei Titan i over 1 år.... Men jeg har følget dårlig med i mobilfronten og vet ikke helt hva jeg skal velge.... Fant de som hadde en aktuell pris på Chess.no, gikk inn på amobil.no og såg anmeldelse, og nå sitter jeg fortsatt igjen med en god del mobiler. Følgende mobiler er jeg interessert i: - Nokia N8..............(349kr - 249,- i nedbetaling) - LG Optimus 2X.........(199kr - 249,- i nedbetaling) - LG Optimus Black......(699kr - 199,- i nedbetaling) - HTC Desire S..........(199kr - 249,- i nedbetaling) - HTC Incredible S......(199kr - 249,- i nedbetaling) - Samsung i9000 Galaxy S(199kr - 199,- i nedbetaling) (Grunnen til at jeg la ved prisene er at jeg er ute etter den billigeste dere anbefaler meg. ) Dette bruker jeg mobilen til: - Facebook - Kamera - Internett Og den må være meget brukervennlig til å sende meldinger og ringe med selsvagt. Hvilken anbefaler dere ? Mvh: Skogli.
 10. Hehe, er enig der. Gjelder bare å få noen gode høyttalere til å sette ved dataen.... Og få malt databordet. Hehe.
 11. Irriterer meg grenseløst over at Tollregionen fortsatt sender meg regning på årsavgiften, selv om både Biltilsynet Haugesund og 2282 sier at jeg ikke er skyldig i årsavgift 2011.... Oblatene er jo for faen klistret på bilen!!!
 12. Da ble det en liten bytting i bakgrunnsbilder på meg i dag. Likte litt sammensetningen av bildene mine i dag, så jeg slenger med en desktop (i spoiler) Bakgrunnsbildene. (DualScreen) Desktop:
 13. Da får jeg vel legge opp noen bilder av "nerdebula" mi da. Har budd her i ca 1 måned nå, kanskje litt mer. Alt er ikke på plass enda, men er cirka slik det kommer til å forbli. Tv-delen. Kabler under TVen skal gjemmes, bassgitar skal henges over TVen og RBK-skjerfet får en annen plass. Jada, jeg vet jeg har en rosa Xbox-kontroll, men mine hvite er litt ustabile. TV-benken. Her er vel egentlig alt slik skal være, utenom at den gule kassen skal byttes ut med noe finere. Kjøpt på Coop Obs! Bygg, Haugesund. ca 800kr. Funker perfekt for min del, siden jeg vil ha en spesiell vinkel på TVen. Databord, høyre side. Enkelt og greit oppsett. Grunnen til at jeg må ha bærbaren her er at jeg ikke har trådløst kort i stasjonæren, så bærbaren blir hovedsaklig brukt til videresending av internett. Databord, venstre side. Arkiv hylle og "skrivebord-delen". Den skjermen som står forlatt inne i kroken der skal blir satt i bruk når jeg får laget meg enn hylle over de 2 skjermene. Da vil skjermen kun brukes til Spotify. (Spotify kjøres nesten 24 timer i døgnet her. ) Kan også legge til at databordet er hjemmesnekret. 1300kr kostet det meg. Platene er i heltre. Bredden på bordet er 61,5cm, så god plass til diverse. Cirka 1,6m lengde, begge veger... Rotehyllen. Her er ikke alt på plass enda, skal handle inn slike kurver som passer rett inn i hyllene. Mvh: Skogli.
 14. Heisann. Jeg har en Packard Bell iMedia (den lille versjoenen), og der har jeg da 2 skjermkort. Ett NVIDIA GeForce 9200 på hovedkortet og ett ATI Radeon HD5570. Og det er jo ATI kortet som er sterkest og der jeg vil ha Dual Screen.. Men nå jeg kobler til DVI så slår hele maskinen seg i lås.... Jeg har prøvd å avinstallere drivere og installere på nytt, men ingenting hjelper. Noen som vet hva som kan være feil? Skjermene er: ViewSonic VG1921wm Samsung SyncMaster 940n
×
×
 • Create New...