Gå til innhold

Glemte spill DU aldri glemmer


Anbefalte innlegg

Også husker jeg et skispill for lenge lenge siden, husker ikke helt hva som var poenget med det, men iallefall, etter at du har kjørt ned en bakke så måtte du komme deg bort ifra et monster ellers ville du bli spist opp.

Fantes mange hopp, trær og andre skigåere i bakken som måtte unngås, noen som vet hvilket spill jeg mener?

6975081[/snapback]

 

 

Genialt spill! Jeg trodde det het "SkiFree", men ifølge denne siden het det bare "Ski".. Jeg husker man kunne brenne trær ved å hoppe over dem.. :D

 

ski.gif

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
SKI!! er det ikke det spillet der den avskylige snømannen kommer og spiser deg? kongespill!

6975639[/snapback]

 

Jeg satt og kjørte bortover en vei for og slippe og bli spist. Satt sikkert 10 min og så for og renne ned og bli spist alikevel.

 

Når jeg spilte dette spillet var jeg så pass liten, så hva gikk spillet egenltig ut på?

Lenke til kommentar

Super soccer til SNES. SNES'en var min første konsoll noensinne. Og med den kom Super Mario world, F-zero og Super Soccer. Jeg husker godt den gangen jeg og kameraten min endelig klarte å spille gjennom Super soccer uten å bruke savekodene. Vi var utrolig nervøse under den siste kampen(mot Argentina). Men mange mål i andre omgang sikret oss seieren.

 

Ellers var det ganske morsomt å spille mot Belgia med Tyskland. Kunne lett komme opp i 40 mål i løpet av en timinutters kamp. :)

Lenke til kommentar
DISCWORLD 1 og 2

Discworld_game_promotional_postcard.jpg

 

:love:

6976215[/snapback]

Hadde helt glemt dem..... :ermm: Kvalifiserer denne posten da?

6981104[/snapback]

 

Det kom faktisk et tredje Discworld-spill også, DW Noir. Der man spilte som en privatetterforsker og utforsker mordet på et troll (en steinhaug). Det er i Grim Fandango 3d-stil. Ikke skrevet av Pratchett selv, men han godkjente manuskriptet. Sånn typisk humor som at en kaffemaskin på kontoret rister konstant fordi Imp'en som bor inni den (og lager kaffen) har fått i seg for mye kaffe.

Eller journalist-vampyren som blir til støv hver gang han tar et bilde med blitz, så han har et glass blod rundt halsen som knuser i bakken så han blir seg selv igjen.

"It's SO embarrassing!"

Alle vet jo at man blander vampyrstøv og blod for å gjenopplive en vampyr.

 

Leser forresten gjennom serien nå, holder på med Death-trilogien. DW2 sin story er utvilsomt inspirert av boka Reaper Man, der Death blir lei jobben sin og tar ferie (ikke på en solfylt øy, men han tar seg småjobber rundt i verdens byer for å finne ut hvordan mennesker lever). En av hovedfigurene er en trollmann som døde av alderdom men ikke ble hentet av Death, og derfor ble zombie istedet. Sammen med tusenvis av andre som heller ikke dør ordentlig.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...