Jump to content

Galdrafadr

Medlemmer
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)
 1. Jeg vil ikke gå helt opp til 7T Pro/McL. Men nå som 7Pro evt blir billigere, hva med spørsmålet: 7 Pro vs 7T? Hvilken skal man velge da?
 2. Mener helt bestemt at viss du allerede eier HM1, så får du Legacy Pack gratis i HM2. For de som skal gå direkte til HM2, så må du jo selvgølgelig kjøpe HM1 Legacy Pack for noen så kroner. https://www.ioi.dk/hitman-legacy-faq/
 3. Husk, at du har muligheten til å spille Hitman season 1 i Hitman (season) 2! Dvs, at kjøper du Hitman 2, og oppgraderer, kan du spille alle oppdragene fra første sesong MED alle oppdateringer og spillmekanismer som H2 kom med!
 4. Dere vet at dere kan fjerne "håndholdingen" på de to nye Hitman spillene? De er der jo for at -nye- spillere kan lett få overblikk over områdene (som er flere ganger større enn Blood Money sine største maps) Veteraner, som dere selv er, kan jo fint spille uten, og finne egne måter å drepe targets på. For å få alle achievements, så skal man jo faktisk spille utenom "historiene".
 5. Aaaah, Noreg! Noen gonger savna eg det ikke... Bare for å sei det rett ut, seg betalar 29,- dkk for uendelig bruk av mobildata. Tror eg blir i Danmark eg enn så lengje.
 6. Let me google it for you: https://www.giantbomb.com/articles/giant-bombs-2016-game-of-the-year-awards-day-five/1100-5525/ EDIT: Da jeg ser at videoen er over 3:40 lang, og du ikke kunne google noe så simpelt som Hitman Game of The Year, så skal jeg finne tidspunktene for deg også. "Best Game" starter ved ca 1:56:20, ca etter 3t snakker de en del om Hitman og Doom 3:30 og ut, Hitman hype.
 7. ser ikke helt hvordan dette skal fungere heller, annet enn at konseptet er fascinerende. skal man ha en stor gymsal å gå rundt i da, som er like stor som brettet man spiller på, og hva med de du spiller mot, må de løpe rundt i samme sal. hva med å bytte ut oculus rift med airsoft/paintball istedet da? Høyrer du ikkje kva han seier i videoen da? Han snakker om Virtuix Omni. Ta eit søk på youtube du, så forstår du at man ikkje treng ein heil gymsal for å springa rundt i http://www.youtube.com/watch?v=dP48cLFeBms
 8. Var stor fan av necromancer i D2, så da eg spelte PoE var eg glad for at det var mulig å ha ein stor hær av minions. Kult spel, mangla ein del, og balansen var ikkje god. Dette var jo i Beta, så det er nok mykje bedre nå ja!
 9. Syns det er god vekst i spillindustrien i norge, og mye takket være støtte. Tidligare har det liksom bare vert Funcom, som har kjørt på med sitt, og ellers de som lager "barnehagespill". Det har ikke vert så mange som har startet opp. I det siste er det stor vekst på indie-fronten, noe som kan utvikle seg til å bli noe stort om noen år. Blir så provosert når jeg ser folk syte og klage "Har ikke troen på norske spill". Tror dere eksemeplvis DICE plutselig var hundrevis av ansatte og lagde Battlefield serien? Nei! Anbefaler folk å se litt på Codename Eagle, som var forgjengeren til Battlefield serien, og DICE sin egen historie. Viser jo bare at det spillet folk kjenner i dag ble i grunnen utviklet av et relativt lite studio som ingen kjente til. Fra å lage Pinball til Battlefield... det tar altså mange år! Det var jo ikke engang de selv som kom med grunnformulaen til suksess-spillene, det var Refraction Games (Codename Eagle). Alle starter jo en plass, og det er jo nettop derfor støtten til indie studioene er bra å ha. Dyktige folk blir gjerne i Norge istedenfor å flytte til utlandet og lage spill for andre. Jeg er selv skyldig i å ikke lage gode spill for Norge, da jeg er i utlandet og animerer for spillstudioer der. Gledar meg til den dagen det er gode og stabile spillselskaper i Norge, på lik linje med vår nabo, Sverige. Godt at Gamer tar dette opp. Det er jo en sak som en stort sett ikke kan se på TV eller høre på radio. Om man tolker det som godt eller dårlig er opp til hver enkelt person. Jeg holder meg utenfor politikkdiskusjonen da det er håpløst emne å diskutere uansett.
 10. Min go-to support er som regel en Warlock. Jeg spiller han som en aggressiv early / late-semi-carry. Fatal bonds er utrolig god for å gi skade til motstanderens helter, men den pusher linja ganske mye. Creepstacking og pulling er viktig. Mana er eit problem i starten da jeg spammer fatal bonds. Med soulstone og/eller ring of basilius skal det gå greit. Phase boots for å gi bedre posisjon, og litt bedre lasthitting (når du trenger det over carryen). Det er core items. Så ser man hva teamet trenger. Som support, er MEK vanlig. Er det andre som går MEK kan en gå Pipe. Viss man fokuserer på carry rollen er det Aghanims + Refresher orb som er tingen. 4 golems som traver rundt er utrolig morsomt, for å ikke snakke om AoE stun og damage! Viss kampene går godt, skipper jeg ofte mek og pipe og går direkte til carrybuilden! Jeg skiller som oftest fatal bonds først for å gi mest mulig harassment til motstanderen. Healing er bra for deg selv og din carry. Upheval(?), skill nr,3 er stort sett ubruklig. Lett å countre, warlock står helt stille, så skip skillen og gå for stats. Ulten skiller du når du kan såklart. Også stor fan av Tiny. Kan også gå for support/carry build som warlock. Utrolig morsomt å ha Assault Cuirass + Aghanims på Tiny. Han dasker bare fienden i tryne med eit stort tre. Dark Seer er en av mine WC3 favoritter. Fantastisk god hero med mulighet til å supporte teamet og gi masse skade via Ion Shell. Gyro Carry/ganker. Elsker rocketbarrage og flak cannon. Gi han shadowblade + manta, så klarer han seg godt. Movementspeed og damage. Med flak aktivert river han i stykker allt på skjermen. utrolig god til å farme flere creep camps samtidig fra mid-game.
 11. Må du slutta å syta! Hadde sjølv samme problem, men så hadde eg nynorsk som morsmål og ikkje bokmål. For meg så var det bokmål som øydela norsken. Som du kanskje veit så er jo sidemål enten nynorsk ELLER bokmål. Det kommer jo ann på kva ein har som hovedmål. At vi har 2 norsk skriftspråk er tragisk. Vekk med sidemål seier no eg (men det det jo sjølvsagt bokmålen frå mitt synspunkt) Go GAMER! Eg er glad eg finn båe nynorsk og bokmål
 12. Synd så mange kviar seg for å bruke nynorsk, når mesteparten av dialektane i noreg har stor vekt i nynorsken. Viss ein absolutt skal vera ein trave og ikkje bruke målforma kan ein jo lett bruke internetts muligheitar! http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext No kan du slutte å surmule og faktisk oversette teksten sjølv. Eg og vil ha Android versjoner :/
 13. Prøv Secret of Mana + SoM 2 (Seiken Densetsu 2+3)!! Crono trigger er konge, men eg syns Som2 er mykje bedre. Level systemet er fantastisk! Mulighetene med dei 6 karakterene er mange! Kampene er som det gamle Zelda, der ein slår når ein trykkar på knappen, ikkje noe "vent og velg" ala Final Fantasy. Edit: Og ikkje gløm å få med deg 2 av dine venner på ein 3-player Co-op!
×
×
 • Create New...