Jump to content

loathsome

Medlemmer
 • Content Count

  5029
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Who gives a damn...Det heter også Microsoft Windows 7, men hvem bruker vel det framfor "Windows 7"?
 2. Kanskje ikke så rart, da jeg sist var aktiv en god stund før du ble født her på forumet (aka registrerte deg ).
 3. Ja, jeg vet til og med nøyaktig hvordan du ser ut, fordi du har postet så mange bilder av deg selv opp gjennom!
 4. Mornings Diskusjon! Har et problem som begynner å bli vel så irriterende etter hvert - når jeg pakker ut filer, uavhengig av format, går hele pc-en sørpetregt og det er praktisk talt umulig å få gjort noe produktivt med mindre jeg pauser utpakkingen eller venter til den er ferdig. Som sagt så skjer dette også uavhengig av filformat og utpakkingsprogram, enten det er .zip, .rar, .par, .par2 - etc. Jeg aner ikke hva dette kan komme av -- noen som har en liten idé eller kan gi meg et dytt i riktig retning her? Har Quad Q6600, 4GB RAM og kjører W7 32-bit. Thanks!
 5. Nei, se der ja—perfekt, takker så meget!
 6. Heisann godtfolk, Vil at dere gjerne skal komme med ord som er lite brukt, bortglemt eller rett og slett glemt vekk i dagens samfunn. Jeg tenker da spesielt på adjektiv. Dere kan også komme med ord som dere rett og slett synes klinger bra. Hejdå!
 7. Han gjør det - han liker det og er tydeligvis flau for å snakke om det og muligens fordi han liker det også. Logisk nok.
 8. Uh, dette er jo sjekketrikset jeg pleier å bruke 5 min etter jeg har møtt et nytt kvinnemenneske! Funker alltid, 100% av gangene.
 9. Ahh, flashback! *kjenner smerten i håndflaten* Får (som oftest) ut mitt raseri i verbal form.
 10. Tror ikke du trenger å komme her på Diskusjon og lure om en jente faktisk vil ha sex med deg... just go with the flow, du finner det ut helt NATURLIG! :-) Husk også på at du er meget ung, er ikke sikkert jenten i det hele tatt vurderer den muligheten dersom hun er like gammel som deg.
 11. Noe som kan nytes sammen kanskje ? Som HVA da? Trenger ideer - blir det muligens feil å i det hele tatt gi en gave? Visste det kom til å komme, hvilket er hvorfor jeg pent og pyntelig slengte på en "NB" helt på slutten der...
 12. Halla, La oss si man har en god FB (eller fler), og bursdagen til vedkommende hadde vært nåkommende Fredag. Hva skulle man gitt i gave? (utenom det åpenbare for those who catch my drift ). NB: Kun seriøse svar.
×
×
 • Create New...