Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Var en muslim i huset idag. FYFAEN å det oset svette eller hva enn lukten var.. Kan de aldri DUSJE ELLER? Hadde det ikke vært for at vennina mi, så måtte ho nok hoppet ut i bassenget først, før ho kunne ha kommet inn...

 

Men det som var mest ille var å få lukten ut av huset. bah ;p

 

Og hva har religionen til denne personen med hvordan h*n luktet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De som står bak kassen kan ikke gjøre stort med prisen.

Det er jeg klar over, jeg vet selv hvor irriterende det er med kunder som klager på prisen, heldigvis har vi det slik på jobben at hvis vi får noen slike kunder så setter vi dem over til sjefen og lar han snakke med dem, det skjer skjeldent, heldigvis.

 

EDIT:

Noe som irriterer meg for øyeblikket er at nesten alle serier på TVen er på svensk, hvorfor sender norske tv-kanaler nesten bare svenske serier? GAH :roll:

 

også enda en sak, folk som kjører villmann (tenker da spesielt på ungdommer), faen heller, daglig er det ulykker her i området, er det rart de vil ha aldersgrensen opp til 20? og jeg som ikke har ander planer enn og komme meg fra A til B må betale svindyr forsikring, pga disse idiotene :realmad:

Endret av Firesky
Lenke til kommentar
Jeg syns det er godt jeg.

Du er bare en liten knert enda. Bare vent.. Om seks år kommer du til å spy av tanken på cola og vodka, fordi da har du smakt så mye annet godt.

jeg drakk vodna og ap.juice som 16åring liksom :roll: Nå går det som oftes i white russian fordi byen suger på å lage noe godt. alt er så søtt og æsj.

 

en ting som er UTROOLIG irritedende. Folk på kino med "plystrebuser". De sitter å puster tungt, snufser og står på. Hva med å pille deg i nesen å bli ferdig med det?

H.A.T !

Lenke til kommentar

Funny... jeg skulle akkurat til å skrive om han tosken på shell som sto der og så dumt på meg istedet for å fortelle meg hvor mye jeg måtte ut med, for så å komme med en gretten tone når jeg spør. Og at ei lita halvliter med cola og ei pølse kosta nesten 70,- helt sykt.

 

Stod i kø på Shell så var det en idiot som ikke betalte for pølsa og colaen. Han bak kassa så rart på han og sa prisen med en gretten tone.

Den overlegne mannen ble selvsakt forfjamset.

Endret av Lord Grÿllwotth
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...