Jump to content

Toast Is Pimp!

Medlemmer
 • Content Count

  3320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

139 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16573 profile views
 1. Internett ble laget for og takle slike ting. Men nå har jo kablene eierskap.
 2. Mener jeg har lest at de ikke kan lette fulllastet fra Evenes og må da mellomlande på Andøya for refuel. De må kunne lette ved tap av motorkraft fra en motor.
 3. Er ikke bra og ta ifra menesker arbeid. Staten kan jo ikke dele ut borgerlønn når selskapene og eierne ikke betaler skatt. Det burde fikses først eller parallelt ved utviklingen.
 4. Ang baklys så har dere glemt at i tåkete og snyfåkk så er det ingen baklys påslått på en bil bygd etter 2011 i Auto. Ang BMW så er det en livstil og drite i andre. Sa ifra til en eldre kar i BMW at han burde koste av baklysene sine før han kjørte fra sykehuset. Det gjorde han ikke. Når min Audi Avant som er en stasjonsvogn kjøres i snyfyk så må jeg bruke tåkelyset bak, ellers så vises jeg ikke på veien bakfra.
 5. Det er svært tidkrevende og få VoLTE 4g-tale godkjent hos de nordiske operatørene. Jeg skulle gjerne ha vist hvorfor ikke alle modemer som støtter VoLTE ikke bare kan virke rett ut av produksjonen. Jeg ønsker meg en mobil med LTE-M , der modemet bruker svært lite energi i standby.
 6. Det er bare på gøy de har gjort det. Det er ikke i det overhodet nyttig og bruke starlink for posisjonering. Skjønner du det ikke?
 7. Ja du kan bruke alt til og posisjonere deg hvis du vet hvor det du måler er. Du må vite satelitten sin bane veldig så nøyaktig og det må korrigeres ofte. Ta og se hvordan de første satelittene for posisjonering fungerte. Dermed er de ubrukelig til og finne din posisjon hvis du ikke får data fra dem som forteller dems bane. Fordi det gjør GPS, GPS satelittene sender sin oppdaterte bane til din enhet så enheten din vet nøyaktig hvor satelitten skal være til hver tid. Men kan du bruke starlink til og finne din posisjon? Nei det kan du ikke. Finnes ikke kommersielt utstyr for det.
 8. Åh. Kjipt. Får heller skrape vekk ytterste plastikken på visakorte og så senke kortet i aceton for og få fram chippen uskadet. Så lodder jeg på en antenne, fooorsiktig. Eneste jeg nå bruker selveste visakortet til er når man skal ha drivstoff. Alt annet går kontaktløst via mobilen.
×
×
 • Create New...