Jump to content

Toast Is Pimp!

Medlemmer
 • Content Count

  3306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

137 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Vi får vite om flyvninger gikk bra rimelig fort. Men selvfølgelig video vil ta litt tid. Kanskje vi får et bilde rimelig kjapt av Ingenuity i lufta også. Forhåpentligvis kommer en av satellittene som er rundt mars i dekning ikke lenge etter. Da får man speed. Det gikk nå bra fort og få video av landingen av roveren. Det tok lang tid før vi fikk det samme fra Curiosity.
 2. Når man kjører i fart har man jo ikke rare rattutslaget uansett. Ser for meg at rattet faktisk er i kontakt med hjulene når bilen er av. Kanskje det er gjort noe med styresnekken så at det og vri 90 grader gir fult rattutslag, og det er noe med styresnekken så at når du beveger den så hår utslaget på en slags kurve sett på papiret hvis dere skjønner. Kan og være elektrisk clutch som kobler fra styresnekken når bilen er i gang. Men det liker ikke jeg fra sikkerhetsperspektiv. Når Golf får lov til og miste vakuum til bremsekraftforsterkeren så ser jeg ikke for meg at dette blir noe problem og få godkjent.
 3. Forferdelig mye drittkommentarer som nå ruller inn over artikkelene. Bare les kommentarene for e-golf.
 4. En fremtidssikret mobil er en mobil som får nyeste OS og har et utskiftbart batteri. Det at den har 12 gb ram hjelper lite.
 5. Er ikke litt halve poengen med hytte å vaere uten internet? Er du skikkelig tøff skal det ikke være tak på hytta heller. Monterte brannvarsler for første gang på 70 år i fangshytta. Skal du ha stabil forbindelse så må du ro litt ut. En liten fangsthytte som hele familien på min fars side bruker. Da jeg kom for første gang på min mor sin side ain hytte så sa jeg at det var jo stort som et hus. Og ja det var det. En del påbygg, men ikke så stor da.
 6. Hei. Noen som husker et klikk og gå Windows95/dos spill der man var et jorbær som løste oppgaver? I begynnelsen mener jeg at man måtte ned i en kjeller i en "by", så gikk man i skogen og snakket med noen på et træ. Husker og at det var et tog som skulle startes. Det var en bugg i spillet som gjorde det umulig og starte toget. Var bare og begynne på ny savegame. Det var et barnespill. Har søkt gjennom mye lister for og finne. Fant Connections, husker ikke om jeg fant spillet C.H.A.O.S også.
×
×
 • Create New...