Jump to content

Toast Is Pimp!

Medlemmer
 • Content Count

  3297
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Forferdelig mye drittkommentarer som nå ruller inn over artikkelene. Bare les kommentarene for e-golf.
 2. En fremtidssikret mobil er en mobil som får nyeste OS og har et utskiftbart batteri. Det at den har 12 gb ram hjelper lite.
 3. Er ikke litt halve poengen med hytte å vaere uten internet? Er du skikkelig tøff skal det ikke være tak på hytta heller. Monterte brannvarsler for første gang på 70 år i fangshytta. Skal du ha stabil forbindelse så må du ro litt ut. En liten fangsthytte som hele familien på min fars side bruker. Da jeg kom for første gang på min mor sin side ain hytte så sa jeg at det var jo stort som et hus. Og ja det var det. En del påbygg, men ikke så stor da.
 4. Hei. Noen som husker et klikk og gå Windows95/dos spill der man var et jorbær som løste oppgaver? I begynnelsen mener jeg at man måtte ned i en kjeller i en "by", så gikk man i skogen og snakket med noen på et træ. Husker og at det var et tog som skulle startes. Det var en bugg i spillet som gjorde det umulig og starte toget. Var bare og begynne på ny savegame. Det var et barnespill. Har søkt gjennom mye lister for og finne. Fant Connections, husker ikke om jeg fant spillet C.H.A.O.S også.
 5. Skjedde vell da alle har gått over fra ordet program til app. Synes det er teit og si. Det finnes obskurde programmer folk trenger i ny og ne.
 6. Det finnes ikke 5G i USA. Hvorfor prater dere jåsspunger ikke om det farlige nødtnettet? Har det plutselig blitt okei for dere? Du vet vell ikke engang hvor mye sendetid en AMS måler har i timen en gang.
 7. Selvfølgelig var det ingen info og sammenligning mellom Black 7 og Black 8 når det gjaldt stabiliseringen på deres sider. At kameraet får nattmodus for timelapse er sikkert bra, har ikke prøvd timelapse når det er mørkt på min black 7. Men video på min black 7 når det enda er dagslys men litt småmørkt er trasig. Mye støy. Regner med 8 black ikke har det fikset. Bare at det er støyredusering på timelapse i nattmodus.
 8. Synes heller de skal fjerne regelen som tillater nye biler og ha avslått baklys på dagtid. Det er mye tåke rundt omkring på dagtid, og ikke alle bilene heller greier og merke at det blir mørkt på auto.
 9. Herregud for en gjeng dere er. Høres jo vanskeligere for dere enn og montere en DAB antenne riktig.
 10. Virket. Bruker og kjøre uten mobil for det meste når jeg er i nærheten.
 11. Hadde installert et program som root telefoner gjerne vil bruke. Vips og mobilbanken scanner etter apk med navn som den kjenner igjen. Fjernet programmet og mobilbanken virket.
×
×
 • Create New...