Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kommer også til å kjøpe meg data når jeg kommer ned, eneste minuset er jo at man ikke får norsk tastatur, men med tanke på hvor mye man sparer på det så er det vel verdt det :)

 

Vurderer en Alienware. Mac er fancy, men det at de er så lite spill-vennlige gjør at jeg tror jeg dropper å kjøpe det.

Lenke til kommentar

Alienware er da ikke crap, man betaler bare litt i overkant mye mer enn det de er verdt. Men man får jo den awesome logoen :love:

 

Også tror jeg ikke at jeg orker å venne meg til et helt nytt operativsystem, men jeg får se hva jeg ender med å gjøre, er jo fortsatt et halvt år igjen. :)

Lenke til kommentar

Ja, da venter jeg fortsatt på å bli godkjent, og har søkt på USA. Det er vel fordi at det er ikke så ukjent i forhold til flere andre land. Jeg vil gjerne oppleve den high school spiriten og jeg har virkelig falt for USA etter at vi bodde der i 7 måneder da jeg gikk i 5. klasse (selv om det er lenge siden).

 

Men hva hvis jeg ikke blir godkjent? Jeg lurer da på om jeg skal gi opp min utvekslingsdrøm, dra i 3. klasse eller velge et annet land?

 

Men så klart jeg får først vente å se om jeg blir godkjent og kommer til USA :) Men ellers da snuser jeg så vidt på Sør-Afrika. Men jeg synes det virker veldig skummelt, Afrika liksom. Sist jeg var i Afrika var jeg i Egypt, og inntrykket derfra var helt forferdelig. Men det skremmer meg litt med tanke på språk og en helt annerledes kultur. Hva hadde dere gjort?

Lenke til kommentar

Hvorfor søker du så seint? Uansett så har jeg inntrykk av at det er en god del utvekslingsorganisasjoner, så du kommer sikkert inn hvis du søker hos flere :)

 

Jeg har hatt en del prosjekter om Sør-Afrika og ja, Sør-Afrika virker veldig skummelt. Det er bare 20 år siden de avskaffet Apartheid der, og selv om landet har gjort store framskritt så skal det visstnok være en god del rasisme der fortsatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...