Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Helt straight å selge vekk daukjøtt, men det må handles squadspillere. Liverpool har en meget mager tropp.

Ingen europacup da ;) . Sånn sett trenges det ikke så mange inn, men dobbel dekning på hver plass bør det være, og trippel på plasser som spiss og keeper.

Endret av Shi
Lenke til kommentar
Mine tanker etter første omgang av årets første preseason-kamp:

 

Karius: Har nesten ikke vært i ballen. Virker til å stort sett sette i gang spillet med korte baller.

Flanagan - Liverpools dårligste. Her var det ikke mye han fikk til offensivt. Ok kontroll bakover.

Lovren - Supersolid, og virker å fortsette i god form. Leser spillet bra, og har noen susende taklinger.

Matip - Har ikke sett så mye til han, utenom noen mindre heldige klareringer og pasninger. Lovren har stort sett stoppet det meste der bak på egen hånd.

Smith - Litt for offensiv,  og angrepene til Tranmere kom på hans side. Står for høyt imo, men redder seg på farta i en del situasojner.

Ejaria - Den enste spilleren i dagens oppstilling jeg ikke hadde hørt om før kamp. 97-er. Virkeig kul å se på, og var topp 3 på Liverpool i 1. omgang. Uredd og god touch virker det som.

Leiva - Altfor treig, både fysisk og fotballmessig. Kommer for sent inn i mange situasjoner.

Brannagan - Spennende spiller og dekker mye rom. Jeg tror vi kan få se litt av han, og tipper han kommer til å starte alle cupkamper, i alle fall frem til de siste 2-3 (gitt at blir finale..)

Kent - Veldig spennende spiller. Liker å utfordre og har en del sjanser til å score. Må justere skuddfoten litt. God fart, og god teknikk. Får dessverre inntrykket av at han kanskje faller litt vel lett i en del situasjoner. Uting.

Firmino - Virker rusten, og toucher sitter ikke. Kunne vært alene gjennom midt i omgangen, men en dårlig touch ødelegger for han.

Mańe - Starter på høyre kant og virker også litt rusten. Virker dog som han og Firmino allerede har funnet tonen og de finner hverandre flere ganger.

 

Omgangen bar preg av at de unge vil vise seg frem, og de fleste klarer det med hell. Jeg syns de unge har vist seg bra frem, særlig Ejaria har imponert meg. Denne kampen betyr lite. Nysigneringene har vel knapt rukket å trene med laget. Ser likevel takter til at Mane kan bli en viktig brikke. Matip virker litt shaky, men det trenger jo ikke bety noe på dette stadiet.

 

Regner med at stort sett hele laget byttes i pausen.

Lenke til kommentar

Burde jo være mulighet for en susen erstatning?

 

Burde det, etter min mening..

Mister sesongens viktigste enkeltkamp for klubben. Mister sjansen til EM på hjemmebane. Er vel ikke så veldig usannsynlig at han hadde spilt noen kamper i EM med skadeproblemene Frankrike har på stopperplass og formen Sakho viste mot slutten av sesongen.

Lenke til kommentar

Enig. Lucas deler vel kanskje "banens dårligste"-prisen med Flanagan. Lucas henger ikke med mot Tranmere en gang, de er vel på 4. eller 5. nivå av engelsk fotball. Sier sitt. Jeg har ikke noe mot om vi beholder han og bruker han som et 4. valg på midten og 4. valg som stopper. Jeg tror han er viktig i garderoben som en av veteranene, og er jo den som har vært lengst i klubben nå.

 

Som jeg antok byttes hele laget, før andre  omgang. Blir deilig å se Ings igjen, også er jeg spent på Lazar. Er også nysgjerrig på hvordan Woodburn og Alexander-Arnold er. Sistnevnte var vel kaptein for U18 forrige sesong. Woodburn er vel 16-17 år og blir vel beskrevet som klubbens største talent atm?

 

Ings kaptein! :D

Endret av Knewt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...