Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
bshagen skrev (4 timer siden):

Nå kommer spørsmålstegnene ved Ten Hag. Han skal selvsagt ikke gå i min mening, men nå begynner det å murre. Dette er en helt jævlig dårlig start på sesongen, det er total krise i klubben nå. 

Fortsetter det så får jeg Solskjær flashback. Og da er det nok ikke manageren sin feil.

Da vil en bare fortsette å feile samme hvem en ansetter som manager. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er som vi har sett i omtrent samtlige ligakamper i år, United spiller ikke som et lag. Det er 11 individuelle nisser utpå der. Presisjonen i pasningsspillet er jo totalt fraværende. Er trist å se hvor få pasninger vi klarer å sette sammen, før det går til motstanderen. 

Lett å være etterpåklok, men Hannibal burde fått spilt idag. Drivkraften og fysikken hans var sårt trengt mot et Palace lag som vant alt av andre baller og var fysisk overlegne i alle ledd. Han fortjener absolutt å starte fremover. Rashford gidder jeg ikke prate om en gang, jesus christ...

 

 

Lenke til kommentar
Cappo skrev (18 minutter siden):

Fortsetter det så får jeg Solskjær flashback. Og da er det nok ikke manageren sin feil.

Da vil en bare fortsette å feile samme hvem en ansetter som manager. 

100% enig, det er spillermatrialet som er dårlig. Pep hadde ikke fått noe mer ut av denne gjengen enn Ten Hag, de er opphauset stjerner pga drakten, men de er ikke egentlig toppspillere. Ingen i troppen vår hadde sklidd rett inn i førsteelveren til City, likevel så har vi astronomiske spillerlønninger. Så vi blir jo ikke kvitt de. Se på Maguire, vil heller sitte på benken enn å gå ned i lønn og førstelagsspill. 

Skulle ønske det gikk an å bare slette hele laget og starte på nytt, det er så mye pil råttent i spillergruppa nå at det går ikke an.

Lenke til kommentar
bshagen skrev (5 timer siden):

Nå kommer spørsmålstegnene ved Ten Hag. Han skal selvsagt ikke gå i min mening, men nå begynner det å murre. Dette er en helt jævlig dårlig start på sesongen, det er total krise i klubben nå. 

Akkurat som de siste 10 årene, men faktum er at Ten Hag jobber i oppoverbakke. Personlig mener jeg at han er den beste manageren vi har hatt siden Sir Alex, men når andre klubber med et brøkdel av vårt budsjett gjør det bra uavhengig av manager så må man se lenger enn manageren i vår klubb. Vi har skader på skader, og må hente spillere på lån for å ha en nogenlunde god tropp. Faktum er at rekrutteringen har vært prioritert utifra salg av drakter og ikke spillestil og nødvendighet. Det betaler vi for enda, både i form av å ikke kunne hente flere spillere, men også en mentalitet blant spillere hvor de tror de har oppnådd alt så fort de har tatt på seg drakta. 
 

Endret av Mr. President™
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Grøss. Det ble bare 1 mnd med Viaplay for meg denne sesongen. Har rett og slett ikke lenger tid til å se United tape, og fotball gir mer frustrasjon enn glede. Var optimist når forrige sesong ble avsluttet. Men et elendig overgangsvindu med overganger jeg ikke forstår bæret av, fulgt av elendige prestasjoner fra samtlige spillere, så skjønte jeg raskt at vi har en blytung sesong i vente. Det minner litt om Solskjærs siste måneder som manager. Optimisme når sesongen ble avsluttet, et fantastisk overgangsvindu (den store forskjellen fra i år), men så elendige prestasjoner og masse murring i garderoben, fra blant annet Ronaldo så klart. 

Håper virkelig Ten Haag får sitte ihvertfall ut sesongen. Har troen på at dette kan bli bra til syvende og sist. Han er også typen til å endelig gi Rashford den realitychecken han fortjener. Han hører hjemme på benken. Sancho hører hjemme i en annen klubb. Martial ligeså. Antony bør faen meg vinne den rettsaken så vi får det der ut av verden, eller så kan han komme seg vekk i Januar han også. Ser mye heller at unggutta som Garnacho, Pellestri og Amad Diallo satses på som kantspillere enn disse oppskrytte stjernespillerne. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hehe det er forståelig, da sparer du både penger og frustrasjon. Føler vi har hatt elendige overgangsvinduer i en årrekke, til og med tilbake til Fergusons tid. Eksempelvis da Ronaldo ble solgt for en rekordsum i 2009 fikk vi inn Valencia, Owen og Obertan. Vi slapp unna med det da fordi Ferguson var en mester i å få maksimalt ut av spillermaterialet han hadde. 

Ten Haag har bare vært her i et år, og har måttet deale med mye mer enn hva en manager burde. Han kan ikke noe for at klubben er pill råtten fra topp til tå. Samtidig betyr det jo ikke at han er fri for kritikk, men det er jo ikke der roten til alle problemene ligger. Får han sparken blir det bare same shit igjen. Ny manager inn, etterfulgt av en honeymoon periode med gode resultater før ting nok en gang går til skeis. 

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Ny kamp i morgen. 

ETH må ha forstått nå at en midtbane med Casemiro, Bruno og Mount ikke fungerer. Mount var god sist, og vi vet jo hva Casemiro og Bruno står for. Så veldig dumt at de ikke fungerer i lag.

Tross for en forferdelig kamp sist, nok en gang, så gleder jeg meg til kamp igjen. 

Jeg kommer aldri til å slutte å se kampene til United fordi om de spiller dårlig. Jeg støtter laget, og har tro på at ting kan snu. Skal jeg slutte å følge United er det andre grunner enn dårlige prestasjoner som er grunnen.

Martinez ute resten av året. Vistnok spilt før han var skadefri og må nå gjennom operasjon.

Mainoo nærmer seg klar igjen, og er vel muligens med i troppen i morgen. 

Pellestri nå snart ta sjansene han får, virker å være langt unna nivået.

Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (2 minutter siden):

Bare tull å synse slik. Hva om SAF ikke ga seg? Om Moyes fikk de spillerne han ønsket, om Mourinho endret personlighet osv.

 

Jeg mener alltid at problemet er spillergruppa og ikke manager. Dette er ikke Ten Hag sin feil. Det er ikke Solskjær sin feil, Mourinho, Van Gaal, Moyes. Dette er en pil råtten spillergruppe med middelmådigheter som er superstjerner kun pga drakta - mens de antagelig må kjempe om plassen i en klubb i nedre halvdel av PL, og vi blir ikke kvitt det da vi ikke er i stand til å kvitte oss med de vi MÅ få ut og kjøpe de vi MÅ få inn

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...