Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Det var uansett en annen spiller Mourinho snakket høyt om. Ander Herrera har vist seg som en viktig brikke i Uniteds system denne sesongen, og det fikk elevene høre.

- Mourinho snakket mye om Herrera, og sa at han er en av de smarteste spillerne han har hatt i løpet av karrieren sin, sier Skogsletten. Mourinho fortalte også om cornertrekket som avgjorde finalen. Og som han selv ikke hadde planlagt!

Før kampen hadde Mourinho nemlig gjort det klart at Henrikh Mkhitaryan skulle ligge utenfor boksen på offensive dødballer, og demme opp for Ajax dersom de skulle komme på kontring.

- Plutselig tok Herrera tak i Mkhitaryan og sendte han inn foran keeper, mens Herrera skulle ta plassen utenfor boksen. Mourinho sa han ble så frustrert at han rev tak i fjerdedommeren og sa «hva i helvete er det som foregår?»

3845641.jpg
EN AV DE SMARTESTE: José Mourinho tok seg tid til å hylle Ander Herrera.
Tgsphoto/rex/shutterstock Shutterstock

Det Mourinho senere hadde forstått var at Herrera hadde notert seg noe selv ikke United-treneren hadde husket på.

- Det viste seg at Herrera hadde tatt ansvar i situasjonen. Grunnen var at Mkhitaryan hadde et gult kort, så om Ajax plutselig satt inne en kontring, og Mkhitaryan hadde felt spilleren, så hadde han blitt utvist med en 1-0-ledelsen.

I tillegg til å hindre potensiell katastrofe på en kontring imot ledet også Herreras trekk til United-jubel. For på samme corner pirket Mkhitaryan inn Uniteds andre scoring i kampen.

- Mourinho sa at han er utrolig glad for å ha slike spillere som kan ta tak i situasjoner på egenhånd og justere, sier Skogsletten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

snip

 

Satt nettopp å leste dette. Veldig interessant. Jeg var selvfølgelig klar over situasjonen det er snakk om, men visste ikke grunnen til at Herrera gjorde som han gjorde. Elsker spanjolen, og det er ikke uten grunn at Barca nå har begynt å drømme om å stjele Ander fra drømmenes teater. Han ville passet perfekt inn i det laget, men jeg håper og tror han blir i United i mange år fremover! Han passer nemlig perfekt inn i vårt lag også. 

Lenke til kommentar

 

På hvilken måte er de to tilfeldige? Fabinho, Morata (og Perisic) er jo helt klart de vi er sterkest linket til.

 

Spørs hvilken uke du refererer til det. 

 

Sattan så grinete i dag da? La nå oss andre drømme om hvilke 11'er vi kanskje kan stille med neste sesong. Fabinho, Morata, Perisic har alle vært ryktet i dag, og i lang tid. 

Lenke til kommentar

 

 

På hvilken måte er de to tilfeldige? Fabinho, Morata (og Perisic) er jo helt klart de vi er sterkest linket til.

 

Spørs hvilken uke du refererer til det. 

 

Sattan så grinete i dag da? La nå oss andre drømme om hvilke 11'er vi kanskje kan stille med neste sesong. Fabinho, Morata, Perisic har alle vært ryktet i dag, og i lang tid. 

 

 

Grinete? Svarte jo bare på et direkte spørsmål, ikke var det negativt ment fra min side heller, så beklager om det fremstod slik.

 

Forøvrig er Sanches, Belotti og Bernardeschi linket til oss i dag også, på samme måte som både Morata og Fabinho er linket til andre klubber i dag.

Lenke til kommentar

Håper for all del vi ikke går for Perisic. Han fyller 30 neste år, og tror Martial kommer til å blomstre om han får nok spilletid. Trenger fremdeles forsterkninger der framme om vi skal være med å kjempe om tittelen neste år, men tror ikke Perisic er fyren vi trenger. Prisen virker alt for høy, og han virker som en kortsiktig løsning. Ser mest behov for en defensiv midtbanespiller og en spiss som kan erstatte Zlatan.

 

Ser ut som Morata er i boks. Har ikke sett for mye på Real Madrid, men jeg har mine tvil til tross for at han har bra scoringsrate. Prisene det er snakk om virker også alt for høye spør du meg. 

 

Fabinho står høyest på ønskelisten min. Tror han passer perfekt inn, bunnsolid defensivt, og gir Pogba mer frihet framover. Er også litt svak for Belotti på topp. 31 mål og 11 assists på 45 kamper for en middelhavsfarer i Serie A er intet mindre enn imponerende. Virker som en Kane-aktig spiller med medfødt målteft. Jobber også utrolig godt defensivt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...