Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Det er vel egentlig bare de asiatiske turistene igjen (og kanskje Tc47) som har noe til overs for Wayne. 

 

Feil! Blir som å banne i kirka her inne, men: alt han har gjort for klubben, samt hvor mye han hater rivalene våre er nok til å fortsatt elske Wazza. Også synes jeg han fremdeles er god, men at han har blitt brukt i feil rolle og system de siste årene. På landslaget har han vært mye bedre, nesten som en annen spiller. Gleder meg til å se hva som skjer med Rooney nå under Mourinho. Skulle f.eks. likt å se han i en fremskutt rolle i 4-3-3, gjerne litt ut mot høyre.

 

Bortsett fra det er jeg helt enig med deg, fint innlegg :)

 

 

Hahah, Game.

 

Men ja, jeg kan selvfølgelig være enig i at han ikke er den fotballspilleren han en gang var, men jeg vil absolutt at han fortsatt skal bli i klubben. Han er vår kaptein. Og jeg forstår akkurat hva du mener når du nevner det med hatet for rivalene våre, Snikpellik. Slike ting er viktig for meg og. Passion. Hvor mange spillere er det igjen i stallen som virkelig hater Liverpool liksom? Jævlig få, skal jeg si dere. Ikke glem at vi nå har til og med klart å miste folk som P. Neville og Giggsy fra teamet og. Trenger faen meg beholde litt identitet igjen i klubben. Orker ikke bare "nye" spillere i vår klubb heller, som så mange andre her på forumet ("broken record" tendenser til tider her, tbh).

Fuck that. Ser gjerne spillere som vet hva det går i hos Manchester United som Carrick og Wazza fortsette så lenge de kan å starte kamper for vår klubb.

 

Åja, og welcome back Pogba! Dyr signering, men han var tross alt vår egen bare noen år siden. Her ser vi hvor viktig det kan være med en buy back clause :p Når det er sagt; godt at han er tilbake, og ifølge det intervjuet der virker han motivert som bare det og. Rett og slett herlig!

 

Sesongstart er nære, so, GET IN YOU DEVIIILS! 

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Kjekt at han kommer tilbake, har et stort potensiale :)

Og det viser at United har penger nok til å hente (nesten) det de vil ha.

Pdd er jeg mest imponert over HM kom til dere.

Zlatan er jo et kapittel for seg selv, og er kjekt å ha i ligaen, selv om han ofte er mye av, er det utrolig å se han på.

EB har jeg ikke så mye å si om, fordi han kjenner jeg lite til.

Pogba har som jeg sa et stort potensiale, men for meg er han ikke verd i nærheten av den summen nå, men kanskje pengene sees på som en longterm investment?

Lenke til kommentar

Pogba har som jeg sa et stort potensiale, men for meg er han ikke verd i nærheten av den summen nå, men kanskje pengene sees på som en longterm investment?

Tror egentlig ikke det betyr noe lenger. Betaler man så mye for en spiller så er det for egen betydning ikke sammenlignet mot andre. For vår del så er han definitivt verdt summen med tanke på at vi ikke har hatt noen ordentlige god spiller i den posisjonen på mange år for å ikke snakke om at vi går inn i den 4. sesongen uten et PL-trofé.

Takk til Juventus for å ha lånt ham og trent ham opp. Ble en veldig dyr treningsleir, men kvalitet koster :D

Lenke til kommentar

Done deal finito! Nå gjelder det bare å bruke Pogba rett. Hvis han får stå for det offensive kan han lett vokse til å bli en ny Yaya i sine glansdager. I tillegg til å ha:

- enorm teknikk og repertoar av finter (til tross størrelse på kropp)

- Ganske stor hurtig

- Fin fin pasningsfot

- Tungt skudd med grei presisjon

- Et godt øye for spillet

 

Har jo Pogba også store kvaliteter bakover også. Han jobber hardt, deltar defensivt og er ganske god til å stjele ball.

Det er ingen tvil om at han er en spiller alle klubber ønsker å ha i troppen, men han må som alle andre brukes riktig!

 

Prisen er grusom, men det er heldigvis ikke noe verken vi eller andre fans har noe med. De kan whine, vi kan whine, men det gjør ingen forskjell. Noen e bitter og Jelly for at deres klubb ikke henter fra øverste hylle, det er bare digg å se på. Juventus satt jo nesten rekord med Higuain jo, så det sier litt om markedet.

Lenke til kommentar

Overgangssummen betales visst over to finansår. 

 

Litt Pogba-statistikk, fra United.no:
 

 

Pogba spilte til sammen 49 kamper for Juventus i forrige sesong, og leverte 10 mål, 15 målgivende og stod for 79 skapte sjanser i løpet av de kampene. Det endte med ligagull og cuptriumf, og totalt vant han seks liga- og cup-trofeer i løpet av fire år med Juventus.

Ifølge Optas statistikker vant Pogba ballen hele 63 ganger på den tredelen av banen som var nærmest motstanderens mål forrige sesong. Det var mest av alle i Serie A.

 

Han har også scoret stadig mer fra sin midtbaneposisjon. Etter fem mål i debutsesongen har det tallet økt til sju, åtte og åtte i hans tre siste sesonger i Italia.

 

12 assist forrige sesong var heller ikke så verst. Til sammenlikning var det bare Christian Eriksen og Mesut Özil som serverte mer enn 12 målgivende i Premier League forrige sesong.

 

Med 102 vellykkede driblinger i Serie A forrige sesong så var han også nest best i ligaen på det.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...