Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ganske vilt å påstå at Messi mest sannsynlig er glemt om 20 år. Jeg likern ikke, men han har en nærteknikk og en lekenhet med ball som gjør at han kan dominere mot alt som er av klubblag og landslag i 10 år til hvis han holder seg skadefri. Messi får alt han gjør til å se ut som enkleste sak i verden, selv mot de beste av de beste i verden. Ser ikke hvem som kan utfordre han når det gjelder Ballon d'Or i de kommende årene, han er rett og slett et hestehode foran nestemann p.d.d.

Lenke til kommentar

Hvor mange av Ballon d'Or-vinnerene husker du ikke den dag i dag, Limbeck? Messi har allerede satt rekorder, og har siden 08 - 09 var helt strålende. Folk husker Matthews, Puskas, Di Stefano, Luis Suarez (spanjolen), Charles, Müller, Best, Cruyff, Van Basten osv. Tror du virkelig ikke at folk vil huske folk fra denne "generasjonen" ? Alt var ikke bedre før, og jeg er sikker på at vi alle husker Messi om 30 år. Vel, kanskje ikke du og Jotun, Limbeck. Alzheimersen kan ha tatt dere da.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det var en liten spøk med tanke på alderen din (og Jotuns, tror den faller i smak der). Slutt å ta deg selv så selvhøytidelig. Det er stort sett Cruyff, Maradona og Pelè som går igjen i tidenes beste debatten med Maradona/Pelè som den store duellen. Det jeg, og mange andre sier er at om 20 år, så ser vi kanskje tilbake på Messi som tidenes beste. Det kan selvsagt hende at han stagnerer, og ikke lever opp til "forventningene". Det er det vel ingen som sier heller.

 

Problemet er du ikke uttrykker deg klart, Limbeck. Det er ingen som kan forstå hva du mener når du skriver:

 

Eller at det er offensive spillere som blir snakket om i media. tror det er der mye av problemet ligger. En gjennomsnittlig spiller som til tider var verdens beste er spillere som Messi, Ronaldo, Ronaldo, Zidane Maldini Cannavaro.

 

Hvem vet hva som blir sagt om 20 år. Man må gå ut ifra hva vi vet nå. Om 20 år tipper jeg Messi er stort sett glemt. Barca fansen vil huske han men det er det.

 

Hvis du synes dette er fullt forståelig så får vi bare la det ligge. Jeg kan ikke drive med tekstanalyse hver gang jeg skal diskutere med noen på forumet. Det er vel ingen, og da mener jeg ingen, som har påstått at Messi er tidenes beste per dags dato, så hvorfor du føler et behov for å være uenig nå har jeg ingen anelse om.

 

 

Lenke til kommentar

Ingen som påstår Messi er tidenes beste? Det er jo en egen tråd om det etter eller annet sted her. Det blir påstått i avisene og jeg synes folk sier det hele tiden.

 

Men som sagt. Diskusjon slutt for min del :)

 

Ps. Jeg mente ikke spøken din men jeg tror dere misforstår meg med vilje, for jeg ser ikke hvordan det jeg har skrevet flere ganger nå kan misforstås

Lenke til kommentar

Ikke for å være frekk her, men den frasen om gjennomsnittlige spillere er faktisk vanskelig å forstå selv etter flere gjennomlesninger. Den er ikke klar.

 

En gjennomsnittlig spiller som til tider var verdens beste er spillere som Messi, Ronaldo, Ronaldo, Zidane Maldini Cannavaro.
Endret av Atald
Lenke til kommentar

Vel, nå dreier diskusjonen seg om verdens beste ofte bare om to spillere i Maradona og Pele. Selv mener jeg blant annet at Platini, Cruyff og Zidane fortjener å være der oppe, samt tjukke-Ronaldo.

Enig, kanskje ikke med Zidane dog, en smule hypa imho. Ronaldinho fortjener en mention også, selv om han ikke er tidenes beste. Den mest underholdene fotballspilleren noensinne og den lille perioden han var på topp overgår samtlige før ham. Hva gjelder Maradonna så har jeg kun sett ham live de få kampene han fikk i og rundt VM 94 tiden, samt masse dokumentarer. Ingentvil om at han var bedre enn Pele, tidenes mest oppskrytte spiller, men det er ei heller ingen som helst tvil om at Messi fort kan bli større og at han allerede i en alder av 23 er hakk i hel. En så overlegen spiller har jeg ikke opplevd i min levetid, gutten bæsjer folk i tryne uke inn og ut.

 

Personlig mener jeg fenomenet Ronaldo pr tid er tidenes beste fotballspiller. Sykaste jævelen ever når han var brennheit, helt umulig å stoppe. Trikke hans på Old Trafford kommer aldri til å bli ovegått heller forresten, det var et av våre bedre lag, men neida, dro ned buksa på hele gjengen og slapp tre bomber. Perfa spiller, hadde alt inkludert arrogansen som må til.

 

http://www.youtube.com/watch?v=zA8JjzYMQOA

Lenke til kommentar

Litt smårykter nå på at dere er intresserte i Javi Martínez. Kommer sikkert på bakgrunn av at dere tapte mot City, men har vel vært litt interesse før også?

 

Hadde vært en knallspiller for dere. God fysikk, og samtidig ballsikker. Kan også gå på løp, med og uten ball, men ikke så alt for tenknisk. Vinnertype er han også, så passer jo godt inn sånn sett.

Lenke til kommentar

Il Fenomeno hadde vært tidenes klart beste spiller hadde han ikke blitt skadet. Det er jeg overbevist om. Men tidenes beste sånn som det utviklet seg? Jeg mener oppriktig det, men jeg kan helt klart se hvordan folk kan tale imot.

 

Javi Martinez hadde gitt midtbanen vår en helt ny dimensjon.

Lenke til kommentar

Man kan diskutere lenge om hvem som er tidenes beste, men det er vel aldri noen som kommer til å bli enige der. Av det jeg har sett av klipp, videoer, osv. så mener jeg Maradona er tidenes beste. Han var et fenomen, enkelt og greit.

 

Til overgangsryktene så har jeg sett lite av J.Martinez og vil ikke uttale meg så fælt om han. Vi trenger uansett en ny midtbanespiller umiddelbart, det er vårt svakeste ledd.

Lenke til kommentar

For å sette det litt i perspektiv, så hadde Maradona, på Messis nåværende alder, enda ikke spilt for Napoli og hadde bare vært med i 1 VM, som han umulig kan ha gjort det noe særlig bedre i, enn Messi gjorde i VM 2010.

 

Messi har vært helt sinnsyk, og kommer garantert til å ta scoringsrekorden i Barcelona. Helt latterlig å påstå at han kommer til å være så og si glemt om 20 år. De fleste vet vel hvem Gary Lineker er, selv om han ikke er i nærheten av å ha vært så god som Messi.

Lenke til kommentar

Det er faktisk ganske sykt at Messi tar scoringsrekorden i Barca også, med tanke på at mannen som har den er Paulino Alcántara, en spiller som i aller største grad er glemt, men som putta 357 mål på like mange kamper for katalanerne. Det er derimot mål i vennskapskamper og kompetitive kamper. For kun kompetitive kamper er rekorden 235, og Messi, med sine 196 mål, kommer nok til å slå den tidlig neste sesong.

 

Messi er tidenes mest effektive spiller. Spillere som puttet ca. ett mål pr. kamp på det aller høyeste nivået trodde jeg døde ut med Gerd Müller, men Messi har jaggu fått det til, samtidig som han leverer bøttelass med målgivende. Han er verdens mest effektive spiller, rett og slett. Ronaldinho er en større entertainer og Zidane hadde en eleganse de færreste kunne drømme om, men hva harde tall angår er Messi av en helt annen klasse, og det er jo mål som teller? Ellers hadde aldri Pelé vært med i diskusjonen engang.

 

Barcelona er kanskje et av de mest dominante lagene verden har sett, og med tanke på at Messi har et maskineri bak seg de færreste kan drømme om er det kanskje ikke så rart at han scorer mye, men med tanke på hvor mange mål han scorer og legger opp til på egenhånd er det veldig rimelig å påstå at han er blant tidenes beste fotballspillere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...