Jump to content

Martindani

Medlemmer
 • Content Count

  1264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

201 :)

About Martindani

 • Birthday 01/09/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Da er tur bestilt og det blir Kiel-fergen nedover, tog inn til Dortmund og match på Signal Iduna park mot Wolfsburg i slutten av mars. Planen er å dra til Køln og se de spille hjemme mot Holstein Kiel søndagen etter. Har lest litt av hvert om hvor kjedelig Dortmund er som by og mange anbefaler å bo i Køln. Nå har det seg sånn at vi har booka hotell midt i Dortmund og kommer til å ha base der. Hvordan er utelivet der? Er det noen steder dere vil anbefale til en guttegjeng i 20-årene? Setter pris på alle mulige tips!
 2. Herlig! Setter stor pris på alle tips. Ser ut til at vi ender på en tur fra torsdag-mandag. Kiel-fergen vurderes, men vi har ikke helt bestemt oss for om det blir med eller uten bil enda. Vi skal prøve å få med oss Dortmund, men har kun funnet en tysk-språklig side å kjøpe billetter fra, så sliter foreløpig litt med akkurat det. Veit heller ikke hvor vanskelig det er å få tak i billetter til Dortmund på en vanlig bundesliga-kamp mot middels motstand? Ellers ser det ut til at det kan bli Hamburg og/eller Bremen. Vet du forresten hvordan det er med priser på hotell kontra f.eks airbnb i Tyskland, og da spesielt i disse byene?
 3. Takk! Vi tenker i utgangspunktet å ta Kiel-ferja, for så og ta tog, men ingenting er spikra enda, både fly og bil kan være en mulighet. 2.bundesliga er absolutt aktuelt.
 4. Vi er en gjeng som skal til Tyskland for å se fotball ila vinteren/våren, noen som har vært der på tur og har noen anbefalinger? Vi ønsker i utgangpunktet å se hvertfall 2-3 kamper ila en helg, og i tillegg ha minst mulig reisevei mellom kampene. Noen som har gode erfaringer?
 5. Hei. Kjøpte i dag en MacBook air fra 2014 som jeg skulle installere macOS High Sierra på. Etter at det gjenstår 2 min av installeringen stopper den opp og det dukker opp en melsing på skjermen som sier følgende: «kunne ikke opprette et føroppstartsvolum for APFS-installering». Har googla litt og prøvd å slette Macintosh HD-fila inne på diskverktøy uten at det løste problemet. Og som helt fersk på Mac så står jeg litt fast her. Noen som vet hva jeg må gjøre for å fikse dette problemet? Takk for hjelp på forhånd! Edit: ser nå i ettertid at innlegget er postet på feil sted, mulig å få flytta denne eller må jeg opprette ny tråd?
 6. Er helt fersk på FUT jeg, så her kommer et dumt spørsmål; Hvordan får jeg skifta klubbnavn? Jeg har allerede satt et nytt navn på laget mitt, men både den trebokstavers-forkortelsen og det gamle navnet står der enda. Føler jeg har vært gjennom hele menyen og sjekka etter dette ?
 7. Hei! Jeg holder for øyeblikket på med et arbeidskrav i markedsføring (økonomi og administrasjon 1.året) og står fast på et par spørsmål, som man må skrive korrekt på arbeidskravet for at det skal bli godkjent. Spørsmålene er: "Når et budskap skal kommuniseres fra avsenderen/produsenten som henvender seg til sin målgruppe med konsumenter er det en risiko for at andre elementer tar oppmerksomhet ved overleveringen. Hva kalles dette?" og "Hva kalles det når produsenten velger å selge sine produkter i et mangfold av salgskanaler over hele landet og i tillegg har nettbutikk?" På forhånd takk for svar!
 8. Heisann! Står litt fast på en oppgave som det sikkert finnes mange her inne som klarer. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal starte Oppgaven er som følger: Akvakulturproduksjonen i verden av fisk, krepsdyr, skalldyr og annet har økt tilnærmet lineært fra 18 millioner tonn i 1990 til 42 millioner tonn i 2005. La A(x) være akvakulturproduksjonen i millioner tonn i år x regnet fra 2000, det vil si x=0 i år 2000. Finn formelen for A(x). Setter stor pris på hjelp!
 9. Har satt opp tre lagutkast jeg mener er bra, trenger hjelp til hvilket av de jeg skal bruke. Evt tips til spillere jeg bør bytte ut.
 10. Bra! Har satt opp et par lag allerede, men synes det er veldig vanskelig å spå hvem som kommer til å overraske, og hvem av de dyre spillerne det er verdt å ha. Ser på de mest populære valgene av de litt rimeligere spillerne at det er valgt en del defensive midtbanespillere (Kante blant annet), men da må det jo være mye bedre åcta en sjanse på en OMS fra en dårligere nasjon.
 11. Helt vilt at Nainggolan ikke er med, og at Martinez sier det er av taktiske årsaker. Bra Witsel er med da, han har sikkert fått matcha seg bra i Kina.... Forresten, noen som vet om det finnes en VM-Fantasy?
 12. Takk. Har akkurat råd til det trippelbyttet. Ender på 0,0 Meeen med -8 føler jeg ikke at jeg kan ta alle byttene nå og med Chelsea borte mot City i GW7 sitter det noget langt inne. Butland bak har plaget meg lenge, men keeperbytter er så sure. Kjører Elliot nå også tenker jeg Butland ryker for Foster en eller gang veldig snart.
 13. Ah, nå er jeg rådvill her. Hadde to bytter, brukte et på å få inn Aguero for Lukaku. Sitter fortsatt igjen med både Richarlison og Mounie som jeg ønsker ut. Eventuelt ut med Salah og Mounie og inn med Firmino og en billigere midtbanespiller. Noen som har noen gode forslag? ?
 14. Kjøpte nylig chromecast, men pga internett med innlogging inne på en nettleser får jeg ikke logga chromecasten på internett når jeg konfigurerer den.. Er det noen mulighet for å koblet den opp uten å ha nett på den? Jeg har internett-tilgang på ipaden jeg konfigurerer den med.
 15. Man ser jo lagene til de andre spillerne før poengoppdatering. Senest rundt kampstart ish i første kampen. Ah, er så spent på denne runden... Alt er så åpent.
×
×
 • Create New...