Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror Martials inntog gikk utover selvbildet til Memphis. Der førstnevnte er moden og trygg, gir fra seg ballen når han bør og scorer når han kan, skal Memphis bestandig prøve å redde dagen, med mye hodeløs sjansesløsing som resultat. Han har noe å bevise, og prøver å løse det ved å spille over evne.

Jeg tror han ikke er god nok, han kan dominere i ligaer svakere enn pl, men på dette nivået har han ikke sjans. I tillegg så virker det ikke som han er den som jobber mest med å forbedre seg, mulig det er bare hans fraværende ydmykhet som kontrollerer oppfatningen min av han.

 

Ser på han som en klyse for å være ærlig, det oser klasse av Herrera og Mata med alt de gjør på banen og utenfor, stikk motsatt fra Depay.

Endret av .berZerk
Lenke til kommentar

Liker det Mourinho sa om Mkhitaryan. Han virket 100% ærlig. Sa rett og ut Micky ikke er fornøyd med situasjonen, men at han oppfører seg profesjonelt, holder kjeften lukket og jobber hardt for å komme inn på laget. Virker på meg som om Mourinho er positiv til Mickys holdning, og kanskje er det ikke noe vondt blod mellom de to allikevel, slik de aller fleste har fryktet. 

 

Gleder meg til å se han spille på torsdag, selv om jeg ikke har gedigne forventninger. Kanskje like greit. Viktigste er at han får kamptrening og kommer i form. 

Lenke til kommentar

Konge! Ser man sesongen hittil under ett har Zlatan vært helt godkjent. Den sammenhengende måltørken fikk nok mange til å miste trua, men han svarte jo med to mål mot Swansea. Noen kaller han en flopp, men med seks mål på elleve kamper i ligaen så lurer jeg på hva han blir kalt når han begynner å levere skikkelig.

 

Nå uten landslagsfotball får han den hvilen han trenger etter å ha spilt ekstremt mange kamper forrige sesong + EM. Tror også han er en fin kar å ha i troppen. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Jaja. Nok en veldig bra kamp hjemme, forskjellen i dag er at vi endelig klarer å punktere det skikkelig. Nydelige mål, til tider fantastisk angrepsspill og Mkhitaryan kanskje banens beste etter min mening. Fullstendig klasseforskjell i andreomgang. 

 

Mata, Rooney, Mkhitaryan og Zlatan er tidvis orgasme. Angrepsrekka vår er helt idiotisk god når spillerne er i form!

 

Ikke minst - Rooney mangler nå bare ett mål for å tangere Sir Bobby sin målrekord :)

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Wazza keeps comin' back when haters put him down! Deilig å se Mkhi skinne og endelig :D

Sykt å se hvordan du kun skriver her når Rooney gjør det bra! 

 

 

God kamp, bra bevegelser og det virker som at laget begynner å finne hverandre. Rett og slett litt deilig. Det kan bli meget bra framover :)

Lenke til kommentar

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; han har spilt bra de siste kampene, gårsdagen var intet unntak. Han har nå hatt 3 (eller 4) gode kamper på rad, og da må vi benytte oss av ham mens han fortsatt er "i form".

 

Hvordan Rooney spiller er helt avhengig av hvordan laget spiller. Når vi er dårlige er Rooney også dårlig. Når vi er gode er Rooney god. Det kan godt tenke seg at dersom United fortsetter å prestere så kommer han også til å prestere. Klassisk synergi-effekt.

 

For øvrig; Mkhi var fantastisk og ble fraranet en god mulighet når han løper seg fri alene mot keeper. Kan alltids diskutere om han ble fratatt åpenbar scoringssjanse, men MINIMUM gult kort og frispark. Endte opp med ingenting, helt utrolig. Én ting er uansett å prestere, en annen ting er å prestere med "kniven på strupen". Han "måtte" spille bra i går og var fenomenal. Håper dette var spikeren i kista for evt. Lingard/Rashford-varianter på høyresiden.

 

La oss se til helgen hvordan laget spiller. Jeg synes laget har vist sakte, men sikker fremgang over en periode nå, og det er veldig positivt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...