Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gi meg Hiddink ut sesongen og Solskjær som sjef fra sommeren av.

 

Blir rene (pun intended) deja vu neste uke når jumboklubben kommer på besøk og manageren deres er mer populær enn vår egen. Skulle ønske Rene fortsatt var i klubben, tror han vet et par ting eller to mer om coaching enn yngstebror Neville.

Lenke til kommentar

Hvorfor Welbeck?

 

1) Sett inn Kagawa og dytt Rooney ned hadde vært en bedre løsning. Kagawa liker seg i 10er rollen.

2) Sett inn Fletcher og ikke gjør noe rotasjon (Carrick ned) er en bedre løsning.

3) Sett inn Januzaj for Jones. Dytt Rooney ned, Mata inn til 10er rollen og Januzaj på kant.

 

Hvorfor Young?

 

Jeg skjønner ikke hvorfor vi spiller med Young. Han spiller ikke bra (Spilte bra mot Cardiff!) og gjør absolutt ikke en dritt. Han taper dueller, han klarer ikke passere folk, han har ikke en bra innleggsfot, han skyter aldri. Han hadde en bra kamp for Manchester United, og det var mot Arsenal i 8-2 kampen.

 

Zaha brukte en kamp på å gi en målgivende passning. 1 forbanna kamp. "Offensivt er han en av de beste jeg har sett. Defensivt har jeg noen timer foran meg med ham. Han er en ung mann, og vi vil at han skal gi oss det han kan. Det er det han kan gjøre: Løfte oss slik han gjorde nå. Det var en flott debut for ham" - Ole Gunnar Solskjær i går etter kampen.

Lenke til kommentar

Mulig jeg husker feil, men Kagawa var ikke på benken engang? Nr. 2 og 3 hadde riktig nok vært mye bedre alternativer enn at Welbeck skulle spille i 10'er rollen.

Young har vært direkte involvert i noen mål i det siste, så da gir Moyes han flere sjanser. Problemet med Young er jo at han er helt dritt selv når han spiller "bra".

 

Uansett positivt å se at Zaha begynner bra for Cardiff. La oss håpe han danker ut Young og Valencia neste sesong. Håper selvfølgelig at Young er long gone da.

Lenke til kommentar

Sikkert bare jeg som er vant til at Kagawa varmer opp en av stolene. Ja, jeg håper Young drar fra oss til sommeren. Han har ikke vært god nok og blir neppe god nok for Manchester United.

 

I går opplevde jeg noe jeg ikke har opplevd denne sesongen, og ikke på veldig, veldig lenge. Tapet ødela hele dagen min, absolutt hele dagen. Vi har tapt mye denne sesongen, men jeg har alltid tenkt at vi skal komme oss opp igjen. I går sank jeg bare helt sammen. Vi hadde Mata på, vi hadde Rooney på, vi hadde Carrick på og vi hadde RVP på. <-- Alle unnskyldningene for at sesongen har vært dårlig (skader). Når kampen ble blåst av og det gikk opp for meg at vi ikke fungerer selv med de beste spillerne, sank jeg helt sammen. Jeg var skuffet og trist, og jeg klarte ikke bare legge det bort.

 

Fikk heldigvis sovet det bort og er med godt mot i dag igjen. Men nå må Moyes få ut fingere og få liv i spillerne våre. SAF klarte gull med den troppen vi har (- Mata), da burde Moyes klare 4 plass. Troppen er ikke god nok til gull, men den er langt bedre enn 7. plass.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Med 9p opp til Liverpool etter dagens kamper ser det ikke særlig lyst ut med tanke på CL-plass. De har en positiv manager samtidig som Sturridge og Suarez putter på bestilling, mens vi har ... Moyes. Hva tenker dere om EL? En stor hindring eller en nøkkel til å komme seg inn igjen blant det gode selskap? Om vi ikke greier CL, så håper jeg virkelig på 5. plassen. Ikke bare er det viktig med tanke på seeding, men fra og med neste år får EL-vinneren gratisbillett til CL.

Lenke til kommentar

Alt handler om hvordan sommeren blir spør du meg. Hvis vi klarer å signere en eller to i verdensklasse selv om vi må spille i EL, gjør det meg ikke stort. Missforstå meg rett nå: men det er ikke mye prestisje i å vinne EL for Manchester United, vi skal kjempe om å vinne CL. Jeg har alltid sett på EL som en liga for lagene som ikke er gode nok for CL, og vil fortsette med det selv om vi må spille der.

 

Hvis vi ender opp med å ikke få signere verdensklasse spillere, så gjør det meg sabla mye. Da kan det være starten på en utrolig tung periode. Men det er helt klart at en billett til CL er en gulrot som burde gi ekstra motivasjon for å vinne turneringen.

 

Målet må være 4 plass, men som du sier så ser det tungt ut. Vi må håpe at Liverpool, Tottenham og Everton avgir nok poeng til at vi kan ta den - det er utrolig lite sannsynlig. 6 poeng er mulig, så vi får håpe på et lite Hawthorns-mirakel i dag :)

Lenke til kommentar

Enig med deler av videoen faktisk. Men Moyes kan ikke gjøre så mye med at Welbeck spilte PISSdårlig da….. helt forbanna utrolig hvor dårlig han var. Får mareritt av å tenke på det faktisk.

Hmm, han er jo mye bedre en eks Sturridge (ref de fleste United fans her inne). Rart at han gjør det så dårlig.

 

Januzaj er bedre en Sterling, Mata bedre en Coutinho, Van Persie bedre en Suarez (ref denne tråden tidligere).

 

Spiller for spiller er United maaaaange hakk over Pool. Hvor er det ting går galt?

Lenke til kommentar

Vi hadde muligheten til å redusere luka til fjerdeplassen, men det ville selvfølgelig ikke Moyes være med på...

Du mener at Rodgers hadde muligheten til å gå ifra med 3p mer på United, 2p på Tottenham samt holde luken lik ned til Everton men det ville ikke Rodgers være med på, sant? For hvem vet hva som hadde skjedd i dag om United hadde vunnet.

 

Da er det heldigvis bare 7p opp til Pool, ble litt mer positiv nå plutselig. 9p er forferdelig mye.

I teorien 8p. Vi tar dem aldri på målforskjell.

 

 

8p er uendelig mye bedre enn 10.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...