Gå til innhold

Top Gear - Alle sesonger (UK-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+5132

Synes Hammond, Clarkson og May er helt sjef jeg, de må bare finne tilbake til der de var for noen år siden.

Endret av Slettet+5132
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Tiff er ålreit han. Kunne ha sett for meg Chris Harris som en fremtidig programleder, men det spørs om han er for flink bak rattet.

 

Jeg tror humoren funker greit med en av programlederne som overlegen flink bak rattet. Bare se på Top Gear US med Tanner Foust bak rattet. Funker jo veldig bra, og de klarer da å hente ut nok mobbe-vitser av det og ;)

Lenke til kommentar

Tanner har en merittliste som gjør han til en slags Amerikansk Petter Solberg. Han har også gjort stuntkjøring for en drøss blockbuster filmer. Han kunne nok lett vært The Stig. De to andre prøver å være comic relief uten å lykkes bestandig. Men det er langt ifra det værste jeg vet å se på.

Lenke til kommentar

Likte siste episode jeg. Det var nok ikke den morsomste, men jeg setter pris på at denne sesongen har de virkelig prøvd å gi alle valuta for pengene. Litt humor, litt seriøst. Noen lokale kjendiser for england, og noen stoore navn. Selv om Jeremy og Richard ødela innslaget med rallycross litt, så gikk det bra.


Hadde de bare prøvd å ikke kjøre seg fast i samme sporet med de stereotypiske vitsene så hadde det vært perfekt. Den humoren som virker improvisert er virkelig den morsomste. Når du ser at de genuint ler, og ikke bare kjører samme vitsen som de har gjort de siste årene.

Lenke til kommentar

 

Syntes ikke Hammond ødlegger noen verdens ting jeg

 

I fare for å provosere noen med min høyst subjektive mening, så har Hammond etter min mening bare endt opp som en parodi på seg selv. Jeg skjønner jo sitcom veien hele Top Gear tar, og forsåvidt greitt nok det, men den fryktelig påtrykte humoren hvor Hammond bare prøver aaltfor hard å være morsom, men bare feiler. Og kverner opp de samme vitsene hele veien, det er bare irriterende å høre på.

 

Min drøm er å bytte ut hele mannen og erstatte han med Tiff Needell, da kunne resten av gjengen ihvertfall fått et nytt arsenal av mobbe-vitser som er litt mer fresh, samt et par mer eller mindre forsøk på seriøst biltester innimellom også.

 

Men det kommer jo aldri til å skje, men lov å drømme :)

 

Godt det ikke er du som bestemmer hvem som skal jobbe på top gear, for jeg jeg er utrolig uenig i det du sier. Jeg syntes han og resten av gjengen har bra humor og spøker. Jeg syntes ikke han er noen parodi på seg selv. Eneste jeg savner er den litt mere gammle "mobbingen" de hadde mot hverandre(jeg har sett absolutt alle eps og har lagt merke til hvordan de har endra seg)

Endret av Estella!
Lenke til kommentar

Det ligger nok mer her som enda ikke er kjent. Du blir vel ikke selv i BBC suspendert i påvente av videre etterforskning bare for å krangle med en kollega.

Har Jeremy dratt en Piers Morgan på produsenten sin kanskje?

 

Tror nok uansett mange i BBC har irritert seg over Jeremys stadige utfall, men dette er også en av grunnene til at Top Gear er så stort som det er.

Og han har nok fått flere sjanser enn de fleste siden programmet er så stort. Men kanskje de nå ser seg tjent med å vise han døra.

Lenke til kommentar

Huff, håper virkelig ikke han forsvinner. Da tror jeg serien er ferdig, eventuelt at det får en langsom død. Det er rart å si det, men bilene har egentlig ingenting å gjøre med hvorfor Top Gear er så stort. Det finnes plenty med bilprogrammer, men det er selvfølgelig karakterene og den useriøse tonen som gjør det så populært. Og den storkjefta apen som snakker uten å tenke er den største stjernen av de tre (fire med Stig), som forøvrig utfyller hverandre på en bra måte.

 

Joda, Top Gear hadde kanskje uansett gått mot slutten med tanke på at de stort sett gjør det samme sesong for sesong, men jeg vil ikke at det skal være over helt ennå :hm: Og merkelig nok så er det lenge siden jeg har ledd så mye som i et par av episodene denne sesongen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...