Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Utrolig morsom hobby ja! (Og dyr :p ) Hvilket våpen er det du har da?

 

Jeg bytta ut hopup for noen dager siden, og rifla skøyt veldig dårlig, kulene satt enten fast i hopupen eller skøyt 10meter. Først trodde jeg at det var hopupen som ikke satt skikkelig inntil girboksen (Er ikke fjær på denne, men enn skruv du må justere) Så jeg holdt på i flere timer med dette. Men fikk det ikke til. Nå idag åpnet jeg girboksen, for jeg skulle skifte fjær, å da ser jeg at tappet platen hadde sprukket. Var så vidt den hang fast. Så det er vell derfor den skøyt så dårlig da? Ligger på tørk nå, limt den fast med superlim. Håper det holder siden det er match i morgen. :p Knekker den, kommer den til å bli most i gira..

 

Hvilken tappet plate er det folk anbefaler da? Er til en ver. 2 girboks.

 

 

SHS/Dream Army er billig og funker som gull, er til og med innebygd "delayer" i de, som har positiv effekt på matinga. Bruker de mye selv, og jeg bygger ikke akkurat moderate AEGer, for å si det sånn. Ellers burde Guarder gjøre susen, og er kanskje enklere å få tak i også.

Endret av Lefse
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bestilte Lonex, satser på at de også funker. Skulle ha noe fra WGC også bestilte jeg bare det der. Men skal ta og bestille SHS også. Ser de ligger på Ebay for rundt 40kr med gratis frakt. :) Uansett kjekt å ha reserve. ^^

Bestilte også et lass med shims. Skal se om jeg får shimma gira mine skikkelig.

Er Auto-shims i rifla mi nå, som jeg ikke helt har trua på. :p

 

EDIT. Ser at SHS har 2 forskjellige typer. En som er gjennomsikting og en som ikke er det. Ser at det er en liten forskjell på disse. Hvilken er du mener?

Endret av Papirkurven
Lenke til kommentar

Anbefaler ikke Lonex tappetplate, har hatt problemer med disse før, de var 1-2mm for lange, hvis jeg ikke husker feil. Jeg bruker ikke Lonex deler lengre, de er rett og slett ikke verdt prisen etter min mening, har hatt mange Lonex deler som har røket der SHS/DA deler har holdt fint. Den gjennomsiktige er polykarbonat, den ugjennomsiktige er nylon, anbefaler den av nylon.

 

Jeg bestiller DA og SHS deler fra KHMountain forresten, veldig billig der, og har ikke hatt noe tull med de.

Lenke til kommentar

Lonex motorer har faktisk relativt svake magneter i forhold til konkurrerende merker, piniongiret er mindre slitesterkt, de har hatt store problemer med børstene og akslingen har hatt latterlig my slark i de Lonex motorene jeg har hatt. Jeg var stor fan av Lonex før, men det var før jeg hadde brukt Lonex deler over tid, de er rett og slett ikke spesielt holdbare. I ett Lonex girsett jeg hadde så delte sectorgiret seg, og ingen av mine Lonex stempler har holdt mer enn en sesong, til tross for AOE korreksjon osv.

 

Samme greia med motorene, ingen holdt mer enn en sesong. Jeg kjører mine DA motorer på andre sesongen nå, funker fortsatt bra. De har også en ytelse som gjør en Lonex A1 flau, samme hastighet, men mer dreiemoment og betydelig mer effektive. Synd de har forandret på motorene igjen nå da. Kan godt være Lonex har revidert motorene nå, men Lonex har desverre tapt min tillit innen nå, da jeg er ganske kresen på deler.

 

Lonex er i grunn en hermegås faktisk, motorene er Tienly etterligninger, stemplene etterligner System Supercore, girene Prometheus.

Lenke til kommentar

Den motoren jeg kjøpte var helt ny på markede. Så får håpe den holder en stund da iallefall. ^^ Jeg er fornøyd med hastigheten og den drar SHS M130 fjære lett som bare det. Men det ble en litt stygg lyd i gira når jeg skyter. Men mulig det er fordi den ikke er shimma.

Hvilke gir er det du anbefaler da? Lyst å kjøpe noen som jeg har i reserve da de som er i nå er orginale. Tennern på gira i M14 min ble for litt siten spist opp, så redd for at det skal skje i M4'en også. :p

 

Du har vell så høy RoF på våpna dine har du ikke? :p Så er ikke rart at dine ikke holder mere enn 1 sessong. :p

Endret av Papirkurven
Lenke til kommentar

Mine våpen holder fint flere sesonger med SHS deler faktisk, driftssikkerheten har økt betydelig etter jeg faset ut Lonex deler. Skal sies at jeg har kjørt en M150 fjær på 13:1 gir i min RPK, det vil si 32 rps med en DA/SHS high torque motor, noe den klarte uten problemer. Det var forrige generasjon da, nyeste generasjon DA/SHS motorer er en del treigere, men har mer dreiemoment. Denne RPKen var faktisk lov å bruke da den var klassifisert som en SAW med sikkerhetsavstand, brukte den bare to spillinger.

 

SHS gir er gode hvis du har begrenset budsjett, ellers er det Siegetek gir som gjelder. Våpen med høy skuddtakt kan fint bygges til å holde flere sesonger om man bruker gode deler og gjør det riktig. Har kjørt min AK-104 på 38rps i 2 sesonger nå, funker som gull enda. Nå kan jeg bygge girkasser i søvne omtrent, så er null stress for meg om noe ryker, så jeg har en tendens til å strekke grensene litt.

Lenke til kommentar

KSC er habile greier det, men hvilket merke er M93Ren?

Berettaen er også KSC :)

 

Tenkte kanskje å ta 5-600kr for hver av de, kanskje litt mindre for m11.. Usikker på pris jeg skal ta. Ser Berettaen ligger på 180$ på WGCshop, så rundt 1100kr ny, uten frakt og moms osv..

 

http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=searchItem&item=KSC-PS-M93RIIS7T&search=searchItem&rs=m93rii&catid=&cat=&view_choice=a

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja TM 416, med Custom SMR rail.(brukte to dager å få på railen, da den var for trang, så måtte file ned aluminiumen på rifla med dremel sak, sleit ut alle file delene mine til den, men fikk den på til slutt.

 

Ja mangler vest da jeg ikke hadde noe passende å få på meg, eneste vesten jeg hadde var en DOAV sak, men ingen bruker den lengre, så da droppet jeg vest.

 

Vest og hatt er kjøpt i dag, sammen med lydemper, ny flamedemper, maginifier, cammo maling og litt RAS rail til å feste på railen.

Lenke til kommentar

Vel, det ble til at jeg ikke kjøpte med airsoft allikevel grunnet diverse ting. Men tenker å kjøpe i den nærmeste fremtid. Noen som har noe å anbefale? Vil gjerne bestille fra utlandet.

 

Har aldri hatt airsoft før, så vil ikke bruke mangemange tusen. Tenker rundt 2-4k. Vil helst ha aeg. Er egt for det meste interessert i M4, M16 og hk416. Noen som kan anbefale meg noen gode som ikke er så altfor dyre? :)

Lenke til kommentar

Du må nok bruke minst 4500 etter frakt osv.

 

TM416 eller M4 av den nye sorten EBB(electric blow back)

Er de mest drift sikre du får om dagen.

 

Fra HK kommer det på ca. 4500kr med batteri og lader.

Skal du ha magasiner blir det fort 5000kr med frakt.

 

Og det er da bare våpenet.

 

Billig uniform og vest kommer på en 1000 lap til sammen, støvler bør du ha, og hatt, samt beskyttelses briller.

 

Uten pistol kommer en starter kit på ca. 7000kr

Lenke til kommentar

En Lonex M4 koster ca $200, pluss moms og frakt, så er betydelig billigere enn TM og ypper faktisk med driftssikkerheten og har minst like god ytelse. Uniform klarer du deg fint uten, bare burk slitesterke klær med nøytrak farge, og vest er ikke et must, men er praktisk, og du kan få helt greie vester ned i noen hundre. Ellers har du G&P og G&G (Top Tech serien) som fortsatt er noe rimeligere enn TM, men har høy kvalitet og ytelse.

 

Begynner å bli en del år siden TM dominerte AEG markedet, de har blitt tatt igjen og på enkelte områder forbigått av andre produsenter. Eneste grunn til at TM AEG'er er såpass holdbare er fordi de har M90 intsallert fra fabrikken, innmaten I girkassa er faktisk relativt skjør i forhold til andre produsenter. Nå skal jeg ikke uttale meg om deres "Next gen" serie, men det er også en svært kostbar produktserie.

Lenke til kommentar

Selv foretrekker jeg WGC shop for AEG'er, Ehobby hvis jeg ikke finner det på WGC. Vester og slikt handler jeg fra Airsoftpeak og interne deler fra KHMountain og Brill Armory. Er ikke 100% sikker på hvilke magasin merker som er kompatible med Lonex, du kan alltids handle Lonex magasiner om du ikke finner noe info på det. Tipper KA burde passe, de passer til de fleste våpen merker etter min erfaring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...