Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen med erfaring fra SiTs tannlege refusjonsordning her? Har klart å bryte av en kusp på ene tanna mi og forestiller meg at en vanlig fylling vil være vanskelig ettersom tanna ikke har noen yttervegg(er bare snakk om ~25% av tanna kanskje). Med andre ord må jeg belage meg på å sette inn en krone og betale ~6k. Har time imorgen så får hørt hva tannlege har å si.

 

Vet at priser kan variere villt når det kommer til krone, noen som vet statistikk på dette for tannleger i trondheim? Har en følelse på at tannlegen jeg drar til imorgen ikke er en av de billigste, og jeg kommer antakeligvis til å lete rundt hvis krone er det eneste alternativet.

 

Tanken min er at hvis jeg er heldig imorgen og slipper unna med en fylling til 1200kr eller noe at jeg bare kjører full pakke dette året og fikser alle eventuelle hull opp til 7333kr siden jeg da får 4000kr av dette avskrevet gjennom SiTs refusjonsordning.

Endret av jatak
Lenke til kommentar

Brukte refusjonsordningen etter tannlegeturer i 2015, funket helt utmerket. SiT har vel en rimelig oppdatert liste med hvilke tannleger som er billigst, med priseksempler? Det hadde de ihvertfall i fjor hvis jeg husker rett. Nå skal det sies at jeg ikke er helt sikker på om SiT refunderer kroner, jeg vet at det er en del ting du faktisk må betale helt selv (som f.eks. rotfyllinger).

Lenke til kommentar

Hadde vært snodig hvis de ikke støttet det. Målet med ordningen er ifølge dem selv:

 

Helserefusjonsordningen er et tilbud til deg som har høye utgifter i forbindelse med tannlege, sykdom eller skade. Hos oss får du økonomisk støtte utover det som folketrygden og andre etater er forpliktet til etter loven.

 

 

Og av den lille biten med informasjon de oppgir står det at man får støtte til "nødvendig tannlegebehandling". Ville overrasket meg hvis nødvendig tannlegebehandling bare hadde strukket seg fra tannlegesjekk til fylling av hull. Det er jo bokstavlig talt de to eneste tingene som er rimelig innenfor tannhelse og de ønsker å gi et tilbud til "deg som har høye utgifter".

 

Hvis utgifter som kommer av en sprukket tann ikke faller under nødvendig tannlegebehandling blir jeg overrasket. Man får jo to valg hvis fylling ikke er mulig: trekk tannen eller sett inn krone Ler meg ihjel hvis SiT sitter og insentiviserer unge folk til å trekke helt friske tenner pga en avknekt bit.

Endret av jatak
Lenke til kommentar

Det er jo bare å spørre dem. Men siden du ikke fant mer info om det kan jeg fortelle deg at hvis du går videre til selve refusjonsskjemaet, står det hva som er inkludert - det er kun rotfyllinger, kosmetisk behandling og transport som ikke går innunder tannlegeutgifter, og rotfyllinger kan du tydeligvis få refundert på et annet punkt uansett; så du får nok ikke noe problem med å få dekt det. :)

Endret av Akrobaten
Lenke til kommentar

Du skriver [email protected] og passord. Mulig det er @stud, men jeg tror ikke man skal ha det.

 

Dette stemmer. Når du logger deg på eduroam på steder som flyplasser, så vil det lokale knutepunktet videreføre din tilkoblingsforespørsel til NTNU for å sjekke dine credentials. Når den blir godkjent der blir du koblet opp. Var nylig på et universitet i Manchester gjennom jobben og spurte hvordan eduroam funka. ;)

Lenke til kommentar

Noen som vet hva prisene kommer til å ligge på for hybler i kollektiv i de nye blokkene på Moholt, og eventuelt hva det koster i de gamle i enten Herman Kragsvei eller Moholt Alle?

 

Ble litt nysgjerrig på hvordan prisbildet har utviklet seg siden jeg var student.

 

4500. 2990 - 3160 for de gamle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...