Jump to content

cYasUndayfEderer

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

722 profile views
 1. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=185513538 Lurer oppriktig på om artikler og folk som dette ser etter kort/gjenstander som er feilpriset på prisjakt og dropshipper et kort fra utlandet til den personen som er dum nok til å slå til på tilbudet. Sjekket prisjakt og stemmer faktisk at alle norske aktører som tilbyr dette kortet har doblet prisen av en eller annen grunn til ~20 000, dog kan man kjøpe det på amazon og ha det på døra innen 48 timer for 10k. Da inkl moms, toll og alt.
 2. Mulig det kun er jeg som oppfatter en vanvittig kvass tone fra deg? Kun vrang forestillinger fra min side da, jeg beklager.? Har allerede innsett at jeg har lagt meg på feil pris og det kom godt fram i forrige post. Jeg ville nok også kjøpt den du linket til for 550,- ekstra. Angående 1080ti vs 2080S har vel dette blitt diskutert fram og tilbake mange ganger. Kult å høre din subjektive mening om det. Har kvittering forresten(selvfølgelig), interessert i å kjøpe? (i kid i kid). Liten aside på slutten, hos EVGA så har man 2-3 års garanti selv uten kvittering og denne strekker seg over til brukt kjøpere også. Det er en av grunnene til at jeg ikke ville nølet med å slå til på den annonsen du linket til. Man har 2-3års warranty fra shipping datoen EVGA har registrert på serialnummeret og ikke kjøpsdatoen(i de tilfellene ingen kvittering med kjøpsdato eksisterer). Kortet er definitivt ikke "high end" men det er også definitivt ikke low end. Det er EVGA og de har ingen produkter innenfor GPU som faller under low end. Kjøleløsningen på dette kortet er vel kanskje low-end, men det er andre ting som spiller inn når man rater et produkt også. (kundeservice, build quality etc)
 3. Ingen grunn til å bli så defensiv. Har skjedd mange ganger at en modell fyker ned i pris, så 6 måneder senere så renner det inn med reklamasjoner. Her er det nok bare Elkjøp som er aggressive på pris dog, siden de selger det såpass mye billigere enn alle konkurrentene Jeg er selvsagt åpen for å revurdere pris, men det tror jeg elkjøp er også når de ligger 1500,- lavere enn resten av markedet på det PNY kortet. Ser det er andre kort på linje med EVGA'en som ligger rundt 9000,- så burde lagt meg på 8000,- antakeligvis for å legge meg 1000,- under markedet. Gikk litt fort i svingene når jeg lagde annonsen.
 4. Det var en voldsomt god pris. 1500,- billigere enn alle andre modeller jeg klarte å finne på prisjakt. Lukter jo litt reklamasjonskjør og feilproduksjon etter min mening, men fant ikke noe om det etter et kjapt google søk. Får la det ligge ut uken og evt senke prisen.
 5. Kanskje det blir feil tråd men... Hva tror dere riktig pris å legge ut et uåpnet EVGA RTX 2080 Super kort på finn er? Jeg spør fordi jeg la meg 1050kr lavere i pris enn beste tilbud på prisjakt og har ikke engang fått et skambud enda etter 2 dager. Kanskje bare en dårlig tid på året å selge datautstyr? Forøvrig denne modellen: https://classic.prisjakt.no/product.php?p=5155557
×
×
 • Create New...