Jump to content

ahpadt

Medlemmer
 • Content Count

  12116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1159 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27721 profile views
 1. Ville anbefalt og hoppe rett på Crockett and Jones i stedet, om lommeboka ikke skriker for mye av det.
 2. Lag 'banlisten' lenger og gjør det ulovlig å ha hund uten bånd utenfor designerte, inngjerda områder. Ser alt for mange hundeeiere hvor hunden løper løst overalt i skogen uten å bry seg en centimeter om hva andre tenker om løse hunder.
 3. https://www.theguardian.com/world/live/2021/mar/16/coronavirus-live-news-keep-using-astrazenecaoxford-vaccine-says-who?page=with:block-6050aff38f08dab7c3e09d21#block-6050aff38f08dab7c3e09d21 The EMA’s expert committee is investigating each individual potentially adverse event. It will meet on Thursday to conclude their findings and advise the EMA on whether it needs to take any further action. The EMA will make an announcement immediately, she adds. “We need to have the facts first, we cannot come to a conclusion until we’ve done a thorough scientific analysis.” Cooke says. “At present, there is no indication that vaccination has caused these conditions. They have not come up in the clinical trials and they are not listed as known or expected side events with this vaccine. “In clinical trials both the vaccinated people and those who received the placebo have shown very small numbers of blood clot developments. “The number of thromboembolic events overall in the vaccinated people seems not to be higher than that seen in the general population.”
 4. Det er ikke ikke noe bevis for at blodproppen i Norge er forusaket vaksinen.
 5. Har lest at det har vært 37 forekommelse av blodpropp gjennom 17 millioner AZ-vaksiner. Det blir *matte*.. 37/17,000,000=0.000217% ? Ville satset sjansene mine på det personlig.
 6. Det finnes nok av aviser som ville publisert informasjon om det var tilfellet. Daily Mail etc er mer som Se og Hør enn avis. Ikke forveksl disse med Guardian osv. Media og firmaer er like korrupte i Norge som i Storbritannia så dette argumentet kjøper jeg ikke. https://www.aftenposten.no/norge/i/1BRl1J/11-millioner-doser-av-astra-zeneca-vaksinen-er-satt-i-england-der-er
 7. Storbritannia har satt flere millioner doser av AZ. "Nyhetene" om bivirkningene i Norge er bare spekulativt tull. Hadde dette vært en problematisk bivirkning hadde avisene i England vært fulle av det konstant -- det har ikke vært en eneste artikkel. Jeg tar heller sjansen på å ta vaksine som jeg har gjort i alle år for influensa pga asthma, enn å risikere å miste smaksløkene og luktesansen min i nærmere ett år, som flere med Covid har opplevd.
 8. Jeg så en linus tech tips video om hvor de endra på kjølingen til m1 macbook (youtu.be/ghDvyItIHTY?t=324) for en stund siden og de viste reglene hvor det sto hvor varm en laptop kan bli på utsiden. Prøv å let litt mer om dette og gå evt til forbrukerrådet om maskinen blir ekstremt varm, imo.
 9. Mørkere farge != bedre smak. Står det natural colour på flaska?
 10. Hehe. Det er det i England også, men går heldigvis ann å tidvis finne 10/15-åringen uten alt for mye stress. 15-åringen er ca like god som denne madeira-finishen i min mening.
 11. Aldri vært med på sånt utslipp før. Var for seint ute for en Springbank (greit nok siden jeg har en i skapet allerede), så ble et par Hazelburn i stedet.
 12. Blir alle i bestillingsutvalget eller er noen i mindre antall? Ser ikke for meg at de får tak i hundrevis av Springbank 15 for eksempel...
 13. Prøv deg på Green Spot og Red Breast 12. Begge kan bestilles på polet. Green Spot er en av de mest unike whisky jeg har prøvd.
 14. Om du selv hadde gått på et universitet ville du visst at skole og akademisk bakgrunn er passe irrelevant etter du har fått deg din første 'voksenjobb'. Disse listene har lite å si utover dette.
×
×
 • Create New...