Jump to content

ahpadt

Medlemmer
 • Content Count

  12102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1146 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Om du selv hadde gått på et universitet ville du visst at skole og akademisk bakgrunn er passe irrelevant etter du har fått deg din første 'voksenjobb'. Disse listene har lite å si utover dette.
 2. Vet ikke helt hvor jeg nevnte NHH, men om man er interessert i økonomi eller finans er det selvfølgelig et bra valg. I London har faktisk IT/tech sin snittlønn overtatt #1 i lønnstoppen fra finans. Jeg vil påstå det er en enda bredere og mer fremtidsrettet industri enn finans. Det er også veldig mange jobbmuligheter. Jeg jobber selv innenfor IT-sikkerhet, hvor det er fullt mulig å toppe 1M/året innen 10 år om man jobber bevisst.
 3. Du vil tjene mest penger om du holder på med noe du allerede har et talent eller sans for. Gjør en grad som interesserer deg i dag. Det du har lyst til å jobbe med vil endre seg mange ganger i løpet av livet.
 4. Kan du referere til vers i bibelen hvor det står - uten tvil - at jorden er flat?
 5. I dag er det null grensekontroll der. Selv en løsning som du nevner over vil være en merkbar endring, dog bedre enn full kontroll av alt som kan bli et potensielt utfall.
 6. Har du i det hele tatt last deg opp på bl.a stuxnet? Payload ble overført med en USB som ble tatt inn i sonen som var "airgapped". Det finnes selvsagt soner innenfor en kraftstasjon som har tilgang til et VLAN med internett-tilgang, men det mest sensitive kjører på sitt eget nett.
 7. Hvordan tilbereder du kalkun uten å få noen form for stekesjy? Hadde jeg kun hatt ghettoingredienser; Brun løk, hvitløk, gulrot og selleri i 10 min. Hell i buljong laget på terning. Tørka laubær er fint her. Kok dette i 30min. Lag brun jevning av lik del smør og mel, hell i kraften gradvis og smaksett med f.eks appelsinmarmelade/honning, soya og eddik. Med gode ingredienser; En halv flaske madeira oppi samme gryta som over, før det kokes i 30min. Med tid og gode ingredienser; Hjemmelaget brun kraft laget på hele kalkunskroget, sammen med madeira, oppi den brune jevninga. Ribbesaus; brun ribbesjyen hvor du først siler av fettet og forsett som over. Hellstrøm har ribbesaus godt dokumentert.
 8. Artig. Akkurat ferdig i en slik jobb og firma selv, men der ble det betalt vekslepenger. Tror min nye jobb er nærmere industristandarden. EDIT: Til de som lurer; ja, det er mye penger innen IT-sikkerhet. Om man får jobb innen det eller maskinlæring vil man være ekstremt ettertraktet på markedet.
 9. I mitt forrige firma ble PS brukt til analytikere og pre-sales engineers for opplæring i nettverk og sikkerhet. Anbefales.
 10. Programvare/tjeneste, i så fall, hva slags?
 11. Flere restauranter i London har begynt med papirsugerør. Høres ut som om det ikke vil funke, men det gjør det.
 12. Den vil ikke sprenge men den vil begynne å gjære over tid. I løpet av et par uker vil nok smaken endre seg. Over enda lenger tid til den nok begynne å bruse litt og få en øllete smak. Så lenge du åpner den en gang i uka og flaska er tenkt for oppbevaring og ikke for å helle vann går det helt fint.
 13. Lag din egen gitlab/hub-konto og legg ut alt du lager der. Ofte så spør man etter det til utvikler-stillinger.
×
×
 • Create New...