Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde vært interessant om andre her også postet poenggrensene de fikk tilgang på. 54.3 er jo en enorm økning på elektronikk, to hele poeng.

 

Tenkte det kunne være interessant å se økninger også, ettersom det ser ut til at studier stadig blir vanskeligere å komme inn på. Skulle gjerne visst hva kravet for for førstegangsvitnemål er nå, ettersom elektronikk var en av de 'letteste' studiene å komme inn på fra fjorårets krav (rundt 51-52 for 1./ordinær).

Endret av ph10m
Lenke til kommentar

Datateknikk ligger på 54.4, men vet ikke hvilket av inntakene.

 

Glemte å melde meg opp til konte eksamen. Megatabbe! Nå får jeg ikke lov til å ta konten. Andre som har gått på samme smell?

Jeg meldte meg opp til ma1101 kont 9 august, men ser nå at den er 4. August, da jobber jeg fremdeles. Samme resultat som deg :-/ håpløst
Suks, selv er jeg ferdig på jobb 2.,var i utgangspunktet sur fordi jeg ikke fikk mer jobb, men nå passer det jo flott. Endret av Battaman
Lenke til kommentar

Mye festing, men ikke akkurat grøftefylla hver dag i to uker. På min linje var det også en del andre aktiviteter. Gikk ikke ut på å drite ut noen, og opptaksprøven i linjeforeninga var absolutt ikke ille, og var ganske relevant for studiet.

 

Jeg vil anbefale deg å være med på så mye som mulig, selv om du kanskje ikke er så gira på festing. Er en god måte å bli kjent folk på. Ikke tenk så veldig på å måtte være opplagt og uthvilt til teknostart-timene heller. De er ikke så relevante, og sålenge du i er til stede så går det greit.

 

Hvilken linje begynner du på?

Endret av Buddy Dacote
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei! Jeg begynner på NTNU siv.ing til høsten og er litt nysgjerrig på hva fadderuka går ut på. Er det som nih der det er om å drite ut de nye mest mulig, eller er det kun koselige og morsomme ting? :)

FadderukENE er noe av det morsomste du kommer til å oppleve! Det virker dessuten som opplegget i år vil bli mer "forsvarlig" organisert etter tilbakemeldinger fra ifjor. I år innføres bl.a. faddervaktordningen, der det vil stå frivillige i refleksvest rundt omkring i byen som deler ut vann og følger deg hjem om du skulle ha behovet. Du bør være med på så mye som mulig, uansett om du er interessert i festing eller er helt avholds. Ikke ta den rolige dagen hjemme, bli med på så mange edruarrangementer som mulig, da det er veldig lett å se hvem som er med og ikke, og det sender ut visse signaler. Da jeg begynte ifjor, virket det veldig tydlig som at de som var inaktive under fadderperioden sleit med å komme inn i det sosiale miljøet i etterkant. Håper du finner deg tilrette og bestemmer deg for å være med i linjeforeningen. Er mange forskjellige verv å prøve seg på, og det er nesten garantert at du finner noe du interesserer deg for, for ikke å glemme venner du skal tilbringe resten av studietida med.

Endret av potetfisk
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...