Jump to content

Fhawkner

Medlemmer
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. MIT-kilden gir vinklingen at denne prosessen gjør at CO2-en lett lar seg fange eller brukes til annet, kjemien er uendret. «The carbon dioxide, in the form of a pure, concentrated stream, can then be easily sequestered, [...]».
 2. VR-modden til A:I er særdeles imponerende innsats for et enmannsprosjekt, men det er problemer med den. Jeg er usikker på hvorfor, men det er det eneste jeg har prøvd på en stund som fremdeles gir meg ubehag/kvalme. Enten er det meg, eller så er det noe med VR-implementasjonen. Vær også obs på at selv om du kan bruke Touch-kontrollene i spillet så er det kun for knapper og joystick, de fungerer ikke som motion controllers (men jeg tror det er planlagt i en senere versjon).
 3. Vive Pro blir dyrere enn Index for et dårligere totalprodukt, så vet ikke helt om det kan anbefales nå. Ikke se deg blind på oppløsningen for øvrig, det er flere faktorer som spiller inn når det kommer til VR. Et eksempel her https://i.imgur.com/UbmDCS9.jpg, på papiret har Go lavere oppløsning enn Vive Pro (1280x1440 vs 1440x1600). HP Reverb har den beste bildekvaliteten av alternativene, men sporing med kun 2 kamera i fronten av headsettet vil gi tidvis irritasjon i alt annet enn sim-spill der du kun bruker ratt eller joystick. Det som menes med sporingen er at straks motion-controllene forlater omtrent en halvkule foran ansiktet ditt (litt mer enn Windows MR i https://i.redd.it/dh566leza9rz.png vil jeg tro for Reverb) vil kontakten mistes fordi kameraene ikke ser dem. Sammenligningen der har lite faktafeil, men er likevel ikke et godt sammenligningsgrunnlag på grunn av en hel rekke andre faktorer (kontrollere, Oculus Home vs SteamVR, enkel tilgang til exclusives osv). Les heller anmeldelser og brukermeninger.
 4. Power(/Expert) hadde begge, og om vi tøyer definisjonen til bristepunktet så har de Steam Link på lager (én butikk har én returnert Link til salgs).
 5. Direkte fra Valve mistenker jeg at svaret er "aldri". Det var og er slik med tidligere hardware, ikke engang Canada selger de direkte til. Tipper det blir opp til Elkjøp etc å ta inn så bør kanskje heller høre med dem.
 6. Med unntak av oppsigelsestiden, som man ikke ensidig kan avkorte ved å flytte ut, er det ganske grunnleggende at man ikke betaler for mer enn tiden man bor der. Ved en oppsigelsestid som går ut 30. april og som har hatt full varighet (3 mnd.) ser det riktig ut at leieboer 1 betaler tom. 30. april. Det du skriver om betaling mellom 15. og 20. bestemmer bare når betalingen skal skje underveis, og har egentlig ingenting å si for avslutningen - hvis kontrakten spesifiserte at oppsigelsestid løper fra den 15. ville det vært slik du forventer (oppsigelsestid 15. feb til 15. mai), men når du enten har akseptert eller det har falt tilbake på husleielovens betingelser om at den følger kalendermåned så avsluttes leieforholdet - og leieboers betalingsplikt - 30. april.
 7. Kan du presisere hvorfor du mener leieboer 1 skal betale for mer enn oppsigelsestiden sin?
 8. Ledsager ved øvelseskjøring må ha fylt 25 år, og ha hatt førerkort sammenhengende i 5 år. Jeg antar kjæresten ikke møtte disse kravene.
 9. Har kun tatt opp ett fag men der fikk jeg karakteren på studweb som normalt. Sjekk med foreleser at sensur er ferdig. Hvis den er det så prøv eksamenskontoret. Ring eller dra dit, de bruker lang tid på å svare epost.
 10. CPU er som allerede nevnt en flaskehals her, spesielt i BFV som krever mye av CPU i multiplayer. For sikkerhets skyld, du har sjekket at RAM kjører 3200 MHz? Enkelte hovedkort vil defaulte den til lavere hastighet enn den er i stand til å kjøre, som kan ha en viss innvirkning. Kan typisk fikses i BIOS hvis det gjelder.
 11. Hvor mange studiepoeng er UiT-programmet på? Jeg ser de har et nettbasert byggingeniørstudie på 3 år/180 studiepoeng, så hvis jeg fant det samme du tenker på så er jo det fulltid. Kan du linke til Gjøvik-studiet du vurderer? Finner det ikke på et raskt søk, nærmeste var et deltidsstudie som ikke lenger er tilgjengelig (de som har begynt får fullføre men det tas ikke opp nye studenter). Når det gjelder omdømme - de i arbeidslivet som eventuelt måtte ha en preferanse for "NTNU" mener nok heller Gløshaugen/NTH og vil nok ikke tenke det samme om NTNU Gjøvik, så jeg ser ikke for meg det er stor forskjell omdømmemessig på disse to.
 12. Kjøpte Rift direkte fra Oculus, alt var inkludert i prisen da.
 13. Alien: Isolation har en VR-mod, og denne har blitt oppdatert i går. Snap turning er det største i oppdateringen. Det spillet er allerede på grensen at jeg ikke tør å spille alene på skjerm, og nå blir det å gjennomføre det i VR. Det blir jo bra. Merk at motion controllers ikke er støttet (ennå, det kommer med tiden), kun kontroller eller mus & tastatur. https://github.com/Nibre/MotherVR/releases/
×
×
 • Create New...