Jump to content

Fhawkner

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5008 profile views
 1. For å få opp skjermen din fra PC i VR så kan det hende at VD vil klare å gjøre det på tross av svak hardware. Lover ingenting, og det blir heller ikke noe mer enn at du i VR ser et rom med det flate (evt. bøyd..) PC-bildet hengende i luften. VD har systemkrav omtrent på linje med Link for spill og for fulle 3D-omgivelser. For «robotspillet» så vet jeg ikke hva den skulle vist i Questen, så det blir vanskelig å si noe mer.
 2. Vega 8 er integrert grafikk på 3500U-chipen og ikke i nærheten av å være tilstrekkelig. Der det står at Vega er kompatibel så mener de Vega 56 og Vega 64 (evt Radeon VII).
 3. Offisielt støtter 5600X bare 3200 MT, selv om de aller fleste skal ta 3600 lett. Om du vil utelukke muligheten så kunne du prøvd 2133 bare for å se. Dersom det ordner saken kan du ha fått en mandags-5600. Spurte siden dette høres svært likt det jeg hadde selv med Ryzen 2600/Vega 56 i enkelte spill, der var problemet at CPUen ikke likte RAM på 3000 MT.
 4. Hvilken CPU? Hvilket RAM-layout har du & hastighet på det? Radeon-kort tåler generelt dårlig ustabilt minne.
 5. I og med at det i europa kun er et par glipper som har vært synlig på nettbutikker til nå, ingen av dem for referansekort, ser jeg ikke for meg noen annen rimelig forklaring enn at AMD har krevd at produktsidene og pris skal holdes skjult fram til salgsstart. Muligens for å gjøre bot-kjøping litt vanskeligere enn "kjøp denne produktID-en så snart den kommer til salg". Når det gjelder pris så vil $649 + 25% mva bli litt under 7500,- så det blir nå et utgangspunkt, ser for meg (håper) 7990,- for 6800XT nå for den håndfullen referansekort og +- 9000 for 3.partsdesign. Kanskje 8500 og opp hvis leveransene kommer jevnt den kommende tiden som noen ser ut til å tro. ASUS kommer til å melke sitt gode rykte bygd på geforce-kort til å kreve høye priser, blir sikkert et 6800XT-kort over 10.000 fra dem. For ordens skyld har ASUS og MSI hatt noen ganske drøye tabber med AMD kort de siste generasjonene så jeg ville ikke gått for dem selv.
 6. Referansekortene er ikke som FE hvor nvidia kun selger dem direkte (evt, slik nvidia brukte å gjøre det), de selges i de samme butikkene som selger aib-designkort. Noen vil selge referanse-6800/XT i morgen, uten at jeg har noen anelse om hvilke butikker det vil bli.
 7. Liker det heller ikke, men det er nå bare slik AMD gjør det tydeligvis. Var akkurat samme greia med Zen 3 nå nylig og der hadde de jammen ingenting å skjule på ytelsen. Skjønt, tilgjengeligheten ser ut til å bli så lav at de fleste som vil ha ett får lese alt av anmeldelser så mange ganger de bare vil 😛
 8. Siden ingen har nevnt det - gpumessig er 1060/6gb innafor for Rift S. For Alyx spesifikt er det på minimumskravet (også for Alyx: min spec Core i5-7500 / Ryzen 5 1600).
 9. MIT-kilden gir vinklingen at denne prosessen gjør at CO2-en lett lar seg fange eller brukes til annet, kjemien er uendret. «The carbon dioxide, in the form of a pure, concentrated stream, can then be easily sequestered, [...]».
×
×
 • Create New...