Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prot er 100% viable å lvle med, men hvis du lvler på normal måte så må den nok se seg slått av arms/fury i hastighet. Forskjellen fra før i tida er at det nå ikke føles som å stange hodet i veggen mens du gjør det :p

Endret av KAS
Lenke til kommentar

Prot fungerer helt utmerket. Er ingen praktisk betydning om du levler med 1k dps som prot, eller 12-1300 som fury. Prot har absolutt null nedetid, du soloer (nesten) det som er av gruppequester, og du slipper bekymre deg for å pulle for mye. Eneste problemet er at du er avhenging av gear med strength, noe som andre specs ikke er avhengig av.

Endret av likferd
Lenke til kommentar

Enchant Weapon - Titanguard removed from Patch 3.0.8

 

Had this enchant gone live it would have become THE enchant for nearly all tanks. It would not have been an interesting choice. We would have had to keep introducing higher tiers of the same enchant, or else players would just keep using this version for perpetuity. We put Stamina already on many items. We don't think your weapon needs one as well. I received messages from several tanks for very prominent guilds asking us to please not go forward with this enchant. They understood why it was bad for the game.

 

Death knights have access to superior enchants in part because they do not have a shield or ranged weapon slot and the stats provided by those items.

 

The PTR is for testing. If you find yourself frustrated that things change between the PTR and live, I would suggest you stop paying attention to the PTR notes. Even if a change like this had already gone live, we probably would have changed it anyway. We did not like what this enchant would have done for the game. (Source)

Endret av PSV
Lenke til kommentar

Hello, fury warrior reporting for duty. Hei, jeg er fury warrior (lvl 80). Jeg er nettopp ferdig med Icecrown-questene, og nå har jeg lyst til å prøve heroics/raids. Men jeg er usikker på om jeg har bra nok gear til å kunne joine heroics. Hvis dere bare kan ta en titt på gearet mitt her: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Valdreth , så er det veldig mye quest-rewards eller PvP rewards fra TBC(!). Samtidig har jeg jo noe akseptable greier, men jeg vet som sagt altså ikke om jeg har bra nok gear.

 

Noen som vet om jeg har bra nok gear/stats til å kunne joine heroic? Hvis ikke, hvordan skal jeg komme meg videre? Det virker jo omtrent umulig å finne groups til normal dungeons, utenom i helgene...

Lenke til kommentar

Mange folk er kresne på hvilket gear folk i gruppen har, og ser helst at du har fult lvl80 gear osv. Sånn var det iallefall hos meg i starten, men nå er jeg jo tank også da. Men begynte med guildruns i heroics for å bli geara opp til Naxx 10. Men joda, jeg vil påstå at du skal kunne klare å få deg gruppe til heroics selv om du ikke er full epic, noe som er unødvendig synes jeg.

Lenke til kommentar
Til levling fra 57 til 80 er det fremdeles prot med one hand og shield folk anbefaler? Har veldig lite peil på Warrior =)

 

De som anbefaler prot til lvling er for det meste diehard tanks. Du slipper downtime, men har en god del lavere kill speed. Og ja, det er mulig å aoe-grinde, men det er kjedelig og lite praktisk i forhold til å queste. Arms/Fury er vel rimelig lik når det gjelder hvor fort mobs går ned. Konklusjon, bruk hva enn som er mest morsomt, alle tre talent-trær går helt fint å lvle med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...