Jump to content

El Fantasma

Medlemmer
 • Content Count

  2327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)

About El Fantasma

 • Birthday 11/30/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Da har jeg unsubba for siste gang. Spilt WoW mer eller mindre i 13 år. Avtivision har bestemt at spillerne ikke skal få inflytelse på spillet..overhodet. Aksjene stuper og WoW har vel nådd et historisk lavmål hva gjelder rykte og popularitet. Kommer neppe til å subbe på nytt, og heller ikke spille Classic. Umiddelbart skulle man kanskje tro Classic må være perfekt for oss gamlinger som startet i 2005. Det vil det sikkert være for en del, men JEG tror den følelsen og gleden man hadde den gangen ikke kan gjenskapes. Grunnen er bl.a at man har blitt eldre. Betraktelig eldre. I tillegg var alt nytt og spennende da WoW ble lansert i 2004/2005. Det fantes ingenting lignende. For meg kommer ikke denne følelsen tilbake. RIP WoW.
 2. Startet å spille igjen for 4-5 dager siden. Tok en pause for 3-4 måneder siden da jeg gikk lei. Har kun spilt dungeon, og det har vært helt vanvittig underholdende for min del! Synes dette er en kul vei å gå av Blizzard, og gir hvertfall meg større underholdningsverdi enn f.eks vanlig adventure ved release av expansion. Kun spilt et par runder ranked for å gjøre unna noen quests. Ingen arena runs ennå. Skal blir ferdig med de 2 siste klassene i dungeon først. Frykter dessverre at både ranked og arena vil gi meg relativt kort glede, men skal ikke ta sorgen på forskudd.
 3. Druid er enkel hvis du treffer Jade, spesielt med dobbel battlecry også Ja det vil jeg tro. Min erfaring er at loot er det som i stor grad avgjør om man klarer siste bossen, og ikke så mye klasse. Treffer man på synergy, er mye gjort.
 4. Dungeon run fullført med 7 av 9 klasser. Druid og Priest igjen. Sleit mest med Warrior og Shaman til nå. Rogue som visstnåkk skal være en hard nøtt, gikk på andre forsøk.
 5. Snittet er 1 legendary på 20 pakker. 1 garantert på 40 pakker.
 6. 12 win med Hunter. En dårlig draft, med null end game egentlig. Velger å kalle det flaks
 7. Heisann. Har nettopp selv hatt Kernel-Power problemet. PC`en låste seg i diverse situasjoner, men uten BSOD. Hendelsesloggen viste Kernel-Power feil. Etter å ha testet ny PSU, sjekket minnebrikkene grunding og installert Win på nytt uten at dette hjalp, fant jeg ut at hovedkortet var problemet. Byttet hovedkort og CPU (tviler på at denne var skylden, men oppgraderte likevel) og alt var i orden.
 8. Avinstaller USB driveren fra Enhetsbehandling. Last ned nye drivere her: http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20X99X%20Killer/?cat=Download Installer.
 9. Stopp GPU og CPU når lyden er der. Om lyden ikke forsvinner er det vel god natt PSU.
 10. Hei. Gå inn i BIOS. Gå til boot sekvens. Sett harddisk som første boot option.
 11. Trenger hjelp til spectator quest, fint om noen vi adde meg: Pingu#2799
 12. http://www.mmo-champion.com/threads/1605914-Mistweavers-of-Draenor-A-Guide-to-PvE-Healing-6-0 Vært hær å lest?
 13. This^ Men det er få som har det da. Random levleguild eller random guilds eller hardcore raideguild. Da LFR kom ble 80% av guildene jeg vet om på serveren oppløst. Hadde kanskje 20 jeg pratet med hver dag, nå er det ingen. Man var ofte i guild for å få raidet litt, nå kan man bare lfr et kort raid. Jeg har 1600 days played, merker litt forskjell. Det ble ingen store forandringer i mitt guild. LFR gjorde WoW enklere for casuals og alle som ikke var med i et guild av ulike årsaker. Ja, man kan gjøre LFR om man bare ønsker et kort raid. For meg er ikke LFR et skikkelig raid. Det er enklere enn HC dungeons.. Raid for meg er noe som skal være vanskelig og hvor man må samarbeide godt for å fullføre. Jeg har testet mange PUGS, og jeg spyr av tanken.. Jeg må ha et guild for at spillet skal være morsomt nåkk, men det er min mening.
 14. This^ WoW var ikke bedre i Vanilla, enkelt og greit. Spillmekanikk, dungeons, raids, UI, områder og stort sett alt annet er bedre nå enn det var i vanilla. Grunnen til at de fleste "savner" vanilla, er fordi da var alt nytt. World of Warcraft var et fantastisk spennende spill nettopp fordi det var nytt, og ganske nyskapende på mange punkter. Ja jeg vet at det fantes MMOs før WoW, jeg spilte noen selv. Jeg har selv spilt til og fra siden starten av 2005. Jeg blir ofte lei et par måneder etter hver expansion, og tar meg selv i å tenke at WoW har blitt "dårligere" enn det var før. Poenget er at når man har spilt noen år, så er det ingenting nytt og spennende lengere. Alltid moro med ny expansion. Man "koser" seg til man har gjort alt som den tilbyr. Så blir man plutselig lei igjen. Dette tar mye kortere tid med hver expansion enn det gjorde da spillet ble sluppet i 2004. Da var ALT nytt, og man brukte laaaang tid for å oppleve hva spillet hadde å tilby.
×
×
 • Create New...