Jump to content

KAS

Medlemmer
 • Content Count

  1927
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

211 :)

About KAS

 • Birthday 09/30/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er skjermen bedre enn på iphone XR? Eller er den kliss lik? Snakker ikke om oppløsning og størrelse, men alt det andre.
 2. Hvilke holdninger? Det er myndighetene som innfører tullete lovverk, og jeg regner med at det er selve lovbruddet du fokuserer på her, og ikke at det er så farlig å kjøre raskt i seg selv. Hadde du hatt samme innstilling hvis det ikke var noen lov mot å kjøre raskere enn 20 km/t?Nei, tenkte meg det. De får gjøre det lov da, så er det ikke noe problem.
 3. Hobbiten ble spilt inn i 48 fps/HFR, og det ble spådd med brask og bram at dette skulle bli fremtiden til kinoformatet. Det ble med de filmene, lurer på hvorfor? La film være film, 48 fps og oppover passer bedre til såpeserier, sport og hjemmeopptak.
 4. LOL. Jeg har knapt penger på konto, så de millionene kan du bare se langt etter. Hvis det er slik at man havner i milliongjeld fordi man kjører på noen som følge av uhell bør lovverket endres snarest.
 5. Har lite med latskap å gjøre. Har med hva som er gøy, praktisk, tidsmessig og økonomisk fornuftig å gjøre. Og for noen helsemessig. Kjæresten får vondt i ryggen av å sykle på vanlig sykkel, så en elsparkesykkel passer fint for henne.
 6. Ja, den grensa driter jeg i. Den er helt meningsløs og ikke i tråd med hvordan folk ønsker å bruke produktet. Når man bruker flere tusen på en sprek sparkesykkel forventer jeg å kunne tråkke klampen i bånn der det passer seg. Det betyr ikke at jeg gjør det i en tett befolket gate. Biler har ikke fartssperre, hvorfor skal elsparkesykler o.l. ha det? I stedet burde det vært innført fartsgrenser. F.eks 10 km/t i tette bygater, 20 km/t på fortau og samme fartsgrense som biler på vanlig vei.
 7. Sant. Oppskalering til 1440 eller 2160p før man laster opp til Youtube vil gjøre at videoen ser bedre ut i de oppløsningene vs native 1080p. På min 1080p skjerm ser alltid 1440p eller høyere fra Youtube mye bedre ut selv om oppløsningen på skjermen er lavere, pga den kraftige komprimeringen fra Youtube. Når de tar i bruk AV1 blir dette problemet mye mindre. Testvideoene som ligger ute på Youtube ser veldig bra ut. Hadde de kjørt på med H.265 istedenfor å vente på AV1 hadde vi fått mye bedre bildekvalitet på Youtube for lenge siden, men det hadde muligens kostet oss mer reklametid for å dekke lisensieringskostnadene til H.265.
 8. Dere som er redde for å parkere sykkelen utenfor butikken, er det ikke et rekkverk, gjerde, sykkelstativ eller noe i nærheten dere kan låse fast sykkelen i? Kjøp tre bøylelåser så er dere sikre. Ingen rekker å bryte opp dem før dere har handla ferdig.
 9. Savner oversikt over dreiemoment på motorene, samt maksfart i den bratteste bakken i tabellen, ellers bra test. Som en kuriositet kan det nevnes at Bafang motorer relativt enkelt kan kobles til PC og programmeres til å yte bedre. Ikke for å øke maksfart (og dermed bryte loven), men for å gi mer kraft og kunne nå 25 km/t også i motbakker. De trekker da noe mer strøm fra batteriet, men opplevelsen er verdt det for de som ferdes i områder med tunge motbakker.
 10. Er det ikke bare å kryptere trafikken, så er det ikke så mye å bekymre seg for? Hvis all kommunikasjon over nettet blir kryptert som standard er det vel fint lite komponentene til Huawei kan fange opp.
 11. FullHD er lite imponerende i Youtube-sammenheng når Youtubes 1080p er ihjelkomprimert, sølete og uskarp video som minner mer om en dårlig oppskalert 720p video. Og 720p video minner mer om DVD enn HD. De burde nå gi ut disse videoene i AV1 format, som gir en stor kvalitetsforbedring hvor strømmet 1080p video faktisk ser bra ut. Det finnes allerede noen testvideoer ute på YouTube, og forbedringen fra dagens VP9 og H.264 til AV1 er markant.
 12. Har også opplevd å få opp reklame på Messenger om ting jeg og andre har snakket om samme dag. Altså muntlig, ikke skriftlig. Det er åpenbart at de driver med overvåking i stor skala. Har noen forsket på hva slags trafikk som går ut og inn av Messenger og Facebook appene?
 13. Hvordan er dette mulig på iOS? Kan forstå at det går an på Android, men på iOS som er såpass låst uten jailbreak?
 14. Takk nok en gang for å gjøre meg oppmerksom på et spennende brettspill. Trenger noe å spille med fruen, og dette virket aktuelt
×
×
 • Create New...