Gå til innhold

Hvorfor er nesten alle CS nick så teite?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

¤"¤)()("=MJKJ)"=¤?"(/¤)==¤"=¤/=")/¤/)"/¤=)/)"(/¤/")&/¤N N(C )Y V)(="))"/ =)"/ 93 9888hhfhkHfkhk897^^F(&F(*^G^AG^(A*GYAGOIA^GA^(G*A&*(G^A^A(*G^(HVHAHVIUAYVA^V^A(^VAVIYA(*^A%^V*&AYV(A^V*AVY&^V^(AV*V*(*F*^(SF(*SF*&F*^(F*%FFA&F^*AHFAHIFAF^FAFA^F*AYFA^F&AA(F^A(&F)AIHVHVHHVHVHVA*(&F(*&*A*********************************D(A&DA)&A)&D)TGYUHUJIKLPU(A

 

brukte dette navnet en gang for lenge siden...

Lenke til kommentar

Kanskje det er fordi folk vil "pynte litt" på nicket sitt? Jeg syns slike overdrevne nick er forferdelige, men litt av det syns jeg er helt greit!

 

Kaller meg "T3ddy T3rrOr". Eneste er tretallene, og den store o'en, det er ikke en 0 (null). Syns det er akkurat passe, hverken overdrevent eller noe, men hva andre mener kan jo være en annen sak... :wee:

 

Masse -:/=)"# osv er bare teit! Clan nick som:

[blabla]Navnetpåspilleren -Syns jeg er helt greit, men slik som-

-=([blabla])=-6!|_|_3RRR|\|4\/|\| Syns jeg er helt forferdelig!

Hvis det er mer enn 3 "tegn" i et CS nick syns jeg det blir for mye. Store og små bokstaver er helt greit.

Lenke til kommentar
Jeg kjører nå for tiden en helt enkel P-JiN

 

og nick skal være litt beskrivende av personligheten synes jeg. Det skal også høres litt kult ut, være lesbart og folk skal kunne skrive det uten å måtte hente inn tegn fra alle slags kanter av tastaturet.

Ja er enig med det. Hold deg til tegn du bruker i norsken så går alt greit.

 

Men angående topic så burde nok denne tråden vert stengt for leeenge siden. Men som Glamour så fortsetter vi og fortsetter. Til du som søker nick så kan du jo lete opp eter mytologiske personer. Helter og historier. Eller sette opp en liste over 5 ting som symboliserer deg. Og ved hjelp av det lage et nick. Synest det siste forslaget nok er det beste.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...