Jump to content

Radial

Medlemmer
 • Content Count

  1472
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Radial

 • Birthday 06/12/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen andre som har hatt problemer med å få kjøpt SC i det siste? Jeg har ikke kunnet fullføre et kjøp på flere uker, og tilbakemeldingen fra soe er at de har problemer med transaksjoner fra Norge. Det høres litt snodig ut.
 2. Hvis du får mer SC per krone for 13400 enn du får for 456, så er det vel billigere pr. SC?
 3. Lurer på om språkrådet forholder seg til en annen betydning av "faction" i denne sammenhengen. Ordet faksjon finner jeg ikke i norsk ordbok. Det spiller vel egentlig ikke så stor rolle da Edit: For sen...
 4. Spilte noen timer på Woodman-serveren i går, kun på Esamir-kontinentet, men det virker som at Vanu står rimelig sterkt på denne serveren. Jeg for det meste spilt på Cobolt-serveren, og inntrykket mitt er at balansen mellom fraksjonene er litt mer jevn der. Dog, jeg har ikke testet Indar på Woodman, som vel mange mener generelt sett er det mest balanserte kontinentet. Skal prøve litt mer i kveld. Har blitt helt hektet på PS2!
 5. Måtte bare lage en character på Woodman jeg også. Server: Woodman Faction: Vanu Nick: Blinklys
 6. Server: Cobolt Faction: NC Nick: TotAlnOOb BR: 21 Ser ut som de fleste her inne er på Woodman, noen spesiell grunn til det?
 7. Takk for svar. Hmm.. MSE fant visst noe som ble fjernet. Kjørte deretter GMER som ikke fant noenting. Blir spennende å se om problemet er borte nå.
 8. Jeg ble nylig oppmerksom på at pc'en min driver og sender e-poster av seg selv til mine kontakter og andre som jeg har sendt eller mottatt e-post fra. Samtlige e-poster som blir sendt inneholder en link til en eller annen random internettadresse. Jeg har kjørt fullstendig antivirussøk med Antivir Premium, samt hurtigsøk med programmer som Malwarebytes Anti-Malware, HitmanPro og SuperAntiSpamware uten at det er funnet noen trusler/infeksjoner. Hvordan bør jeg nå gå frem? Legge ut en logg fra Hijackthis? Setter stor pris på all hjelp!
 9. Fildeling av piratversjonen er ulovlig uansett hva man mener om det, og det er utvilsomt skadelig for utviklerne. Argumentet om at de som har egne penger og liker spillet vil kjøpe det senere for å støtte gode titler er udokumentert og naivt. Hvorfor skal man betale for noe man allerede har? Oppdagelsesrisikoen for den som laster ned noen skarve titler i året er jo ufattelig liten. Noen er kanskje så redelige at de i ettertid betaler for sine ugjerninger, men jeg tviler sterkt på at de er i flertall. Argumentet om at de som ikke har råd aldri kjøper uansett er heller ikke overbevisende. Man kan alltids spare penger og kjøpe spillet når man har råd, eller ønske seg det i gave. Når dette er sagt er jeg enig i at Crytek først og fremst må feie for egen dør og finne ut hvem den utro tjeneren er fremfor å skyte kraftsalver mot kundene. Uklokt!
 10. Fin anmeldelse. Har fortsatt ikke prøvd Divinity 2, så dette er kanskje noe å bedrive vinterkalde måneder med. En littebiten trykkleif innledningsvis i konklusjonen: "Divinty 2: Ego Draconis" - mangler en "i" Divinity.
 11. Jeg klarer ikke å finne 580 på Komplett, eller noe annet sted for så vidt?
 12. Selv om jeg forstår hva du mener, så synes jeg det blir litt ironisk at du kritiserer grafikken så voldsomt og samtidig snakker om hva "ungdommen" liker og i tillegg framhever Fallout 2. Mitt inntrykk fra forskjellige forum rundt omkring er at gamle Falloutveteraner klemmer New Vegas til sitt bryst fordi det i mye større grad enn Fallout 3 ivaretar Fallout-serien sitt særpreg og dybde. Og selv om AI'en kanskje ikke er den aller beste eller på noen måte nyskapende, så har jeg ikke opplevd slike problemer som du beskriver, i alle fall ikke i en slik grad at det har vært til hinder for spillegleden. Den såkalte "run&gun"-strategien hjelper lite i starten i alle fall, særlig hvis du begynner å utforske i farlige områder. Men men, smak og behag osv...
 13. Mer enn 60 timer inn i min første gjennomspilling og jeg har fortsatt MYE igjen å gjøre, vet ikke om jeg rekker å gjøre alt av oppdrag før jeg starter en ny gjennomspilling. Selve kartet er muligens noe mindre enn Fallout 3, men det er desto mer innhold. Fallout 3 hadde et forholdsvis lite antall quests utenom mainquest. I New Vegas er dette helt annerledes. Jeg har ikke tall på hvor mange sidequest og unmarked quests jeg har plukket opp. Fortsatt er lista over ugjorte quests lang og jeg har ikke alle forutsetninger for å fullføre alle sammen før jeg har gjort andre ting, eller forbedret en eller annen skill. Jeg har flere ganger forsøkt å følge main quest, men blir til stadig distrahert med andre ting som må utforskes. Utforskingen er for øvrig litt annerledes enn i Fallout 3 der man kunne labbe avgårde hvor som helst med en gang uten fare for sitt liv. Slik er det IKKE i New Vegas. Her kan du lett treffe på Deathclaws og Cazadors helt i starten. For å si det sånn: Da er det best å stikke! Så pass på. Dialogene er på et helt annet nivå i forhold til Fallout 3. De inneholder mer dybde og troverdighet. Det er litt vanskelig å forklare, du må nesten oppleve det selv. Den svarte humoren er selvfølgelig til stede over alt, og den virker litt mer gjennomtenkt enn i Fallout 3. Stemmeskuespillet holder gjennomgående mye høyere nivå enn Fallout 3. Kris Kristofferson gir stemme til en NPC i spillet, og han gjør en helt fantastisk jobb synes jeg. Det er mye som er likt mellom Fallout 3 og New Vegas, men det er jammen mye forskjellig også. Alt for mye til å nevne her.
 14. Radial

  Spør en pedofil!

  Ufattelig svak sammenligning. Ville det ha vært et seksuelt overgrep mot denne fyren hvis dere to hadde deilig samtykkende sex sammen?
×
×
 • Create New...