Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må da være lov å sosialisere på treningssenteret?

Jo, men nå snakket de ikke rolig sammen og viste hensyn/bare sosialiserte. Snakke høylytt og le seg ihjel så man hører det på andre siden av lokalet er noe annet... ihvertfall når det er en time i strekk uten mer enn fem sekunder stillhet.

Lenke til kommentar

gymmen er ikke biblioteket, skal være lov å prate og kaste vekter og brøle når det er tungt osv. hvis ikke er det dårlig gym-kultur på gymmen din

Some sagt, helt greit med litt prating, men når to stykker prater så høylytt at alle kan høre samtalen fra andre siden av lokalet, og de prater mer enn de trener, så bør de heller dra på kafé og så trene når de har gått tom for samtalestoff..

Lenke til kommentar

Så lenge de ikke står rett oppi trynet mitt eller har så lite kontroll på verden rundt seg at jeg blir redd for at de kan skumpe meg mens jeg løfter, ser jeg ikke problemet. Vil heller ha et levende gym enn et bibliotek. Snakker de bort hele økta si, har jeg dessuten noe å le av.

 

Sto en bamse bare en drøy meter fra spoten jeg trente planke på i går og slapp 240 kg i bakken gjentatte ganger. Dirra så i gulvet at det fort kunne blitt forveksla med et jordskjelv. Akkurat sånn det bør være :yes:

Endret av Bjarnemann
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det greit å småfrekt si til to 'pappagutter' som babler, fniser og høylytt bråker så jeg hører samtalen deres på andre siden av lokalet at dem er på treningssenter og ikke et utested?

 

Jeg og blir demotivert av slike - men likevel, vil si det er litt frekt å si ifra.

Bruk klokker.

 

Folk som ikke rydder etter seg derimot, eller som "rydder" opp etter seg på denne måten - da går det en kule varmt for meg :nei:

 

post-268618-0-04694700-1501330306_thumb.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det der er nesten verre enn dei som lar vektene henge på stanga. Må jo ommøblere heile greia for å få tak i det du skal ha. Har opplevd eit par gonger at dei vektskivestativene har tippa over fordi det vart for mykje vekt på ei side og for lite på den andre.

Lenke til kommentar

Mest irriterende er de som ikke rydder/sorterer, men opplever også i blant at folk liker å risikere å få en dumbbell i huet mens jeg tar lateral raise og forventer at jeg skal vente på at de går sakte forbi mye nærmere enn nødvendig.

At folk snakker og opptar utstyr uten å bruke det skjer heldigvis ikke så ofte der jeg er hvert fall.

 

Hehe, faktisk var det en kar som klaget til dama si at folk er så dårlige på å rydde vektene for en uke siden. Gjett hvem som ikke ryddet av EZ baren i går...

Endret av Kakeshoma
Lenke til kommentar

Der jeg trener er det en kar med visse utfordringer, trolig innen autismespekteret. Han rydder manisk fra han kommer til han går. Fint at noen rydder, for all del. Problemet er at han ikke er enig i at 2,5kg-skivene skal henge for seg, og 1,25kg-skivene for seg. Han skal absolutt stable dem oppå toppen av stativet sammen. Utrolig irriterende å måtte løfte av skiver for å få tak i de man skal ha. Jeg henger dem på siden hver for seg, og to sekunder etter så er han der og "rydder". I-landsproblemer er også problemer. :p

 

En gang skremte han livskiten ut av "cheste-gutta". De roter noe jævlig hver gang og rydder aldri opp etter seg. I det han kom og så alt rotet begynte han å banne og sverte på engelsk. "Fuck!!" "Shit!!" "This is a fucking mess!!" "Fuck!". Karen er ikke så massiv, men han virker jo ikke helt stabil, så cheste-gutta begynte febrilsk å ryddde opp etter seg i frykt for at han skulle bli fysisk. Haha.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Kan ikke trene markløft, squats eller noen ben øvelser.

Så tenkte å fylle programmet med noe annet da. Har dere noen tips?

 

Har i programmet nå:

 

• farmers walk

• franskpress

• shrug

• skråbenk

• bent over row

• pullups

• planken

• militærpress

• bicep curl

• facepulls

 

Dette er spredt utover uken. Ikke alt samme dag haha. Men er det noe essensielt jeg kan legge til siden ben utgår i en periode nå?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...