Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Taegukgi lider av to ting for min del. Starten er nærmest homoerotisk. De to brødrene har ikke sett hverandre på noen timer, og det virker på reaksjonene deres som om de er klare til å lube inn stanga og sette i gang, så glade de er. Greit nok at filmskaperne prøvde å lage kontraster i forhold til slutten, men dette forsøket ble så overgjort at en VK1-medie-elev kunne gjort det bedre. Slutten er også, som andre her sier, alt for 'over-the-top'.

 

Er egentlig enig, var det som trakk filmen ned for min del. Skikkelig klisjé på begynnelsen der alt var så "godt" var egentlig kvalmt. Men filmen hadde utrolig gode actionscener, og fortjener å ligge i en slik liste, men ikke på topp.

 

"Idi I Smotri" er og blir den beste WW2 filmen i min mening.

Lenke til kommentar

Dr. Strangelove

 

Siter her og ler litt for meg selv av div. replikker fra filmen. En god film av gammel årgang. Skuespillet er fremdragene( Dr. Strangelove, General Turgidson og Group Captain) og musikken passer bra. Spesial effektene er heller ikke noe å klage på. Likte spessielt blandingen mellom kommunisme, liberalisme og nasjonalisme.

Klassiker.

6/6

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

North by Northwest 4/6

 

Syns den er oppskrytt i grunn , trodde filmen skulle være fylt til randen med spennende action.....ellers var det en brukbar film med bra skuespill.

Lenke til kommentar
The Elephant Man fra 1980.

Fantastisk film! Mye å si om denne, men jeg orker ikke skrive nå. Se den!

 

Så hvorfor skrive noe i det hele tatt?

 

CypheroN, å være glad i broren sin er en ting. Men hadde to brødre vært like glade for å se hverandre hver gang de møttes, ville jeg nok ha gått bort til dem og sagt at de burde komme seg ut av skapet. Benektelse er ikke sunt.

At du ikke har sett filmen sier forøvrig det meste. Se den, og vær enig. ;)

Lenke til kommentar

I går så jeg to filmer;

- Pee-Wee's Big Adventure (IMDB)

- Alice I Eventyrland (IMDB)

 

Pee-Wee.. Den er spesiell. Det er ofte jeg lurer på om denne er utrolig teit, utrolig morsom, eller veldig irriterende. I går valgte jeg å se på den som en forbanna teit film, som har mange morsomme scener. Musikken til Danny Elfman er veldig kul, og passer godt inn i filmen. Tja, jeg vet ikke hva mer jeg skal si. Den er teit, den er morsom (Dvs, teit og abrurd type morsom).. 7 av 10

 

Alice I Eventyrland, Disney sin 13. klassiker, er i mine øyne en veldig gøyal film! Den er fantasifull, den har mange fengende sanger og fengende musikk, den har mange humoristiske og uforglemmelige karakterer, og den har Disney-stempelet på seg. Slutten kan irritere noen da, men jeg vet vel egentlig ikke hva annet som hadde passet inn som en slutt. Jeg synes den passer. 8,6 av 10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...