Gå til innhold

Ny videoserie setter søkelyset på trakassering i spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
17 minutes ago, Anfieldtheplacetobe said:
11 hours ago, Psykake said:

Relevant.

FuV4UYGXgAAydGT.jpg

Expand  

Hahaha 😂 Der ble det stille på "proffen" med internasjonal e-sport kompetanse😅😅😅👌🏽

Fin hersketeknikk, du må være stolt nå.
Han hadde flere gode poeng badcat synes eg. Rart at vi som vokste opp med toxic idioter som kalte hverandre alt mulig ikke har lidd noen skade, men i dag er det et STORT problem. Kanskje det faktisk er det og, samfunnet er i forandring, endel unge har rollemodeller som Andrew Tate og da er det ikke lenger bare når en er sinna en slenger med leppen, men man slenger kontinuerlig nonstop. Og viss det får pågå lenge nok, så kan hun som fikk huden full trykke på block/ignore, mens de andre yngre ser og lærer slikt språk. 

Unge folk i dag er klin kokos når det gjelder sex og, fordi de har lært så mye rart på nett. Så sammenligningen fra 20 år siden, til nå er kanskje ikke helt riktig likevel. Samtidig må man også sette fokus på å tåle litt ufine ord mot en. Dette er en del av å vokse opp. Eg lærte tidlig i 10års alderen at viss eg tok meg nær av noe, ble eg hakket på, så eg hakket på meg selv i tillegg og unngikk dette. Går du rett i bakken etter noen stygge ord er det deg selv du må se på og. 


 
 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
10 minutes ago, Psykake said:

I følge.... deg selv....? 🙄

ja... Tåler du ikke det vi ble utsatt for bør du kanskje i tenkeboksen og finne ut ka som er galt med deg. Men ting er mest sannsynlig annerledes i dag, så eg aner ikke hva ungdom går gjennom. De er oppvokst med mobiler og kamera overalt, mobbing foregår på helt andre måter. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
itgrevelin skrev (12 minutter siden):

ja... Tåler du ikke det vi ble utsatt for bør du kanskje i tenkeboksen og finne ut ka som er galt med deg. Men ting er mest sannsynlig annerledes i dag, så eg aner ikke hva ungdom går gjennom. De er oppvokst med mobiler og kamera overalt, mobbing foregår på helt andre måter. 

Hvordan kan jeg vite at du ikke har tatt skade av det? Kanskje du ikke tålte det så godt som du tror? 

 

Har man lært seg å alltid vende det andre kinnet til og bare ta imot dritt fra toxic idioter,  er sjansen stor for at man har utviklet negative personlighetstrekk, dessverre. 

Endret av Psykake
  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
AtterEnBruker skrev (23 timer siden):

Å ja... "ignorer problemet, og det vil gå vekk av seg selv".

Tenk hvis man la til denne logikken til kriminalitet begått av innvandrere. "Bare ignorer det, ikke gi det oppmerksomhet. Det vil bare gjøre det mer spennende for innvandrerne å begå kriminalitet". Da tror jeg det hadde gått rimelig varmt mellom øra.

OT men…med andre ord, akkurat det samme, siden kriminalitet begått av innvandrere mer eller mindre ignoreres ;) 

Lenke til kommentar

"Bare mute dem"

 

Jeg har selv vært utsatt for trakassering og skulle ønske at den verste hendelsen var blitt dokumentert på film for å illustrere hvordan folk kan oppføre seg. Angrepet skjedde fordi jeg ikke spilte slik vedkommende ønsket. Det påvirket meg ekstra sterkt fordi angrepene fikk meg til å reflektere over personlige hendelser som nylig hadde skjedd. Jeg klarte ikke engang å koble av med et spill.

Det er dessverre mange der ute som ikke klarer å oppføre seg ordentlig når de spiller. Vi blir satt på samme lag og skal egentlig jobbe sammen for å vinne. Det er frustrerende når medspillere i stedet velger å slenge dritt og lage kvalme.

Håper spill får bedre modereringsverktøy snart.

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Det kommer "aldri" til å skje at alle greier å oppføre seg uansett arena. Derfor er det fånyttes å gjøre problemene større enn de er.  De fleste oppfører seg noenlunde, så kan man bruke de innebygde verktøyene som et virkemiddel mot de få som er til plage.

Folk har fremdeles adferdsproblemer som fantes langt tilbake og avvik forekommer selv hos mennesker i offentlige posisjoner og hos forbilder i populærkulturen.

I Austalia er myndighetene mye flinkere på dette feltet, tenke seg til det. Det medietilsynet og co ikke greier i løpet av 6 episoder med sin sprengte tilnærming til problemet greier myndighetene i Australia å fikse med en video på 1 minutt. That's all we've got time for, sier de, og det er også alt som skal til. Se og lær.

Quote

Resist the urge to respond. Then mute, block and report them to the platform. They are not worth my time.

Mer her.
https://www.esafety.gov.au/lgbtiq/learning-lounge/dealing-with-online-abuse/negative-behaviour

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Det som plager meg med slike saker er at jenter alltid later som om de har det så utrolig mye verre enn gutta. Jeg har spilt online i over 20 år og har hørt det meste av skjellsord og trusler. Det går sjelden en uke uten at jeg får en "kill yourself" slengt etter meg. Det er selvfølgelig ikke greit å si sånne ting, men det er heller ikke noe vi får gjort noe med. Trikset er å ikke ta det seriøst og dette har de fleste menn skjønt. De enten ignorerer det eller tar igjen. Dessverre henger jentene litt etter her, siden de tar det personlig, gjør det til en kjønnssak og klager til avisa. Ser også mange klager på forslaget om å "bare mute dem", men jeg kan ikke se noen bedre måte å redusere problemet på, for å løse det helt vil aldri skje.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...