Gå til innhold

Poppmunn

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Poppmunn sine prestasjoner

71

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det som plager meg med slike saker er at jenter alltid later som om de har det så utrolig mye verre enn gutta. Jeg har spilt online i over 20 år og har hørt det meste av skjellsord og trusler. Det går sjelden en uke uten at jeg får en "kill yourself" slengt etter meg. Det er selvfølgelig ikke greit å si sånne ting, men det er heller ikke noe vi får gjort noe med. Trikset er å ikke ta det seriøst og dette har de fleste menn skjønt. De enten ignorerer det eller tar igjen. Dessverre henger jentene litt etter her, siden de tar det personlig, gjør det til en kjønnssak og klager til avisa. Ser også mange klager på forslaget om å "bare mute dem", men jeg kan ikke se noen bedre måte å redusere problemet på, for å løse det helt vil aldri skje.
  2. Fikk denne feilkoden: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16946/P0562/001378 Så da er det sannsynligvis en ledning eller noe som har løsna?
  3. Har en 2008-modeel VW Touran med automatgir. Var ute og kjørte og helt uten videre sluttet altså gasspedalen å fungere. Det vil si, den fungerer som om bilen står i nøytral, men bilen vil verken gå fremover eller bakover. Hva kan dette skyldes? Noe galt med girspaken? Eller noe langt mer alvorlig med selve girkassa? Bilen registrerer at jeg setter den i revers, så det virker jo som om selve spaken fungerer. Som sagt skjedde det helt uten videre og det kom ingen lyder eller noe sånt.
×
×
  • Opprett ny...