Gå til innhold

Rykte: – GTA 6-avsløring kan komme allerede neste uke


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
VifteKopp skrev (9 timer siden):

mens man autosikter

Det er jo bare å skru det av om du ikke liker det. Har vel vært et valg helt siden spillet kom ut på X360 tror jeg. Synes skytingen kunne hatt litt mer dybde i seg, så jeg er enig i at det er rom for forbedringer. Men synes den fungerer greit slik den er nå og har aldri hatt noen problemer med at GTA5 har hatt den slik. Men når neste spill kommer 10 år etterpå så forventer man litt mer dybde i det, selv om de ikke endrer kjernen i skytingen.

Synes de har en god balanse mellom realisme og arcade i GTA. Kjøringen i GTA er undervurdert. Å kjøre bil i GTA er 10x bedre enn alle Need For Speed spill de siste 10 årene f.eks. Synes faktisk å kjøre bil i GTA er mer tilfredsstillende enn å spille Forza Horizon.
 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
frohmage skrev (10 timer siden):

Det at det ikke er ment å være en simulator på noe som helst har gjort det spillbart for svært mange.

Det er dette folk ikke virker å forstå. De prøvde å gjøre kjøringen mer realistisk i GTA4, og det var helt grusomt. Joda, man ble vant til det innen slutten av spillet, men det gjorde uansett slik at det rett og slett ikke var gøy å kjøre.

 

 

VifteKopp skrev (9 timer siden):

spillmekanikk som har vært tilnærmet uforandret siden GTA 3. 

Det er lenge siden du har spilt GTA3 forstår jeg. Forskjellen fra det til GTA5 er enorm. Selv fra San Andreas er det vill forskjell.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mye kult med SA også, f.eks kjøre sykkel, traktor, svømme, skurtreske etc. Men mye av oppdragene er hinsides dumme, så mye at jeg ikke giddet å fullføre. F.eks oppdrag der du skal kjøre en bil og bounce med hydraulics, jeg fant det bare ekstremt dumt og irriterende. Vice City har i det minste en mer troverdig historie (inspirert av Scarface) i den grad det er viktig. 80-talls viben i VC er veldig kul. SA er mer sånn roame rundt spill for min del, VC har kulere oppdrag. Prøvde VC på nytt for et par år siden, og det har ikke aldret bra for å si det sånn. Minnene var bedre, men sånn er det jo ofte. 

Egentlig kunne jeg tenkt meg en VC remake, kunne kommet et par år etter sekseren. Bare litt freshere grafikk, pusset opp spillet litt. Men blir nok en drøm.

Lenke til kommentar
Xiphac skrev (På 9.11.2023 den 1:05 PM):

Forventningspresset som hviler på Rockstar når det gjelder GTA6, må være noe hinsides. Men jeg tror neppe det vil skuffe.

Jeg tror heller ikke det vil skuffe, absolutt ikke, men jeg er spent på hvor langt de klarer å dra det. Folk tenkte sikkert litt det samme om RDR2 før det kom, men der overgikk de jo det første spillet med en vanvittig margin. RDR2 er et bedre spill enn GTA 5, selv om gjenspillbarheten er litt høyere i GTA fordi det er mer gøy å loke rundt der med bilene og sånt.

Så jeg har full tro på at de kan overgå GTA:V. Men jeg klarer ikke se for meg hvordan de skal overgå RDR2. Forhåpentligvis så vil det at de er litt ulike spill gjøre at det går helt fint. 

RDR2 krevde jo enda flere folk og penger enn GTA:V og jeg tenker at sekseren må øke folk og omfang igjen for å kunne levere så i detalj som de har gjort. Samtidig som de har prøvd å kjempe mot den crunchen.

Jeg håper de klarer å gjøre noe som overrasker. Men jeg tror ikke de klarer å ta en RDR2.

Zeph skrev (1 time siden):

2.5D? Du får aldri noko anna kameravinkel enn fugleperspektiv, men du kan bevege deg i tre dimensjonar og du ser sidene av bygningane.

Ville også kalt de originale GTA spillene for 2.5D. Et 2D spill med 3D elementer. Mange sidescroller-spill som gjør det samme.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

For se om de har blod nok i ballene og ikke vanner ut satiren og "glemmer" å gjøre narr av alle, som tidligere. Den humoren er jo kjernen av spillene for veldig, veldig mange. Ett dårlig tegn er at de allerede har sensurert GAT5 i de siste oppdateringene, så for holde meg skeptisk inntil jeg ser hva de har på lager.

Finnes noe håp, da. South Park gutta med "Panderverse" episoden klarte å gjøre narr av både "woke Disney" og folk som klager på "woke Disney" bare for å klage (og andre ting) som jeg synes var helt fantastisk.

Så lurer jeg på hvir mye GTA6 online skal få fokus og hvor mye DLC heftig spillet blir, som ryktene skriker. De skal jo melke denne kuen til Helvete og tilbake, så... Jaja! Blir artig å se.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...