Jump to content

Allostasis

Medlemmer
 • Content Count

  1550
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1138 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5561 profile views
 1. Kan sikkert snappe noen bilder etterhvert ja. LG C2 støtter ikke bare 3840x1600 ultrawide 21:9 oppløsning nativt, men også 3840x1080 super ultrawide 32:9. Begge ser like bra ut som nativ 2160p oppløsning. For å få tilgang til disse oppløsningene må du aktivere ultrawide 21:9 eller 32:9 i Picture ---> Game Optimizer menyen.
 2. At folk ikke liker refleksjoner er helt greit, men det virker som de fleste er totalt ignoramus på hvordan ett matt filter ødelegger bildekvaliteten fordi det fanger lys, demper fargene og reduserer oppfatta kontrast. https://tftcentral.co.uk/articles/eve-glossy
 3. Ja, får håpe LG kommer med mindre enn 42" OLED neste år. Har du ett stor skrivebord kan du kjøpe en arm og flytte skjermen enda ett stykke fra skrivebordet og få komfortabel avstand. En annen måte å få mindre skjerm på er med lavere oppløsning, som for eks ultrawide 3840x1600. Bruker du hele lengden av panelet, får du like skarpt bilde som nativ oppløsning og de svarte barene blir jo som en del av rammen å regne når pixlene er slått helt av. Custom resolutions kan du også bruke, men da får du ikke like skarpt bilde og det støttes ikke HDR da.
 4. Faktisk har jeg blitt vant med en så stor skjerm på ett stort skrivebord relativt fort, men merker det blir mer optimalt med mer avstand. Hadde det vært så gode skjermer som LG C2 i mindre størrelse, hadde jeg selvfølgelig gått for det. Bruker 150% scaling i Windows. Tingen med LG C2 er at man kan kjøre ultrawide oppløsninger som 3840x1600 og fortsatt ha like skarpt bilde som nativ oppløsning. De svarte barene er heller ikke forstyrrende, siden pixlene er slått av. Er en fornøyelse å spille i ultrawide på LG C2 og mer fps får du og. 2160p er krevende, selv med RTX 3080. Tenker å kjøpe en arm som tar høy vekt (LG C2 er rundt 11-12kg) og så bruke en VESA adapter til 300x200. Jeg blender selvfølgelig for vinduet på høyre side, men selv med dagslys inn er det ikke noe problem. Det er en grunn til at alle topp TVer er glossy, fordi det er nødvendig for optimal bildekvalitet. Matt anti-refleks filter fanger lys og gir elendig bildekvalitet. Alienware QD-OLEDen kan kanskje se glossy ut, men den har ett matt filter i den speilblanke coatingen som gjør at bilde minner noe om det man får med matt coating. Enda verre for Alienware skjermen er at den har en pikselstruktur som gjør at bilde ser fuzzy ut, noe man spesielt legger merke til på tekst. Sammenligna med LG C2 er det helt klart mindre POP i bilde og ikke i nærheten av samme bildekvalitet. Bilde ser jo faktisk mer uskarpt ut fra samme avstand selv om PPIen er 110 på Alienware skjermen og 105 på LG C2. https://tftcentral.co.uk/reviews/dell-alienware-aw3423dw-qd-oled
 5. Hvor i huleste julius er det man får brukt angrett/ returnert varen hos Dell? Er jo umulig å navigere seg fram til noen som helst kontakt på siden deres. Prøvde ett nummer jeg fant, men der var det bare "Velkommen til Dell Norge, bla bla" så ble jeg satt over en plass og koblingen blir brutt? Prøvde flere ganger. Totalt useriøst opplegg. Vil bruke angrerett på AW3423DW. Den er underlegen på bilde direkte sammenlignet LG C2 42". EDIT: Fant det nå etter endel leting på FAQen: https://www.dell.com/support/contents/no-no/article/esupport-order-support/frequently-asked-questions?ref=custsupgotofaqs 😫
 6. 80 barn med alvorlige bivirkninger. Og det var verdt det for denne aldersgruppen? Vi vaksinerer ikke barn for influensa og burde heller ikke gjort det mot covid. Bare utsatte barn burde tatt den slik de gjør med influensa vaksine.
 7. Det får de gjennom potensielt økt salg av produktet deres. Markedsføring har aldri vært gratis. De som lager dårlige produkter og lever på hype vil selvfølgelig være bekymret om produktet deres kan bli avslørt som elending før ett eventuelt kjøp (nei, anmeldelser gjør langt fra denne jobben godt nok).
 8. Komisk! Takk for tips! Fikk bestilt Alienware 34 QD-OLED GamingMonitor-AW3423DW med levering i mai, selv om siden i utgangspunktet viser at den er utsolgt! Gjelder bare å trykke raskt nok (altså, jeg fikk lurt til meg en på kveldstid selv om det sto utsolgt)! 😁😂
 9. Og de har fortsatt ikke forandret artikkelen... Nr.4. Man ville tro de fleste forsto å følge en tallrekkefølge som oftest hinter om en fortsettelse når de 3 første spillene var sammenhengende.
 10. Flott, bare ikke Russland ødelegger spillutviklingen av dette også.
 11. Sprøyt. Viruset er mye mildere sett opp mot smittetall/ sykehusinnleggelser og da særlig om man tar høyde for godt over det dobbelte i mørketall. Det gjelder enten man ser på uvaksinerte eller vaksinerte.
 12. De bor tettere og de tester som sagt mye mer. Sist jeg sjekket var vi oppe i 9 millioner tester når de var oppe i 60 millioner tester. Danmark er knappt 500k mer enn oss i folketall. Covid assosierte dødsfall blir det flere av med mer positive tester. I noen land kan man dø av hva som helst og det blir fortsatt tellt som ett covid dødsfall om personen har covid eller har hatt covid i løpet av noen uker (vet ikke hva de gjør i Danmark). Når flere eldre bor i byer blir det også mer dødsfall i aldersgruppen som er mest utsatt. Vi i Norge er mer spredd ut over ett større område.
 13. Rette tall? Det har aldri vært rette tall. Det estimerte antall smittede har alltid vært 100%++ mer enn de offisielle tallene. Hvem vet hvilken prosentandel vi får med oss med Omikron? Camilla Stoltenberg i FHI har ikke noe svar en gang. Danskene estimerer de får med seg litt under halvparten av smittetilfellene. Da er vi i Norge langt bak det, da de tester mange ganger mer enn oss.
 14. Ja, det betyr at viruset er enda mildere enn hva offisielle tall viser...
×
×
 • Create New...