Jump to content

Allostasis

Medlemmer
 • Content Count

  934
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

675 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3947 profile views
 1. Haha, skal vedde på det kommer verktøy som emulurerer VR med mus og tastatur som gjør det mulig å spille dette uten VR briller.
 2. Neida, de jobber vel ikke med noe som helst når de kan sitte på ræva og få 30% av andre sitt arbeid som de ikke en gang har investert i. Om Greed Newell blir mer bloated nå faller han vel snart om. Og ja, vi vet alle om det kommende HL VR spillet. Men seriøst, Valve skylder sitt publikum så utrolig mye mer. De er det største latskap spillselskapet som finnes og den positive holdningen folk har til Steam kommer før eller senere til å snu.
 3. Da ville jeg nok heller gått for en av de kommende 48" gaming OLED tvene med G-sync/ VRR støtte på 4k@120p.
 4. Veldig fornøyd med Black Friday i år, ble ny LG OLED C9 65" for 16k og ny seng til 20k, samt noen klær med 40% rabatt. Eneste jeg ergrer meg litt over er at jeg ikke kjøpt Stressless Live stol til 7000kr når det var Black Friday sist år, for den går for 14400kr nå...
 5. Alle TVer hos Samsung som ikke er toppmodeller har matt anti-refleks som fanger lys, reduserer kontrasten og forringer bilde ved at det ser skittent ut og ikke klart sånn som man ser på de glossy toppmodellene.
 6. Hadde ingen planer om å gå for 65" av LG OLED C9, men når Elkjøp smeller til med kanonpris til 16k kunne jeg ikke dy meg. 4 høvdinger for å gå fra 55" til 65" er definitivt verdt det når man har stor stue.
 7. Du hørtes ut som du lider av veslevoksen syndromet selv om du er en voksen gutt?
 8. https://snl.no/investere "I dagligtale brukes investere også om å satse, sette inn resurser, ofte om tid, arbeidskraft, omtanke."
 9. Hver gang du bruker penger på noe, investerer du også i noe. Når jeg kjøper Pepsi istede for Coca Cola, investerer jeg i Pepsi Co. Jeg investerer også i butikken/ kjeden jeg handler fra.
 10. Nei. Maskiner vil aldri bli bevisste og denne hollywood ideen om å menneskeliggjøre roboter er latterlig. En algoritme med utspring i binære tall på en datamaskin vil aldri bli bevisst og aldri ha qualia. Så enkelt er det.
 11. Tragisk. Valve er ufattelig late med tanke på så mye penger de tjener inn. Hva med å gi noe tilbake til alle som investerer i platformen deres og faktisk ha høye budsjetter med trippel A spill? Skjer vel ikke med Greed Newell og hans ~32 milliarder formue.
 12. Jøss, litt av en oppdatering. Ikke en eneste krasj før den nye oppdateringen. Nå, 2 krasjer ved korte tidsrom. Gidder ikke å spille om dette fortsetter.
 13. Har ikke hatt noen problemer i singelplayer delen. Men når jeg spilte noen timer online, sank plutselig fpsen drastisk og spillet ble veldig hakkete. Måtte bare starte på nytt igjen.
×
×
 • Create New...