Jump to content

Allostasis

Medlemmer
 • Content Count

  930
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

673 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3897 profile views
 1. Veldig fornøyd med Black Friday i år, ble ny LG OLED C9 65" for 16k og ny seng til 20k, samt noen klær med 40% rabatt. Eneste jeg ergrer meg litt over er at jeg ikke kjøpt Stressless Live stol til 7000kr når det var Black Friday sist år, for den går for 14400kr nå...
 2. Alle TVer hos Samsung som ikke er toppmodeller har matt anti-refleks som fanger lys, reduserer kontrasten og forringer bilde ved at det ser skittent ut og ikke klart sånn som man ser på de glossy toppmodellene.
 3. Hadde ingen planer om å gå for 65" av LG OLED C9, men når Elkjøp smeller til med kanonpris til 16k kunne jeg ikke dy meg. 4 høvdinger for å gå fra 55" til 65" er definitivt verdt det når man har stor stue.
 4. Du hørtes ut som du lider av veslevoksen syndromet selv om du er en voksen gutt?
 5. https://snl.no/investere "I dagligtale brukes investere også om å satse, sette inn resurser, ofte om tid, arbeidskraft, omtanke."
 6. Hver gang du bruker penger på noe, investerer du også i noe. Når jeg kjøper Pepsi istede for Coca Cola, investerer jeg i Pepsi Co. Jeg investerer også i butikken/ kjeden jeg handler fra.
 7. Nei. Maskiner vil aldri bli bevisste og denne hollywood ideen om å menneskeliggjøre roboter er latterlig. En algoritme med utspring i binære tall på en datamaskin vil aldri bli bevisst og aldri ha qualia. Så enkelt er det.
 8. Tragisk. Valve er ufattelig late med tanke på så mye penger de tjener inn. Hva med å gi noe tilbake til alle som investerer i platformen deres og faktisk ha høye budsjetter med trippel A spill? Skjer vel ikke med Greed Newell og hans ~32 milliarder formue.
×
×
 • Create New...