Jump to content

Allostasis

Medlemmer
 • Content Count

  1321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

903 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4822 profile views
 1. Ja, her ser man tydelig forskjell på multiplatform spill og spill som Demons Souls remake som er laget for fremtidsrettede platformer. Fargegraderingen er også elendig og ser veldig random ut, slikt som hører med fortiden.
 2. Du må ta med at spillet har norsk tale og tekst. Gjør det ekstra attraktivt for kiddsa.
 3. Hadde det vært bedre om jeg syntes det så billig ut og uten finesse fra starten av? At noe skiller seg ut er ikke nok for meg, det skal også ose av kvalitet.
 4. Why? Så ut som ett hipster spill fra starten av.
 5. Om du sitter der og tror på det du sier? Om noe er fullstendig "paygated" eller ikke spiller ingen rolle. Pay2win er det uansett, ikke prøv å finn på din egen definisjon. Hva er det som er så vanskelig å ta innover seg? Det finnes ikke spill i utstrakt skala som gjør det fullstendig umulig å få noe uten å kjøpe det. Men her skal du komme å si at dette er den rette definisjonen på pay2win? Mens alle andre forstår det som at man kjøper seg fordeler i spillet, uansett hvor små eller store disse fordelene er. Skjerp deg. Det er også nesten umulig å få C6 konstellasjon på en 5-stjerners karakter i Genshine som free2play og er i så måte "paygated" selv om man i teorien kan få det til om man er ekstremt heldig eller at man over flere år sparer opp nok "currency" i spillet og bruker det når karakteren er mulig å få.
 6. Nå må du slutte med gnålet ditt. Du har fullstendig misforstått hva som er pay2win. Pay2win er helt enkelt å kjøpe til seg fordeler i spill, uavhengig om det er mulig å få de samme tingene gjennom vanlig spilling. Selv singleplayer spill som visse gacha spill kan kalles pay2win, for det er ikke ett krav at spillet skal ha PVP for å gå under pay2win. Det man "vinner" mot er utfordringer i spillet. La oss ta det populære multiplatform spillet Genshin Impact. Her kan man kjøpe til seg "wishes" som man bruker for å få nye karakterer. Alle kan teoretisk få disse karakterene gjennom å få samme currency som pay2win bruker i spillets aktiviteter. Men det vil ta deg flere ti år å få alle konstellasjonene hver enkelt 5-stjerners karakter har. Og i løpet av den tiden vil spillet enten være lagt ned eller det vil ha komt ut langt flere karakterer. Det er også andre fordeler man kan kjøpe til seg, som raskere progresjon og andre ting som er "time gated" for alle spillere. Spillet har tydelige pay2win elementer.
 7. Sluttet å spille Resident Evil etter at levende skjelett vesener hoppet ut av graven sin i Resident Evil 6. Det får være grenser til hvor tåpelig story/ settingen skal være. Hadde antatt dette var en spillserie med semi-seriøs historie fortelling.
 8. "Forskjellen på ny og gammel versjon." Eh, nei. Hva er dere har gjort? Ser ut som gjørme. Må være lav oppløsning og FXAA dere kjører, for spillet ser langt mer detaljert ut enn det der.
 9. Til evig tid? Neppe, dette er nok bare i en liten periode. Hva ville vært poenget med å legge ned en butikk når de fortsatt må bruke serverkapasitet til folk som har disse spillene fortsatt på kontoen sin? De vil selvfølgelig fjerne hele dette biblioteket etterhvert.
 10. De burde gi ut kildekoden til PS3 slik at vi kan emulere konsollen skikkelig og alt ikke går tapt.
 11. Stor fan av Bloodlines, men kan ikke si jeg bryr meg særlig om dette. Det de har vist ser jo ut som noe billig en amatør kan sette sammen i UE4.
×
×
 • Create New...