Jump to content

Gringorilla

Medlemmer
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

224 :)

About Gringorilla

 • Birthday 10/01/1983
 1. Alle som har prøvd det virker å være i ekstase. Men som alle VR-spill, så regner jeg med også dette ser betydelig dårligere ut enn det er å spille.
 2. Kjøpte spillet på bakgrunn av skumlesing av denne anmeldelsen, og fått spilt endel nå. Leste gjennom anmeldelsen igjen, og må si at jeg aldri har lest en anmeldelse som er SÅ spot on! Alt det positive og alt det negative var nøyaktig det jeg reagerte på også. I tillegg var den veldig godt skrevet. Kan forøvrig anbefale spillet varmt til de som begynner å bli lei av at "alle" spill er like og lett forglemmelige. Jeg satte i gang spillet og ble helt oppslukt til 1 på natten på en arbeidsdag.
 3. Jeg har en løsning: Bytt ut routeren og/eller samtlige komponenter bortsett fra maskina. Jeg har hatt 3 forskjellige PS3 og 2 forskjellige PS4, begge satt opp på 3 forskjellige nettverk hver, og aldri hatt problemer med noen av dem. Har ramlet ut av nettet slik som du beskriver kanskje et par ganger i året eller sjeldnere.
 4. Jeg har en løsning: Bytt ut routeren og/eller samtlige komponenter bortsett fra maskina. Jeg har hatt 3 forskjellige PS3 og 2 forskjellige PS4, begge satt opp på 3 forskjellige nettverk hver, og aldri hatt problemer med noen av dem. Har ramlet ut av nettet slik som du beskriver kanskje et par ganger i året eller sjeldnere.
 5. Hvor var Netflix da Firefly ble lagt ned? Hvorfor er det NÅ at studioer automatisk gir flere sesonger allerede før å se an mottakelsen?
 6. Litt FOR mye gull på sida der. Discworld Shadowrun Tiny Toon Adventures Syndicate GTA Tekken 3 FFS, er det noe de IKKE har? Noen som har testet om det er kontrollerstøtte?
 7. Hvilken platformer var det kryssplatform med? Så det er tull at Xbox360 ikke støttet kryssplatform spilling. https://kotaku.com/i-saw-the-playstation-3-wired-to-play-against-an-xbox-3-5813740 "Microsoft won't let Sony players play against them," Rodberg said, before suggesting we change the topic to something less sensitive." Rodberg her er en tredjepart som ikke har noen affiliasjon med noen av dem.
 8. "Det mye omtalte strevet med å få Sony til å henge seg på kryssplattformspilling..." Kjenner jeg blir provosert av dette. Under forrige generasjon var Sony den som pushet på for å få til dette, men ble møtt av en kald skulder fra Microsoft. Da stod konsollene rimelig jevnt, men nå når Microsoft ligger kraftig under kommer de klynkende tilbake og retter pekefingeren mot Sony for at dette ikke har skjedd?
 9. Er et hav av spill jeg ble skuffet av at forsvant. I tillegg til de allerede nevnte Star Wars 1313, originale Beyond Good & Evil 2, og Silent Hills så er dette bare noen: Timesplitters 4 til PS3 Eight Days til PS3 Indiana Jones til PS3 Killing Day til PS3 The Agency til PS3 og PC Starcraft Ghost til PS2, Xbox og Gamecube This is Vegas til PS3 Agent til PS3/PS4 City of Metronome til PS3 og X360 Ink Quest Faith and a .45 til PS3 The Crossing LMNO
 10. Jeg skjønner ikke Vita-kommentaren da Vita ikke hadde internlagring (1GB i revisjonen) og krevde bruk av svindyre proprietære minnekort. Switch har 32GB og bruker standard micro-SD. Og Bluetooth-lyd har forsinkelse, uansett. Ikke bruk Bluetooth til gaming. Aller beste scenario gir 32ms lagg. Fokuser heller på hva Switch har. Skjermoppløsningen er mye bedre enn Vita (544p vs 720p), spillutvalget er mye bedre.. men ville kjøpt vanlig Switch foran Switch Lite, bare fordi det er utrolig digg å kunne spille spillene i 1080p på TVen med Pro Controller også. Ditt første punkt om minnekortene er ikke spesielt nedslående, da man får et microSD-adapter for 14 kroner på Wish og kan da fint bruke helt vanlige microSD-kort. Videre tror jeg du misforstod kommentaren kraftig. Han sier ikke at Vita er bedre enn Switch. Han sier bare at den ikke er bra nok til å bytte ut Vitaen enda. For min del vurderer jeg fortløpende å kjøpe Switch, men har sett at omtrent alle håndholdte jeg har eid (som er nesten alle), har blitt nedstøvet etter kort tid. Er vel kun DS som har fått kjørt seg nevneverdig. Og sitter jeg hjemme i stua, så vil nok PS4 bli prioritert foran Switch.
 11. Som andypandy sier, så er MP på TLoU i en klasse for seg selv, så vil absolutt anbefale å teste det ut. Jeg er vanligvis ikke fan av å skvise sånt inn i SP-spillene, og spiller dem sjelden noe utover å såvidt teste, men i dette tilfellet var det bedre enn de fleste dedikerte MP-spillene.
 12. Noen som vet om dette blir identisk til PC-versjonen, eller blir det en slags nedstrippet variant som Civilization Revolution? De få gangene jeg spilte Civ5, så kunne det ta rundt 20 timer å fullføre, og slik spilling egner seg virkelig ikke på konsoll. Til sammenligning tok en runde med Civ Revolution rundt 2 timer.
 13. Tenkte det samme. Omtrent samtlige jeg forteller om hvilemodusen på PS4 har aldri brukt den (til tross for de enorme fordelene med den), og selv om de hadde gjort det, så er det forbruket ved bruk som er mest interessant å sammenligne.
 14. Håper virkelig de har fokus på funksjoner fremfor form. Er bare å se til Enhanced Steam for å se funksjoner som har vært etterspurt i årevis.
×
×
 • Create New...