Jump to content

Gringorilla

Medlemmer
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

238 :)

About Gringorilla

 • Birthday 10/01/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sony har hatt lite markedsføring FORELØPIG! Fatter ikke at det er noe å henge seg opp i. Er du redd for at du ikke kommer til å få vite noe om konsollen før du lar være å kjøpe den? Videre har du sannheter med modifikasjoner, direkte usannheter, og rett og slett uvitenhet i resten av innlegget ditt: PS5 er på papiret LITT svakere, men den nyutviklede SSDen veier mer enn godt nok opp for det og kommer til å spille en større rolle for spillutviklingen. I tillegg er den uhyre lett å programmere for, så den kommer sannsynligvis til å bli hovedkonsollen under utvikling, mens Xbox får portede spill. Smart Delivery (eller hva enn de kommer til å kalle det) kommer nok på PS5 også. Er bare ikke annonsert enda. Samtlige PS4-spill vil være kompatibel med PS5, så skjønner ikke hva slags støtte du føler at mangler. Sony har vunnet samtlige generasjoner, om man ikke medregner Nintendos Wii og håndholdte. Og om man medregner dem så har de i alle fall alltid vært foran Microsoft. Det hindret ikke PS4 å ligge flere hestehoder foran X1. Sonys maskiner har gamepass. Det bare heter Playstation Now i stedet. Eksklusive spill er ALLTID en større avgjørende faktor. Hvilke faktorer skulle vært større? Og om den største faktoren heller mot Sony, hvorfor da velge noe annet? Ingen som påstår at disse tingene ikke er bra. Men samtlige av disse tingene kommer på PS5 også, så jeg ser ikke poenget ditt med at Microsoft har mer spennende ting på gang. Uten tvil at preferanser spiller en stor rolle. Jeg foretrekker PS4-kontrolleren når jeg tenker på det, men de gangene jeg bruker XBox sin kontroller merker jeg ærlig talt ikke noen særlig forskjell. Når det gjelder nyvinningene på kontrollerne så er du litt ute og sykler. For det første er det ikke alle nyvinninger som må benyttes til alle spill. Så lenge nyvinningene ikke opptar en stor del av produksjonskonstnaden eller tilstedeværelsen på kontrollen, så er det helt greit at en mindre prosentandel av spillene benytter disse. Det som var nyvinningene på PS4-kontrolleren var touchpaden, som nesten alle spill bruker, bevegelsessensor (ikke samme som Sixaxis), som et fåtall spill utenom VR bruker, høyttaleren, som omtrent halvparten av spillene bruker, og share-knappen, som forskjellige personer bruker i forskjellig grad (jeg bruker den HELE tiden). Utover disse var det ergonomiske endringer, hvor jeg føler alle var til det bedre. Dual Shock har kostet 600 kroner til hver eneste generasjon, uavhengig av mengde nyvinninger. Ikke umulig at DualSense blir dyrere, men tvilsomt at det blir mye i så fall, og tar man høyde for inflasjon så er det vel på tide.
 2. Jeg synes alle Paper Mario-spillene jeg har spilt til nå er veldig gode, men akkurat Gamecube-spillet (Thousand-Year Door) skiller seg betraktelig ut med å være suveren. Og N64-spillet kommer nok på en god andreplass. Har akkurat kjøpt inn de jeg manglet (Color Splash og Sticker Star) og skal spille de snart selv. Også må jeg kjøpe meg Switch for å spille dette nye...
 3. Altså, jeg er enig i kritikken din av dette spillet og av forventningene folk har hatt, men nå er du ute på jordet her. Sucker Punch har noen voldsomt solide spill under beltet. Alle Infamous-spillene er meget gode. Om du bare såvidt har testet dem skjønner jeg ditt ståsted, men disse spillene er både dypere og mer varierte enn lignende spill, og historien er faktisk usedvanlig god. Og før dette hadde de Sly-serien, som også er merkverdig gode (og uvanlige) plattformspill. Og disse har faktisk tålt tidens tann meget godt. Smaken er som baken, joda, men din kritikk av disse spillene bærer preg av at du ikke har spilt dem mer enn 30 minutter. Den gode CVen til tross, så har jeg fortsatt ikke særlig tro på Ghost of Tsushima.
 4. Altså, jeg har vært Playstation-fan siden 29. september 1995 (og har eid 14 forskjellige PS-maskiner), og jeg må likevel slenge meg på bølgen om at dette rett og slett var labert. Det er ekstremt klisjefylt mtp gjøremål og combaten ser miserabelt kjedelig ut. Miljøene ser tomme (men vakre) ut. Utover dette er grafikken helt akseptabel. Som en annen sa her, så er det kun en knallgod historie som kan gjøre dette verdt en titt.
 5. Dette er jo da ikke en spådom. Det er en lekkasje. Lekkasjer vil alltid være mer pålitelige enn spådommer. Om lekkasjen stemmer eller ikke er derimot ikke helt sikkert. Men all spekulasjon som har kommet før dette er nettopp det; spekulasjoner. November har aldri vært noe mer sikkert enn oktober eller desember.
 6. Greit greit. Dette skjer tydeligvis av og til. Men mitt opprinnelige poeng står i alle fall fortsatt; at det ikke er nyheter at et kart i en oppfølger blir større.
 7. Kan til dels gi deg Elder Scrolls (Morrowind har vel vært det største?), men GTA? GTA har da alltid blitt større og større? Eller har du et faktisk eksempel på det motsatte (utenom når teknologi setter begrensninger som f.eks. Chinatown Wars)? Og "andre..."? Kommer du ikke på navnene på disse "andre..."?
 8. Igjen skilter Gamer med den laveste karakteren av alle verdens anmeldere... For all del, de andre anmelderne har generelt ikke vært snille mot spillet, men de virker betydelig mer balansert i sine tanker. Og videre er det jo NOEN som må være lavest. Men jeg er ikke overrasket over at det ble Gamer, for å si det sånn.
 9. Var ikke det som var poenget mitt, men pent forsøk på hersketeknikk. Poenget var at det er ingen nyhet at oppfølgeren til et open-world spill blir større. Det skjer bokstavelig talt HVER gang. Det som derimot ER en nyhet er at det ryktes om coop, noe som bokstavelig talt ALDRI har skjedd i et open-world spill. Og ja, bokstavelig talt er ment bokstavelig talt, med mindre du kommer på noen motsatte eksempler?
 10. Forstår meg virkelig ikke på hva dere synes er nyhetsverdig innimellom. At Horizon 2 blir gigantisk er nærmest noe negativt spør du meg, og i alle fall ikke overraskende, men om det får coop er det helt fantastisk. Det er omtrent aldri at man får coop i slike typer spill, til tross for at det er ekstremt ettertraktet.
 11. Kunne det vært aktuelt å bruke anmeldelser fra lesere? For eksempel "utlyse" hvilke spill dere trenger anmeldt, og så publisere den best skrevne anmeldelsen av de dere får inn? Eventuelt skrive litt om på anmeldelsene om de ikke er gode nok? Det virker å være flere og flere som har mye av det utstyret som trengs, og med eksklusiver histen og pisten er det også mye utstyr som kreves for å anmelde alt. Dette ville løst det problemet. Det ville samtidig generert mer trafikk på siden deres, da dere kan øke redaksjonelt stoff uten å øke nevneverdig på utgifter, og dermed også øke inntektene. Bare en tanke.
 12. Såvidt jeg har fått med meg skal det vel komme til konsoller også?
 13. Hvorfor det? Jeg har enkelt fått tak i både PS1, PS2, PS3, og PS4 på lanseringsdagen, simpelthen ved å vandre inn i butikken og kjøpe.
 14. Trenger ikke PS4, bare PS4-konto som du kan registrere ved å besøke Playstation Store i en browser.
×
×
 • Create New...