Gå til innhold

Gringorilla

Medlemmer
  • Innlegg

    1 078
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Gringorilla

  • Bursdag 01. okt. 1983

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gringorilla sine prestasjoner

1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her oppsummerer du ganske greit absolutt hele anti-woke-bevegelsen. Samtlige av de "fæle" tingene de er redde for er hentet rett ut fra deres eget hode.
  2. Tenk om mennesker kunne hatt forståelse for at andre folk ikke ønsker å leve livet sitt på samme måte som en selv? I mine øyne er samarbeidsspill betydelig mer sosialt enn folk som stikker på fest og sjelden husker særlig mye dagen etter, eller når folk sladrer bak hverandres rygg og/eller generelt har meninger om hvordan andre skal leve. Lev og la leve, så blir verden automatisk et bedre sted.
  3. To be fair, så sier han jo der at han ikke har spilt det engang... Utover det er det et ekstremt solidarisk svar han avgir. Anbefaler å faktisk se videoen som Dølle linker til (men ignorer bildet som han også la ved). Den er ganske interessant, og ikke helt på jordet.
  4. Altså, det som blir nevnt i videoen og det du har inkludert i infographics-bildet ditt er to HEEEEELT forskjellige ting. Det som blir sagt i videoen kan jeg si meg delvis enig i (spesielt det om Fat Official og Latria), men absolutt ALT på bildet er bare tullete, og du forringer verdien av videoen ved å poste den sammen med bildet. Det får meg også til å tenke at du kanskje ikke forstod det som ble nevnt i videoen.
  5. Uff, trodde vi var forbi det å kalle forskjellige visuelle stiler for "dårlig grafikk". Grafikken her er ikke dårlig, men simplifisert for å skape en spesiell estetikk. Den samme kritikken kom mot Wind Waker i sin tid, som jeg fortsatt synes er et av de peneste Zelda-spillene. Når det gjelder gameplay, så synes jeg det er greit at de ikke bare lager et helt vanlig Zelda-spill med en Zelda-skin klistret oppå Link. Dette gjør spille(ne) med Zelda i hovedrollen litt mer unik. Eller klagde du også over at Luigi's Mansion ikke hadde hopping og ildkuler?
  6. Haha, what? Uncharted har 4 spill i hovedserien, 2 spill utenom hovedserien, og 1 film. Det er ganske konservativt til å være en av tidenes mest suksessfulle spillserier. Dette i motsetning til: Halo: 16 spill og en TV-serie, bøker og tegneserier. Zelda: 29 spill, minst 1 tegnefilmserie og 1 comic. Final Fantasy: 16 spill i hovedserien, 134 spill totalt!!! Mario: 119 spill. Mega Man: 103 spill. Sonic: 80 spill, 3 filmer, utallige tv-greier. Street Fighter: 80+, samt filmer, anime, mm. Pokemon: 122 spill, 24 filmer, 8 TV-serier, samt et samlekortspill med 98 utgitte kortsett!!!! Mortal Kombat: 24 spill, minst 5 filmer pluss anime. Utallige andre serier er blitt latterlig mye mer melket enn Uncharted. Nintendo er nok uten tvil verstingen, men generelt er det slik på tvers av hele bransjen. Resident Evil, Castlevania, Might & Magic, Call of Duty, Battlefield, Donkey Kong, Kirby, Dragon Quest, Ace Combat, Civilization, Harvest Moon, Settlers, Silent Hill, Tony Hawk, Dead or Alive, Broken Sword, Gears of War, Animal Crossing, Contra, FarCry, og maaaange andre har samtlige flere spill enn Uncharted. Vil nesten si at Sony er de som er suverent flinkest på å ikke melke for mye. God of War er kanskje den serien de har hatt gående lengst, med totalt 10 spill fordelt på 19 år. Ratchet & Clank har flest (17), men kun ett av de er utgitt etter Insomniac ble kjøpt opp av Sony og kun 2 utgitt de siste 10 årene.
  7. Utrolig vanskelig å forstå hva du mener her egentlig, da gramatikken ikke henger helt på greip, men det merkes at det er lenge siden du har spilt Gamecube i alle fall.
  8. Du svarte ikke på spørsmålet. Men likevel, tja. Man har ikke feil dersom man har dårlig smak. Det er visse kvaliteter som er objektivt gode eller dårlige og visse kvaliteter som er subjektivt gode eller dårlige. De aller fleste kvaliteter som kan måles objektivt er gode i Arcane, på samme måte som at de aller fleste kvaliteter som kan måles objektivt er dårlige i f.eks. Marvel's Inhumans. Det er folk som misliker førstnevnte og folk som liker sistnevnte. De tar ikke feil, men det endrer ikke det faktum at de begge har dårlig smak.
  9. Så du har enten ikke sett den, eller har dårlig smak i serier?
  10. Aha, det fikk jeg ikke med meg. Traileren fikk det til å se ut som en blåkopi. Turbasert kan være velkomment, dog er det ikke bare gameplayet, men også det estetiske, fra soulslikes som er utvannet.
  11. Kult konsept, som dessverre vil drukne blant alle de andre soulslike-spillene. Begynner seriøst å bli for mye i den sjangeren nå.
  12. Haha, dette er jo en genial vri på serien. Forøvrig litt overraskende å se at det kommer til PS5 også, sånn helt uten fanfare.
×
×
  • Opprett ny...