Jump to content

Gringorilla

Medlemmer
 • Content Count

  607
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

489 :)

About Gringorilla

 • Birthday 10/01/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ehm, hadde spillet "edge" på PS2-tida? Synes personlig A Crack in Time er det beste så langt, og dette minner mye om det.
 2. Siden du ikke har fått svar enda, så kan jeg gjøre det. Eternals skal "erstatte" Avengers ja. Historien fra Avengers skal fortsatt ha skjedd, men fokuset på de neste fasene i MCU kommer til å sentrere rundt disse. Har personlig ikke så mye kjennskap til gjengen, til tross for at jeg har lest mye Marvel de siste 33 årene, så kan ikke gi deg noen info som et raskt Google-søk ikke kan gi deg like raskt. Men forvent at Spider-Man og Doctor Strange kommer til å ha store roller også, i tillegg til Captain Marvel, Guardians of the Galaxy, Ant-Man, og muligens Thor og Hulk. Dette i tillegg til de nye introduksjonene som Shang-Chi og mest sannsynlig Fantastic Four.
 3. Første trailer for filmen er kommet! Forøvrig merkelig stille rundt denne filmen. Det er, såvidt meg bekjent, den dyreste filmproduksjonen i norsk filmhistorie, og omhandler det største slaget i Norges historie, og Hitlers første tap i krigen, og likevel virker det som det bare er nordlendinger som bryr seg? Jeg gleder meg i alle fall. Noen andre?
 4. Visste vi ikke dette fra før? Korriger meg gjerne om jeg tar feil, men jeg mener å huske at det blir avslørt i Witcher 3 at Geralt selv har vært en del av Wild Hunt. Og de blir vel også hintet til i første sesong av TV-serien?
 5. Du har fortsatt tilgang på spillene du eier, som flere over meg har påpekt og som Sony har uttalt spesifikt. Her tror jeg du kan ha rett. Min gjetning er at vi etterhvert får se tilnærmet full bakoverkompatibilitet gjennom Playstation Now. Og det vil strengt tatt være bedre enn vanlig bakoverkompatibilitet, ettersom man da vil ha tilgang til spill som er vanskelig å få tak i. Det største problemet med å tilby noe slikt vil nok være rettigheter for spillene, men om de drar en form for Spotify, der utviklerne får betalt per avspilling, så kan det fungere. Det tekniske er også en utfordring. Dette må nesten løses ved streaming, og selv om jeg personlig ikke har hatt problemer med streaming gjennom PS Now, så virker det som mange andre har det. For Microsoft, Epic, Nintendo, Valve osv bryr seg så mye mer? Dette er en forretning, uansett hvordan man vender og vrir på det, og selskapene vil alltid handle etter hva de tror de tjener mest på, Sony inkludert. Alle oppegående mennesker forstår det. Grunnen til at jeg foretrekker Sony fremfor Microsoft er rett og slett fordi forretningsbeslutningene til Sony stemmer bedre overens med mine personlige ønsker, eller at beslutningene ikke kræsjer med mine ønsker. Du belyser jo egentlig bare hovedproblemet som tas opp i artikkelen med dette. Det stemmer at Sony ikke har rettigheter til å gi ut selve spillene på nytt, men nettopp derfor blir bakoverkompatibilitet enda viktigere, for da har ikke rettigheter noe å si lenger, om man allerede eier spillene eller kan kjøpe de brukt. Med det sagt, så er ikke jeg en av de som bryr meg så sinnsykt mye om bakoverkompatibilitet. Jeg har innsett mer og mer i det siste at det meste av spill er forbruksvare. Folk kjøper og spiller for det meste bare de aller siste spillene som kom. Prøv å finne noen å spille Black Ops 2 med nå for eksempel. Du finner nok ingen. Prøv å se på vennelista di på Playstation, så ser du absolutt ingen som spiller et spill som er eldre enn et par år. For min del sluttet jeg å spille så mange eldre spill etterhvert som backloggen min ble for stor. Jeg skal fortsatt spille God of War 1-3, men utover dette har jeg ikke tid til noe, dersom jeg skal ha tid til de nye som kommer ut. Men folk er jo forskjellige.
 6. Min gjetning er at de kommer til å tilby brorparten av spillene gjennom Playstation Now.
 7. Og her var det snakk om gratis, ikke stjele. Disse spillene er gratis for alle var poenget mitt som du så pent hoppet over.
 8. Dette blir nok mer en torrent-variant, da disse spillene er gratis uavhengig av Plus-abonnement.
 9. Altså, om man må overdrive kraftig for å få frem poenget sitt, så bør man skjønne at man har et dårlig poeng. 2 konsollgenerasjoner siden var 2006. 3 generasjoner siden var 2000. Kan du ta en titt på PC-spill som kom i år 2000 og gjenta påstanden din uten å trekke på smilebåndet? Nei, spill koster ikke det halve på PC... Du kan ikke sammenligne salgspriser på PC mot fullpriser på konsoll. Ja, ved release er spill noe dyrere på konsoll, og om man sammenligner de ALLER dyreste spillene akkurat NÅ (749,- for enkelte PS5-spill), mot de som ligger på den billige enden av skalaen på PC (399,-), så snakker vi NESTEN halv pris, men sammenligner vi den billige enden av skalaen på PS5 (399,-) mot den dyrere enden på PC (599,-) så får pipa en annen lyd. Prøv å sammenligne spill mot spill i stedet, så får du se at prisene ikke er så voldsomt forskjellig, selv om du har rett i at konsollspill generelt er dyrere. Men som du selv sier, så lønner det seg å kjøpe på tilbud, og tilbud er det mer enn nok av på konsoll også. Faktisk er det til enhver tid relativt store avslag (ca 2 måneder gamle spill med 30% og eldre spill med 50-70%) på en mengde spill på både PS4/5 og Switch (regner med også Xbox), i tillegg til at større salg foregår ved hver høytid (50-90%), altså akkurat samme som tilbudene på Steam for eksempel, selv om jeg føler jeg må vente mye lenger på Steam enn et par måneder før de nyere spillene havner på tilbud. Forøvrig er backloggen min på PS4 på ca 400 spill, mot ca 1500 spill på Steam etter ca 15 år der, og da har jeg brukt Humble Bundle MYE. Totalt har jeg forresten ca 900 spill på PS4 og 1900 spill på Steam, som jo vil si at jeg heller spiller på PS4 enn PC, til tross for at jeg har en rimelig grei PC som kjører det aller meste på høyere innstillinger. Men som jeg nevnte til radiohodet; det er mye lettere å ta dere seriøst om dere ikke overdriver for å "vinne" diskusjonen. Det er det kun selgere og barn som gjør (og Master Race tydeligvis).
 10. Sånn skal det gjøres. Lytt til modderne. Nå håper jeg bare Avalanche Studios får ut fingern og ordner offiisiell 5000-player multiplayer på Just Cause-spillene...
 11. Men, men... Skulle det ikke være så mye billigere å spille på PC i forhold til konsoll da? 💣💨🙉
 12. Aha, ser at jeg misforstod det jeg leste sist. Leste bare at streaming blir tilgjengelig på PC senere. Tolket det som at Game Pass enda ikke var tilgjengelig på PC, og at man kun ville kunne streame den dagen det kommer. Men gjelder dette (altså at man kan laste ned) samtlige titler som er gitt ut på Game Pass? Ville jo trodd at man trengte Xboxens arkitektur for å spille spillene dersom de ikke var spesielt bygget opp for å støtte PC også? Er eventuelt utvalget av spill begrenset litt på Gamepass på PC i forhold til konsollene? Om de taper penger på GP er som du sier usikkert. Virker som det er en fremtidsrettet investering. Blir spennende og se hvor det fører. Jeg liker denne måten å skaffe eksklusivitet. Er nok mange perler som dukker opp som vi ellers aldri ville sett. Håper det blir en vanligere praksis og at det blir mindre fokus på det som i dag er de største spillene. En av hovedtingene jeg savner med PS2, at et nesten hvilket som helst spill kan bli stort.
×
×
 • Create New...