Gå til innhold

Formel 1 - 2023


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hjelpe meg, Viasat. Vær så snill, ha aldri Atle Gulbransen IKKE som kommentator igjen. Disse to som kommenterer nå, har jo ikke oversikt i det hele tatt.

Snakker om at DRS-vingene er åpne - før de får lov til å åpnes. Blander sammen førere i samme team hele tiden. Og masse kommentarer om at Albon burde ha vært inne og byttet dekk. Husker de ikke at Albon i et løp kun byttet dekk på SISTE runde i fjor, fordi han tar vare på dekkene så godt? Og mange andre ting. Slitsom å følge med på løpet når det gjøres så mye feil.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (16 minutter siden):

F1tv er så bra og billig at jeg skjønner ikke at folk ser via andre tjenester.

Både f1tv og sky sports kommentatorer. 

Har Viasat inkludert med TV-pakken min, så ser der om jeg må se via TV eller på mobilen.
På PCen har jeg IP-tv og ser Sky Sports. Hadde F1 TV tidligere, men blir litt smør på flesk når jeg har to andre muligheter for å se F1.

Lenke til kommentar
Whiteshit skrev (2 minutter siden):

Ka er poenget med wet tires om en skal rødflagge alt? Endelig var det håp om litt spenning..

Var jo noe helt sinnsykt med regn når Zhou kjørte av. Følte det var riktig med rødt flagg da. Men nå kunne de jo absolutt ha startet opp igjen for en god stund siden...

Og enig med andre her. Viaplay kommenteringen i dag har vært helt krise. Er helt ok minus til vanlig, men uten Atle faller det helt sammen... På tide å få inn noen nye som erstatter Henning og Stein. Jeg synes de som kommenterte F2 og F3 før var veldig flinke.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...