Gå til innhold

Anmeldelse: Conan Chop Chop


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Krispo123 skrev:
Thalboo skrev:
Zedarius skrev:

Funcom burde starte en linje med sexleketøy for gamere. Tror det er ingen i bransjen som har samme spisskompetanse i melking.

Satt på spissen?
De har lagd 3 conan spill på snart 30 år?
Strengt tatt har de bare lagd 2, Age of Conan og Conan Exiles. Utover dette har de laget 1 DLC til Age of Conan, og vært utgiver for 2 Conan-spill, Conan Unconquered og nå Conan Chop Chop. Likevel, det er Funcom som eier rettighetene til Conan, og er de eneste som kan gi ut spill om karakteren. Og Conan er en stor IP, så jeg ser ingen grunn for at de ikke skal "melke" det akkurat som Konami "melker" Metal Gear ved å ha rettighetene til det, eller lignende situasjoner. Synes heller det kommer for FÅ Conan-spill, og skulle gjerne likt å se et historiedrevet enspillerspill i stil med Elden Ring eller Horizon.
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gringorilla skrev (På 17.3.2022 den 8.17):

 Synes heller det kommer for FÅ Conan-spill, og skulle gjerne likt å se et historiedrevet enspillerspill i stil med Elden Ring eller Horizon.

Det som er så trist med det hele er jo at historiedrevne en spiller spill var jo spesialiteten til Funcom helt til de bestemte seg for å hoppe på MMO hypen og prøve å få en del av kaka der mot slutten av 2000 årene, etter dette så falt Funcom fra hverandre som førte til at de største talentene etterhvert startet sitt eget studio (Red Thread Games) hvor Funcom bare ble stående igjen som et stort skall av hva det en gang var før det i 2020 ble solgt til den kinesiske giganten tencent :(

Lenke til kommentar
  • Evil-Duck endret tittelen til Anmeldelse: Conan Chop Chop
2 hours ago, Evil-Duck said:

Det som er så trist med det hele er jo at historiedrevne en spiller spill var jo spesialiteten til Funcom helt til de bestemte seg for å hoppe på MMO hypen og prøve å få en del av kaka der mot slutten av 2000 årene, etter dette så falt Funcom fra hverandre 

Det triste var at funcom hadde mange gode ideer med sine MMO'er og, men slapp spillene altfor tidlig slik at de mistet store deler av spillerne i de første ukene etter release. De to morsomte mmo'ene jeg har spilt er nok Anarchy Online og The secret world. Etterhvert sluttet de helt å stole på egne ideer og kopierte andre og da ble alt de lagde ganske kjedelig.

Endret av Reg2000
Lenke til kommentar
Reg2000 skrev (8 minutter siden):

Det triste var at funcom hadde mange gode ideer med sine MMO'er og, men slapp spillene altfor tidlig slik at de mistet store deler av spillerne i de første ukene etter release. De to morsomte mmo'ene jeg har spilt er nok Anarchy Online og The secret world. Etterhvert sluttet de helt å stole på egne ideer og kopierte andre og da ble alt de lagde ganske kjedelig.

Jeg har noen hundretals timer om ikke tusener i det orginale the secret world så jeg er ikke uenig, et svært unikt og engasjerende MMO, trolig mitt favoritt MMO noensinne før de slaktet det med F2P remaken av det. Prøvde meg og i Age of Conan men interessent dalte fort etter du kom deg videre fra begynnelsesområdet og det føles som et mye kjipere spill med en gang, uten at jeg da følte utviklingen av det spillet i noen betydelig grad så kan hende det ble langt bedre med årene.  Men uansett er det vertfall denne innbitte MMO satsingen de satset absolutt alt på som merket begynnelsen av slutten for Funcom vertfall for min del, siste spikeren i kista ble nok når Tencent Konglomeratet kom på banen å kjøpte opp hele selskapet. Men i det minste så har vi fortsatt Red Thread Games :)

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar
1 minute ago, Evil-Duck said:

Jeg har noen hundretals timer om ikke tusener i det orginale the secret world så jeg er ikke uenig, et svært unikt og engasjerende MMO, trolig mitt favoritt MMO noensinne før de slaktet det med F2P remaken av det. 

Jeg har og ganske så mange timer i det orginale secret world, og antagelig enda flere i Anarchy Online. F2p remaken slakten min interesse i Secret World, og Shadowlands expansion pack'en gjorde det samme for meg med Anarchy Online. 

Age of Conan var en ren wow kopi og ganske så tomt etter den første byen. Tror ikke jeg spilte mer enn noen dager før jeg slutta der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...