Jump to content

Thalboo

Medlemmer
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 :)

Recent Profile Visitors

2067 profile views
 1. Dette blir rett og slett for dumt, men massene kjøper så da er det vel greit?! Snakker om å kjøpe seg selv utgifter i nærmeste fremtid, som om ikke PS5 koster nok fra før av..
 2. For langt? hææ?! The Witcher 3 var i mine øyne alt for kort å nå sitter jeg å er redd jeg skal gjøre samme feil med RDR2, bli så lost i storyen at jeg bare gønner på mainstory å plutselig er campaign over, å alt som er igjen er en haug med for det meste uintresante sidequests. Lengre maincampaigns å mindre med sosete teite sidequests sier nå jeg!
 3. Er så utrolig på trynesnuten at dette spillet ikke lar seg split-screen spilles på PC versjon..
 4. De sier jo at de gjør dette for å kvalitetssikkre at alt er som det skal være, ildsjeler som virkelig kan å lage timesvis med underholdning, venter heller ekstra fremfor å servert noe mikkmakk som må patches å bugfixes.
 5. Om dette var gode gammle uavhengige Blizzard, hadde jeg kaaaanskje trodd på dette.
 6. Må si jeg synes Xbox vinner med 14 hestehoder på dette gitt.
 7. Så, hvor blir det av release da?
 8. Med forbehold at jeg egentlig har alkolås ikveld.. Det må bli slutt på disse exclusives til vissvass, å til vassviss. Selskapene burde sett nå, med sine små eksperimenter, at det lønner seg å gi ut shit over hele linja først som sist!
 9. Hmm, har noen knappe timers spilltid, kanskje på tide jeg tar opp spaken å går all in!
 10. Pressfire gav spillet en 3`er, viser bare hvor stort sprik det er, slikt er jo subjektivitet, høres ut som et typisk NFS spill desverre. Mye glitter å glans, uten særlig ørrnørrn under panseret denne gangen heller.
 11. å btw, Online-delen er jeg ikke intressert i i det hele tatt..
×
×
 • Create New...