Jump to content

Thalboo

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

169 :)

Recent Profile Visitors

2483 profile views
 1. Hahahaha no friggin way!? I am rubber, you are glue!
 2. NRK, kanalen for hipsters å gamers, besteforeldre og resten, sekund for sekund.
 3. Dette er da standard controlls for Arpg`s. Helt siden iværtfall Diablo å atpåtil Path of Exile har samme controlls. Tenker meg om så har WoW samme controlls de også. Ubart nisseproblem du kommer med. Kanskje ikke Arpg`s er for deg da. Jeg går med "w" i Path of exile. Det sparer hendene for en gammel gamer betraktelig. Jeg "mister" en knapp som kan dobles som både gåing og f.eks steelskin, men det er verdt prisen. Musepekeren bestemmer hvor jeg går, men å holde "w" er mye bedre i lengden en å tviholde på musen. Å kalle det ett uspillbart nissespill er noe useriøst, men å avskrive kritikk med elitisme er heller ikke veldig nyttig. Ingen Elitisme fra min sin side, just a fact etter 30 år med gaming, det er fakta at stortsett alt av Arpgs styres på samme grunnlag, hold to walk or pointclick&walk ( om man ikke bruker stikke ). Forøvrig hadde henn ingen som helst konstruktiv kritikk, annet en at styresystemet (som har vært på plass i alle år) suger balle å spille suger pga det.
 4. å for all del folkens, det går fint å plugge inn knappepreffs i options.
 5. Dette er da standard controlls for Arpg`s. Helt siden iværtfall Diablo å atpåtil Path of Exile har samme controlls. Tenker meg om så har WoW samme controlls de også. Ubart nisseproblem du kommer med. Kanskje ikke Arpg`s er for deg da. Jeg er enig med deg, men hvordan kan du si at WoW er likt? WoW bruker da WASD til å bevege seg rundt WoW å WASD stemmer, men du kan fremdeles klikke å trykke med musepil dit du skal på skjermen, det er et basic å godt system som wow fikk til ekstra godt akkurat med WASD. WASD hos WoW blir nesten en forlengelse av akkurat "holdbuttonmove/point to move" Men tar poenget ditt, å ser at det kanskje bare er meg som ser likheter sånnsett. Er jo bare å holde inn knapp du selv ønsker å bruke så har du WASD på musa så mye du vil.
 6. Dette er da standard controlls for Arpg`s. Helt siden iværtfall Diablo å atpåtil Path of Exile har samme controlls. Tenker meg om så har WoW samme controlls de også. Ubart nisseproblem du kommer med. Kanskje ikke Arpg`s er for deg da.
 7. Umulig å få gjenopprettet konto, umulig å finne rett URL`s. Umulig å få annen hjelp enn det som kjører deg i en evigvarende loop, når alt du vil er å åpne kontoen igjen på spillet man kjøpte way back then.. Final Fantasy har så mange webz at de har ikke kontroll selv engang.
 8. Ikke rart ting går treigt her til lands, når de FØRST må lage en strategi, som erkjenner at dataspill er både kultur og næring. Disse folka har ikke bare sittet bakerst i klasseromme, de har sittet på et heeeelt annet rom i ett helt annet bygg..
 9. Det er jo rimelig subjektivt, litt som; what floats yer boat. Du kan da vel selvsagt få lov å ikke like tittler som World of warcraft, WoW, Diablo 1, 2, 3, Overwatch å helvettes mye annet. Igjen så har du vel lov til det, jeg derimot liker alle timene jeg har brukt på D2-D3 å alle 1000`sner timer på WoW. Det er kule spill, fra mitt ståsted ;)
 10. Takk for latteren! Så for meg kvinnelige ansatte lagde våpen av stiftemaskiner og brevåpnere før neste "wave" av "cubicle crawls" fra ledelsen. *Flirings!* :D Stapple up!
 11. Takk for latteren! Så for meg kvinnelige ansatte lagde våpen av stiftemaskiner og brevåpnere før neste "wave" av "cubicle crawls" fra ledelsen. *Flirings!* :D
 12. Jahmen i shhværtte gjør dere ferdig med allerede pågående prosjekt først nå da!
 13. Cool! Takker for tipse om Stray, blir definitivt kjøpt.
×
×
 • Create New...