Jump to content

Zedarius

Medlemmer
 • Content Count

  610
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

545 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6306 profile views
 1. Jeg burde kanskje ha poengtert at jeg ikke mener at The Witcher(eller Castlevania(WTF) for den saks skyld) burde ha blitt nominert. Jeg forstår bare ikke hva som gjør Mandalorian Emmy-bra.
 2. At Mandalorian får nominasjoner må jo kun være pga. Disney-penger. Den utspiller seg jo som et nostalgi-sirkelrunk for folk som vokste opp med Stargate SG-1.
 3. Jeg dropper resten fordi multiquoten min ble fucket og vi var uansett på vei off-topic. Jeg mener at det ikke er et moralsk problem, men et narrativt et. Det er en hovedperson som har holdninger det ikke er noe poeng i at han har. Det tilfører tydeligvis ikke, i anmelders oppfatning, plottet noe.
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Problem_with_Apu Oof. Finds insufficient research to link violent video game play to criminal violence Oof. https://en.wikipedia.org/wiki/Whataboutism Oofenstein 3D.
 5. Kan umulig bli verre enn Skyrim, så jeg er forsiktig optimistisk.
 6. Snålt at et ingrodd mannebarn som holdt forretningsmøter på strippeklubb ikke så verdien i nye spillergrupper. Knis.
 7. Hva bygger du større cut => økt lønnsomhet => flere spill på?
 8. Ja, for jeg mente selvfølgelig at konkurransen handler om utviklere, ikke kunder.
 9. Greit med konkurranse så lenge det er "hvem kan gi de beste tjenestene", ikke "hvem har den rikeste onkelen i ryggen".
 10. Jeg forutser at den kommer til å være veldig, veldig forglemmelig.
 11. Samme debatt, kanskje, men nye folk. Det er viktig å ikke la kommentarfeltene bli ekkokamre. Pluss, jeg har ferie.
 12. Det er litt rart at du snakker om hårsårhet når du selv trekker konklusjonen "feedback på spill" -> "samfunn i uniform". De kunne godt beholdt det, om han mente at det var en del av spillfiguren. Poenget med artikkelen er at det ikke var noe han hadde gått inn for. Hvis figuren skal ha ekstreme synspunkter, så må det fordi de tilfører narrativet noe. Et godt eksempel, så vidt jeg forstår, er rasismen i Mafia 3. Men det får noen som har spilt det støtte eller rette meg på. Jeg tror det kan sammenlignes med Chekhov's Gun, dvs at elementene i en historie må være nødvendige og at irrelevante elementer bør fjernes. Nei. Det er en bagatallisering. Denne delen gir ingen mening. Nå trekker du bare masse konklusjoner du ikke har grunnlag for. Som jeg sa tidligere; hvis det var meningen så er det faktisk greit. På samme måte som blackface i 30rock og tropic thunder er helt greit fordi det har et formål. I Deadly Premonition hadde det åpenbart ikke et formål, ellers ville regissøren kunnet argumentere for et bevisst valg han gjorde. Men det gjorde han ikke. Fordi han ubevisst hadde gjort spillfiguren transfob. Du sier at vi er på vei mot et samfunn der det ikke er nyanser( eks. like uniformer), men det må likevel være lov å tolerere nyanser? Det gir ikke så veldig mye mening. Jeg vil heller si at vi går mot et samfunn der folk ikke har de samme uniformene, og de blir heller ikke unødvendig plaget for det. Det er viktig å sjekke knerefleksen sin en gang i blant. Ta et steg tilbake og tenk "hvordan påvirker dette egentlig meg?".
×
×
 • Create New...