Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

717 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      95
    • Like stor.
      64
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kult med Visions of Mana, det er noen år siden... Men er ikke så begeistret for at alt skal være run-and-slash om dagen. Jeg likte bedre slowpace i Turnbased Combat. SE må gjerne si at det er strategisk dybde i systemet, men til syvende og sist så er det mer strategi i andre alternativer enn å løpe rundt i sirkler og dælje løs med et våpen slik jeg opplevde de nyeste tilskuddene i FF-serien. Ikke fan.

Lenke til kommentar
On 6.12.2023 at 11:54 PM, Comma Chameleon said:

Enig. Burde absolutt være rabatter for "lojale" kunder. Mye grådighet i en del remasters.

Spesielt gta mellom ps4 og ps5 burde vært gratis.

Rockstar har jo kostnader med å adaptere spillet til en ny plattform, så de søker jo å få betalt der også selv om det finnes kunder som oppgraderer fra PS4.

Nå er jo GTA5 en melkeku av dimensjoner, så sånn sett kan jeg være enig, men nå er også Rockstar et selskap som vil tjene mest mulig penger. Det har jo lagt ned en betydelig innsats også og gjort mye riktig, så det vil dem jo selvfølgelig også høste fruktene av.

Lenke til kommentar

Joda men fra ps4 til ps5 versjonen er det små endringer. Ps5 er ganske likt en pc så i praksis er det ikke så veldig mye som må gjøres på selve spill-siden. Mesteparten av arbeidet er å støtte ps5 spesifikke ting som deres online tjenester og lignende. Som de allerede hadde gjort siden ps4 versjonen fungerte. Ta så med at gta online drar inn vanvittige summer.

Jeg klarer ikke se noe særlig arbeid som rettferdiggjør mer enn kanskje 100kr. Alt var allerede gjort på pc og ps4 versjonen fra før.

 

Lenke til kommentar
On 6.12.2023 at 2:00 PM, newman221 said:

Var vel PS4-utgaven tenker jeg. Kjøpte den til PS3, og kjøpte den til PS4, så syntes det var litt vel mye å kjøpe det ENDA en gang til PS5. For et 10 år gammelt spill

 

ps5 gta5 er jo også blitt sensurert, så skal mann ha den ekte opplevelsen av gta5 så er det ps4 versjonen som gjelder.  

Lenke til kommentar
On 6.12.2023 at 10:44 AM, newman221 said:

Ja, prisen går riktig vei. Kjøpte konsollen for 5899 i november 2020. Fortsetter det slik pusher man 10'000 inkl. spillet

image.png.230681a7ebe65a8eecbfd06448101de2.png

2023 black friday deal...

5290kr PS5
1590kr Fury Renegade 2TB NVMe SSD til 2TB med kjøleribbe
599kr PS5 kontroller
299kr PS5 Ladestasjon for opptil to DualSense-kontrollere

Totalt 7778kr

 

det blir morro å se om vi kan slår denne prisen på black friday i 2024.

Lenke til kommentar
20 hours ago, fivebigcities said:

Hva er greia med krav om internettforbindelse på PlayStation 5 Slim, egentlig? Er det kun for fysiske spill? Kan jeg spille spill jeg har digitalt offline? Og kan jeg bruke bluray-spilleren uten internettforbindelse?

du kobler opp ps5slim online og så registerer du blu-ray spilleren en gang. så er det tut og kjør, digitale spill er ikke berørt av dette.. youtube er full av videoer som viser deg hele greia, hvis du søker etter 'ps5 slim registering disc drive'.

Endret av dølledøck
Lenke til kommentar
20 hours ago, Theo343 said:

Jeg sitter å ser på en helt ny serie som handler om den amerikanske borgerkrigen. Her vises mye ordbruk og oppførsel som da burde vært fjernet?

forandringene i gta5 for ps5 har med 'woke' galskapen som foregår i usa for tiden.. hvis du vil holde deg oppdatert om dette så er det mye nyttig å lese om spill og film her angående dette -> https://www.reddit.com/r/KotakuInAction/

Endret av dølledøck
Lenke til kommentar
dølledøck skrev (9 timer siden):

 

Hvis konsollen faktisk kommer ut i 2024 så er det vel lov å håpe at de slipper GTA:VI direkte til den på launch i 2025. Det hadde vært kjempeflott, da kan jeg kjøpe den i stedet for en PS5. Med mindre det kommer en Xbox Series XL eller noe som er enda kraftigere.

Endret av Comma Chameleon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...