Jump to content
Maxma

Noen med GPS Radar?

Recommended Posts

Hei. Jeg har sett mye om dette GPS Radar og ser ut som dem selger godt. https://www.gpsradar.no/

Jeg ser ikke noen "reviews" videoer på nett fra folk, utenom firma sine egne videoer ute på nettsiden og Youtube.

Vil høre om noen av dere har det og hvordan er erfaringene med de. Fungerer det som nevnt? Og hvordan fungerer de?

Er interessert å kjøpe, men jeg vil se en mer detaljert video av selve greia i drift og en "review". Ser ikke mange videoer på nett om den.

Share this post


Link to post

Det som i hvert fall er lureri, er at de har 500 000 varslere.

Det er 10% av Norges befolkning, og ettersom selskapet selv hevder de har rundt 20 000 betalende abonnementer, som trolig er en grov overdrivelse, er det neppe særlig mye sannhet i påstanden om de har 25 ganger flere varslere, enn de har kunder ?

Døgnbemannet kontrollsenter høres også ut som bare lureri, for et selskap med noen få ansatte?

Safedrive AS, selskapet bak dette, ser ut til å ha omsatt for 8 millioner i fjor, det ville i så fall bety salg av rundt 5000 enheter til 1500,- kroner, og det er første året de har inntekter å snakke om.

De har trolig også dratt inn noe på månedsavgiften, så reellt har de nok solgt et par tusen av disse, ikke 20 000?

Resultatet var rundt 4 millioner i minus i fjor, så særlig lukrativt ser det ikke ut til å være foreløpig ?

Edited by 0laf
  • Like 2

Share this post


Link to post
Postkassestativ skrev (43 minutter siden):

Blir du tatt i fartskontroll som ikke ble varslet, så betaler de bota. Det funker greit

Med en del asterisker, som f.eks. at de ikke hadde "problemer" med deres servere, at du ikke fikk førerkortet beslaglagt, at du varslet om boten umiddelbart på dingsen, at kontrollen var uniformert osv. 

Share this post


Link to post

hvorfor betalte de ikke tilbake? 

alså om det var førerkort beslag osv så teller ikke garantien men dem må vell ha gjitt noen svar på hvorfor?

Share this post


Link to post
On 4/26/2020 at 8:45 PM, Naim said:

Min venn ble tatt, GPS ga ikke noen varsel og selskapet nektet å betale tilbake boten som de lover. 

hvorfor betalte de ikke tilbake boten? 

alså om det var førerkort beslag osv så teller ikke garantien men dem må vell ha gjitt noen svar på hvorfor?

Share this post


Link to post

Dette ser ut som svindel og bedrag.. :)

Skal like å se de som får igjen penger etter bot. De kan jo bare skylde på at teknikken ikke virket.. 

Share this post


Link to post

Etter å ha bestilt en enhet og hatt den i vel 2 mnd nå i sommerferien kan jeg bekrefte at denne virker delvis bra, men ikke opptil mine forventinger i forhold til Google Maps, Waze og TomTom app som er like god på varsling. Det er ikke noe skryteprodukt som jeg ser på nettet og hvor mye den blir promotert i sosiale medier.

Det med at de betaler boten om kontrollen ikke ble varslet om, vet jeg ikke noe om. Vil helst ikke prøve/teste det heller ?

Uansett gikk produktet i retur og fikk refundert pengene.

Share this post


Link to post

Svært useriøst firma! Styr unna!

For det første ble jeg oppringt per telefon og fikk høre at jeg skulle få hele 1000,- kroner i avslag siden jeg hadde svart rett på et spørsmål om vikeplikt på facebook og trengte "bare" å betale 1490,- Jeg svarte at jeg ville tenke på det og de skulle ringe dagen etter.

Jeg var da inne på nettsidene og la merke til at prisen var oppført til å være 1990,- altså bare 500,- mer enn det jeg fikk tilbud om per telefon (ikke 1000,-).

Da de ringte dagen etter spurte jeg derfor om hvorfor jeg bare hadde fått 500,- i avslag da vedkommede hadde sagt 1000,-. Jeg ble da fortalt at prisen på nettsiden allerede var et tilbud hvor den var nedsatt med 500,- og at enheten egentlig kostet 2490,-. På nettsiden sto det ingenting om at dette var en tilbudspris og 1990,- fremsto som ordinær pris (noe den fortsatt gjør). Jeg fikk gjennomslag for dette og fikk prisen ned til 990,- og valgte derfor å slå til der og da for man har jo også angrerett i 14 dager slik at jeg kunne tenke på det videre.

Etter å ha tenkt på det så innså jeg at det å betale 199,- i måneden for varslinger jeg egentlig ikke trenger (har kanskje passert to fartskontroller de ti siste årene i tillegg kjører jeg lovlig) så ombestemte jeg meg. Tjenesten fremsto også som upålitelig og med botgarantil der de sikret seg på best mulig måte for å unngå å betale. For at tjenesten skal fungere så er den også avhengig av brukere som rapporterer inn fartskontroller.

Enheten kom som brevsending i postkassen. Hadde den kommet som pakke kunne den blitt liggende på postkontoret i 14 dager og automatisk gått i retur. Jeg benyttet meg av angreretten og sendte produktet i retur på billigste måte med brevsending som er på 140,- kr fra post i butikk. Angrerett-skjemaet som de hadde vedlagt i ordrebekreftelsen opplyste svært tydelig at de som selger var pliktig til å betale returkostnader for kunden dersom det ikke er opplyst at kjøper skal betale dette på forhånd. Verken e-posten eller noen av de vedlagte dokumentene sa noe om at jeg skulle betale for retur.

De presterte likevel å påstå at jeg hadde blitt opplyst om at jeg skulle betale for retur og nekter derfor å legge ut for dette. På mail svarer de bare at de ikke svarer på videre henvendelser.

Så jeg sier det igjen.. styr unna!

Edited by Iamsomeone
Utfyllende opplysninger

Share this post


Link to post

Et firma med et navn som klasker sammen to teknologier uten sammenheng, som leverer en tjeneste som ikke egentlig har noe særlig å gjøre med den fiktive teknologien navnet tilsier. Jeg hadde styrt unna.. 

Share this post


Link to post
jonlem skrev (På 22.1.2021 den 0.14):

Et firma med et navn som klasker sammen to teknologier uten sammenheng, som leverer en tjeneste som ikke egentlig har noe særlig å gjøre med den fiktive teknologien navnet tilsier. Jeg hadde styrt unna.. 

Navnet forbinder jeg mer om en tjeneste som sier noe om en oversikt over gps signaler. Altså monitorere hvor det er gode eller dårlige signaler til enhver tid. Men radar i denne sammenheng kan vel referere til det politiet brukte før i tiden til å måle fart. Om det er det som er tanken hadde jeg i alle fall styrt unna, da folkene bak dette burde vite hva slags teknologi de skal varsle om. Det er ikke radar nemlig.

Share this post


Link to post

Bare å kjøre 5 over fartsgrensen (10 over på fartsmåleren på min bil)
Har kjørt forbi mange kontroller, og fotobokser uten å få bot

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...