Jump to content

Vegard#

Medlemmer
 • Content Count

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vegard# last won the day on February 12 2015

Vegard# had the most liked content!

Community Reputation

795 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det underliggende problemet er heller at disse kvartalsvise oppdateringene gir oss en indikasjon på hva Blizzard sitt fokus er. Jeg tror ikke det er mange av fansen som bryr seg nevneverdig om kameravinkelen under cutscenes, men likevel vier de det plass i noe de publiserer hver tredje måned. Jeg skulle ønske de snakket mer om filosofien bak valgene de tar og mindre om spesifikke detaljer, særlig når de oppdaterer fremgangen så sjeldent.
 2. Det er strengt tatt ikke 7/7 dommere som mener du er uskyldig, men 7/7 dommere som mener det ikke er nok bevis til å dømme deg som skyldig. Nå sier jeg ikke at dette gjelder deg, men mange av de som blir frikjent gjorde faktisk det de var tiltalt for, selv om bevisene ikke holdt i retten.
 3. Dette kommer som oftest av at tiltalte og forsvarer gjerne fritt prosederer saken i media, mens påtalemyndigheten og fornærmede er veldig forsiktig med det. Inntrykket som dannes er et vilkårlig rettssystem der man kan dømmes etter kun en anklage.
 4. En gressklipper er ikke noe mindre motorvogn på privat grunn (men sjansen for at politiet prioriterer å bøtelegge deg for mobilbruk i egen hage er nok noe mindre). Se lenken under som omtaler fyllekjøring med gressklipper i egen hage litt nede i artikkelen. https://www.aftenposten.no/bil/i/g730vL/kan-du-kjoere-gressklipper-i-egen-hage-etter-en-oel-paa-verandaen
 5. Når noen med bedre kjennskap til en sak enn du har gjør noe du ikke forstår og ikke gir mening så er de inkompetente idioter.. ..eller så vet de noe du ikke vet.
 6. Vegard#

  Vitner i rettsak

  Aktor og forsvarer angir tidspunktene for deres vitner gjennom bevisoppgavene. Hvordan de avgjør rekkefølge handler vel mest om hvordan de føler saken blir best belyst fra deres side.
 7. Skråsikkerhet er en uting i slike saker. Det finnes historier om folk som reformeres og der finnes historier om folk der fengselsopphold gjør vondt verre. Det er ingen måte å vite i forkant hvilken historie dette er.
 8. Min forståelse er at ugrunnet opphold betyr ikke at du skal ha begrunnelse for ethvert opphold, men at ethvert opphold skal ha en saklig begrunnelse. Vanlige begrunnelser vil ofte være arbeidsbyrde eller ekstraordinære hendelser, men kan også være uungåelige ting som postgang eller tiden interne rutiner tar. "Uten ugrunnet opphold" sikrer deg mot at behandlingsinstans trenerer henvendelsen din i opptil 30 dager uten saklig grunn.
 9. § 268. Uberettiget adgang eller opphold Vanligvis vil et innbrudd gjøre at du også begår skadeverk, tyveri eller andre lovbrudd samtidig.
 10. Jeg tror risikoen for hevn fra kriminelle er et større problem for rettssikkerheten enn vilkårlige anmeldelser som blir henlagt fortløpende.
 11. Vegard#

  Tilbygg i sameie

  Vil ikke selger og megler ha en form for informasjonsplikt i slike tilfeller?
 12. Slik trådstarter legger frem saken ønsker han først og fremst å få vite hvem som har anmeldt han. Dette kan det være både legitime og mindre legitime grunner til.
 13. Det er vanlig prosedyre at du må komme til politihuset for gjennomlesing av dokumentene. Du får ikke tilsendt dokumentene og kan ikke ta kopi av de, men du får lese gjennom og ta notater. Det jeg lurer på her er om de kan (i praksis) midlertidig umuliggjøre innsyn grunnet koronasituasjonen.
 14. I stedet for å spekulere (og være helt på bærtur) så kan du jo ta et kjapt søk?
×
×
 • Create New...