Jump to content

Vegard#

Medlemmer
 • Content Count

  1058
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vegard# last won the day on February 12 2015

Vegard# had the most liked content!

Community Reputation

948 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vegard#

  Er sms gyldig som bevis?

  Hva som holder eller ikke avhenger av hva en nøytral tredjepart finner sannsynlig at har skjedd (f.eks en dommer i forliksrådet hvis det blir en tvist). Et skjermbilde er bankers så lenge motparten ikke sier seg uenig, f.eks. ved å hevde det er manipulert
 2. Det som omtales som innbrudd rammes vanligvis av en kombinasjon av skadeverk og uberettiget opphold, hvor førstnevnte er uaktuelt i denne sammenhengen. Jeg tipper det vil være en ganske bratt motbakke å overbevise politiet om at en person med nøkkel skal straffes for å benytte tilgangen du eksplisitt har gitt. Til trådstarter - Eier du boligen sammen med din eks? Hvis hun fortsatt står med eierandel i boligen er det begrenset hva du med loven i hånd kan gjøre for å hindre henne tilgang.
 3. Og folk lurer på hvorfor offentlige etater spiser opp så mye av statsbudsjettet..
 4. Jeg tror avisa fort kommer i konflikt med vær varsom plakaten dersom de velger å skrive om denne saken og det gjelder en psykisk syk person. Man blir veldig identifiserbar om noen i nabolag x sier en mann skaper kvalme der. Loggfør alle ubehagelige hendelser og skriv en anmeldelse der dere redegjør for disse og samtidig ber om at fyren får kontaktforbud mot deres barn.
 5. At noe er bra for spillindustrien betyr ikke at det er bra for brukerne. Dette har heldigvis offentligheten begynt å forstå jf. forbrukerrådets rapport.
 6. Dette synes jeg var en voldsomt navlebeskuende kommentar. At spill designes for å være en objektivt dårligere opplevelse uten å bruke store mengder penger går utover absolutt alle (utenom bonusene til Kotick & co)
 7. Vi får se hvor lenge denne galskapen varer https://www.forbrukerradet.no/siste-nytt/loot-boxer-slik-manipulerer-og-utnytter-spillindustrien-forbrukere/
 8. Din påstand var at det er like ille å knote på telefonen i fanget som om den er festet med handsfree. Jeg kan ikke se at lenken underbygger dette.
 9. Kontakt politiet og be om en utsettelse, det pleier å være uproblematisk.
 10. Jeg synes du slenger ut mange generaliserende påstander, og i den grad de underbygges i det hele tatt så er det ved hjelp av avisartikler, blogger og interesseorganisasjoner som bare perifert omhandler påstandene dine. For å ta for meg begynnelsen på din nyeste post så skriver du at folk har holdt på med victim blaming i tråden. En ganske grov påstand. Uten å sitere eller vise til noe konkret så hopper du kjapt videre til neste poeng du vil få frem. Her skriver du at voldtektspersoner får tv-tid og viser til en artikkel som handler om at noen som var under etterforskning for voldtekt sin tv-opptreden er slettet fra strømmetjenesten. Dette er strengt tatt det motsatte av påstanden din? Videre går det frem at produksjonen ikke visst om voldtektsanklagene da deltakeren var med på programmet. Du hopper videre til at du ble møtt av en person som ønsket at du skulle gjøre som han ville, ikke det som var best for deg. En kjapp titt på posten du antakeligvis referer til viser at sitatet var "Jeg ber om at du gjør noe som reduserer sjansen for at min datter er den neste som blir voldtatt.". Her har du bevisst eller ubevisst vridd det posteren sier om til noe som høres ekstremt egoistisk ut. Og dette var bare et par linjer av en tilfeldig post.. I dine øyne blir jeg nå sikkert en mørkemann med middelalderholdning til både samtykke og seksualisert vold. Det får så være. Jeg vil likevel be deg innstendig om å stoppe opp og tenke litt gjennom poengene du vil få frem. Mange av poengene dine er gode og diskusjonen rundt det har absolutt verdi, men jeg føler det drukner i generaliseringer og vage personkarakteristikker.
 11. Du slår inn åpne dører, jeg har ikke sett noen i tråden som gir inntrykk av at voldtekt er greit. At alle er enige om alt er et lite fruktbart utgangspunkt for diskusjon. At diskusjonen blir dreid mot falske anklager og bevisbyrde er kanskje et like stort resultat av at tråden ligger i Juss-delen av forumet som noe annet.
 12. Du skrev at de bestilte en massasjetime, det er jo ikke ulovlig..
 13. Hvor kommer provokasjon inn i bildet?
 14. Leste du i det hele tatt åpningsinnlegget? Veldig lite av dette er relevant for spørsmålene trådstarter stilte. Jeg forstår ikke helt problemstillingen. Man blir vanligvis først pågrepet. Der kan du sitte inntil 72 timer før politiet må ha tingrettens kjennelse på at du kan overføres varetekt og sitte en lengre periode, ofte fire uker av gangen. Før rettsmøtet vil du bli siktet, altså at det er utarbeidet en siktelse som beskriver hva du beskyldes for. Å ha status som siktet utløser en del rettigheter, blant annet rettigheten å la seg bistå av en forsvarer. Deretter må tingretten fornye godkjennelsen for å holde det varetektsfengslet hver gang kjennelsen utløper. Tingretten skal passe på at varetekt ikke er for inngripende i forhold til lovbruddet, at det er en viss fremdrift i etterforskningen, og at du ikke skal risikere oversoning. Når man får en dom vil tiden man har sittet pågrepet komme til fratrekk.
 15. Da tror jeg rett og slett du skal tenke deg om litt lengre. Seksuelle tilnærmelser (som for øvrig ikke er et begrep som benyttes i straffeloven) har ingenting, jeg gjentar - INGENTING - med det å ha en opplysningssamtale med noen om sex å gjøre. Det være når det skjer i en butikk, som en samtale mellom foreldre og barn, eller som del av seksualundervisning på skolen.
×
×
 • Create New...