Jump to content

Vegard#

Medlemmer
 • Content Count

  949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vegard# last won the day on February 12 2015

Vegard# had the most liked content!

Community Reputation

826 :)

About Vegard#

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg sliter med å forstå hva som skal gjøre det "umulig" å gi alle oppgraderingen. Dette lukter vondt i vilja lang vei.
 2. Diablo season: Treasure goblins now spawn in pairs! PoE season: Heist (nytt minigame, hirelings, nye uniques, skills, base items, modifikasjoner på eksisterende uniques, skills og mye mye mer). Ok, jeg overdriver litt for å få frem et poeng, men det som ikke er overdrevet er at PoE fortsetter å gjøre bordet rent når det gjelder innholdet deres sesonger. Deres filosofi med å ikke prøve å holde på spillere gjennom filler-content som ikke er morsomt, men heller la de komme tilbake neste sesong fungerer utmerket for min del.
 3. Tillatt fart er 0 - hva enn skiltet viser. Skal vi sende bot/advarsel til de som kjører saktere forbi fotoboksen fordi noen andre la seg inn foran de? Fordi det var glatt? Fordi de bremset for et dyr? Et barn? Nei, dette er ekstremt lite gjennomtenkt. Hvis blodet bruser så kraftig at man blir en farlig sjåfør av å midlertidig ligge noen kilometer i timen under fartsgrensa så er man ikke egnet som sjåfør.
 4. Åpenbare skrivefeil i kontrakter skal det mye til at du kommer noen vei med i Norge.
 5. Det heter maksimal fartsgrense, ikke "kjør så fort som mulig opptil oppgitt hastighet". Du skal ikke kjøre "så fort som mulig opptil fartsgrensen", men så fort vei og andre forhold tilsier at er trygt. Det er ingenting i veien for at fartsgrensen angir maksimal hastighet og at du samtidig kan bøtelegges for å kjøre for sakte dersom det er til unødig hinder for andre i trafikken.
 6. Fantastisk spill, velfortjent toppkarakter. The factory must grow. Edit: Ser det ikke nevnes (eller kanskje jeg er blind), men spillet har innebygd støtte for mods og med det store antallet mods med høy kvalitet kan du få veldig mange tusen timer ut av dette spillet.
 7. Er det virkelig "i grenseland" å pålegge noen ti dagers karantene grunnet jobbreise? Å ha like lite bevegelsesfrihet som en som soner med fotlenke i ti dager vil jeg (som legmann) anse som et grovt overtramp av arbeidsgivers styringsrett.
 8. Hvis du anmelder vil du automatisk få en bekreftelse på anmeldt forhold av politiet, som vanligvis godtas som dokumentasjon overfor forsikringsselskaper og andre aktører. Hvis du tar et bildesøk på "bekreftelse på anmeldt forhold" vil du se hvordan de ser ut. Som tommyb skriver vil denne definitivt dekke punkt 1 og 3. Bekreftelsen på anmeldt forhold vil også inneholde en veldig generell beskrivelse basert på hvordan forholdet kodes hos politiet (her blir det vel antakeligvis noe ala "tyveri fra annet næringsbygg eller -lokale"). Min erfaring er at spesielt internasjonale selskaper kan ha lange kravlister for dokumentasjon, men i praksis er fornøyd med mye mindre. Kanskje det er en kulturell greie, eller kanskje de vet at om de ikke setter urealistisk høye krav så får de en håndskrevet lapp signert av mamma.
 9. En halv million i årslønn på en deltidsstilling ved siden av studiene noe den jevne student kan se langt etter.
 10. At det er inngått en avtale, at møte har funnet sted og at varen har byttet hender vil være med på å underbygge at varen også ble betalt.
 11. Vanskelig å vite om du kommer noen vei med det (dersom kjøper påstår han betalte kontant vil det være vanskelig å bevise noe den ene eller andre veien), men jeg klarer ikke se noen negative sider ved å anmelde. Om ikke annet så kan det gjøre at fyren kommer på bedre tanker når han vet han blir anmeldt. Husk å legge ved et erstatningskrav, slik at om det blir en reaksjon fra politiet så inkluderer det pengene han skylder deg.
 12. Skikkelig i-landsproblem å ikke kunne kjøpe spill i valutaer der folk tjener mye mindre enn her. Selv om jeg har benyttet meg av å kjøpe spill på Steam med utenlandsk valuta (på et lengre utenlandsopphold, ikke ved bruk av VPN) klarer jeg ikke hisse meg opp over å miste den muligheten.
 13. Hva innebærer det å "complete a purchase using a payment method from that country" egentlig? Må man betale med et kort utstedt i et annet land?
 14. Beklager, jeg trodde du mente prosessen rundt inndrivelse av kravet (la ikke merke til posten til OP som du svarte på i farta)
 15. Administrasjon av leieforholdet (herunder innkreving av leie) er vel noe som må bakes inn i leieprisen jf husleieloven § 3-7?
×
×
 • Create New...