Jump to content

torbjornnesso

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skulle ønske at alle utgivere gikk direkte til steam. Men da må Valve sette ned andelen de tar ved salg av spill betraktelig, per nå er det omtrent 30% til Steam og 70% til spillutviklerne såvidt jeg har fått med meg.
 2. Hei Nei, har ikke bestemt meg enda. Har ikke kjøpt bolig enda heller..
 3. Lurer på hva som er anbefalt temperatur på når man skal ha katten inne om natten? Det er 2+ her nå, lurer på om det er kaldt til katten å være ute.
 4. Jeg har GPS Radar, veldig fornøyd. De fleste kontrollene jeg passerer er allerede varslet
 5. Helt utrolig at man trenger en mod for å få 60fps på et 10 år gammelt spill, på nyeste generasjon konsoll.
 6. Nei, har ikke tenkt å legge ut noe.
 7. Alt må prøves skal ikke bli en kresen-fant.
 8. Jeg bare lurte for moro skyld, tidlig krøkes 😆 vi venter til lillemann er ihvertfall et par år Legger ved en liten snutt;
 9. Hei Har en sønn på 5mnd i dag, og lurer på når han kan få smake cola? Er ikke mye det er snakk om, bare bittelitt (under en teskje) bare for å smake smaken. Vennlig hilsen Fersk far
 10. Viktig å huske at vekteren hverken er brannmann eller politi. Vekteren skal i all hovedsak sikre boligen etter et innbrudd/brann/vannlekkasje har skjedd og eventuelt kontakte riktig instans. (låsesmed, elektriker, rørlegger osv) Legger ved en lenke til en fin artikkel å lese: https://boligalarmer.no/vekters-rolle Vennlig hilsen Tidligere Vekter.
 11. Takk for svar, alarm med betjeningspanel med avstilling/tilbakestillingfunksjon er absolutt aktuelt. Har du et system å anbefale for småbruk?
 12. (Legger ved manualen til det systemet som er installert hos mine foreldre så dere skjønner hva jeg snakker om) Takk for gode svar. Mine foreldre bor på gård, og de fikke installert brannvarslingsanlegg på gården når kravet om det kom. Det kostet vel rundt 100.000, men de betalte 30.000 da forsikringen dekket resten. Der fungerer det slik: Kablet anlegg, kabel fra hovedsentral til alle detektorer og til betjeningspanel. Betjeningspanel med avstilling/tilbakestilblingsfunksjon. Avstillingsbryter i kårhus i tillegg til betjeningspanel i våningshus. Der var det naturlig nok mange røykvarslere/varmesensorer da det var en gård, med følgende bygninger: Våningshus Kårhus Fjøs Redskapshus Garasje Låve Der var det 4 sirener, en inne i våningshus, en i kårhus, en plassert på veggen ute på våningshus og en plassert på veggen ute på fjøset for utendørs varsling. Det er dette jeg er ute etter, men akkurat det systemet er jo en ''gårds-alarm'' som var veldig dyr å installere, men lurer på om ikke det finnes lignende systemer for bruk på småbruk. Desibelkravet blir uten tvil overholdt, og jeg skjønner selvsagt at når alarmen går skal det være mye lyd - men det blir litt overveldende at alle varslere utløses når vi har husdyr (hund og katt) Elotec manual.pdf
 13. En står fritt frem for å overvåke privat eiendom, men det skal være tydelig varslet om det og du kan ikke filme annen privat/offentlig grunn. Ref.datatilsynet:
 14. Monter overvåkingskamera (evt som du slår av når du selv er hjemme) vi har flere hjemme. Dokumenter, deretter konfronter. Montering av trådløse overvåkingskamera er usedvanlig lett og ukomplisert
 15. Helt enig, her i huset er det røyk/varmesensor i alle rom - også i garasjen. Kravet om 1pr etasje er alt for dårlig.
×
×
 • Create New...