Jump to content

Maxma

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maxma

 1. Talkmore støtter enda ikke Apple Watch. Men kan jeg allikevel få tak i vanlig eSIM fra Talkmore og aktivere de på Apple Watch'en? Jeg vil jo tro dette vil fungere uansett om Talkmore sier dem ikke støtter Apple Watch. Noen andre her som har prøvd?
 2. Hei hei. Hvordan i svarte helvette slår man av den Trygg bruk av hodetelefoner funksjonen på iOS?!?!? Går pokker ikke ann å ha stabil lyd i bilen via bluetooth. Utifra innstillinger går det ikke ann å slå den av. Konseptet er bra og jeg støtter det men den burde skille mellom bil og hodetelefoner. Dette kom i iOS 14.2 oppdateringen
 3. Det vet jeg. Men det er kompis som skal hente bilen. Kan jeg da gjør salgsmeldingen i lag med min kompis og selger på Facetime?
 4. Hei. Finner ikke så mye info om dette her på nett. Saken gjelder er at jeg skal kjøpe meg bruktbil som er ca 12 timer unna meg. Jeg har ikke anledning å hente bilen selv. Men jeg har en kompis som vil hente den for meg. Hvordan gjør vi det med omregistrering og salgsmelding? Kompisen min sa at vi kunne ta det via Facetime. At jeg godkjenner den her hjemme mens han og selger gjør det som skal gjøres. Eller går det ann å omregistrere den til kompis og når han kommer hjem så kan vi sende inn ny omregistrering til meg, utenom å betale omregistrering to ganger? Slik jeg har skjønt det kan man kjøre 3 dager til man må betale omregistreringsavgiften og finne forsikring. Så kompisen min har god tid på seg for å komme seg hjem med bilen. Hva er det beste alternativet?
 5. Har begynt å bruke eSIM som primær SIM på min iPhone. Det er genialt. Men er det lurt? eSIM eller fysisk SIM som primær? Hva bruker dere?
 6. Jeg skal bruke det personlig, daglig i min mobil. Skal ringe nokså lite. Vil vel bruke ca 8-10gb data mnd.
 7. https://www.chatsim.com/personal Har funnet noe som heter ChatSim. Er det noe bra? Noen her som har det eller har hatt det? Jeg bruker veldig mye chat Messenger og Whatsapp for å kommunisere. Da ser ChatSim ut til å vær ett veldig godt alternativ.
 8. Vil helst bruke mest mulig mobildata til rimeligste pris på kontantkort. Syns det er noe dyrt med mobildata på kontantkort. Ringing tar jeg for det meste via Messenger og Whatsapp.
 9. OnePlus Nord frister veldig mye. Men er den god? Fungerer den godt på norske mobilnett, ser det er snakk om 4G tale her. Jeg bruker masse Google Maps, har den god GPS? Ellers stabil?
 10. Så forsåvidt er det samme greia om hva slags du velger prismessing. Men fremdeles er jeg ikke helt tilfredsstilt på hva jeg skal velge.. ?
 11. Tror jeg holder ut med min gode Note 9 enda litt lengre. Er jo fortsatt "flaggskip" for min del. Og jack-utgang ❤️
 12. Heisann. Jeg lurer på en ting og det er, Hvilket kontantkort er best? Pris, dekning, tjenester/funksjoner og kundestøtte osv. Rene hummer og kanari for å finne den rette. Blir forvirret.
 13. https://www.vegvesen.no/fag/fokusomrader/trafikksikkerhet/automatisk-trafikkontroll/strekningsvis-atk Der har du link til ganske så grei forklaring om hvordan strekningmåling fungerer.
 14. Maxma

  Noen med GPS Radar?

  Etter å ha bestilt en enhet og hatt den i vel 2 mnd nå i sommerferien kan jeg bekrefte at denne virker delvis bra, men ikke opptil mine forventinger i forhold til Google Maps, Waze og TomTom app som er like god på varsling. Det er ikke noe skryteprodukt som jeg ser på nettet og hvor mye den blir promotert i sosiale medier. Det med at de betaler boten om kontrollen ikke ble varslet om, vet jeg ikke noe om. Vil helst ikke prøve/teste det heller ? Uansett gikk produktet i retur og fikk refundert pengene.
 15. https://www.vegvesen.no/fag/fokusomrader/trafikksikkerhet/automatisk-trafikkontroll "Er du blitt fotografert i en fotoboks og har spørsmål i den forbindelse, tar du kontakt med Politiets ATK-senter på telefon 71 26 68 00 (sentralbord)." Jeg har selv ringt det nummeret og spurt det samme når jeg lurte på om jeg ble tatt på en fotoboks. Eneste de trengte er regnr på bilen og førerkortnummeret så søker de bare opp om der er blitt tatt bilde over fartsgrensen.
 16. Har enda ikke funnet noe som passer helt perfekt for meg. Vil helst ha samlefaktura og ikke fordelt på forskjellige operatører. Akkurat nå tilfredsstiller det å bytte til enten Happybytes (ha en flex og de to andre 1 om dagen abo) eller Talkmore. Men hvem er best av Happybytes vs Talkmore med tanke på tjenester og service?
 17. Hei. Jeg sliter med å velge beste/god navigasjonsapp for Norge. Har ikke peiling på hva som er best å bruke. Jeg vet valget kan vær smak og behag. Men hvem av Google Maps, Apple Maps og Waze er oppdatert i Norge med veibeskrivelse, veier, addresser osv...
 18. Hei. Jeg trenger hjelp til å velge hva mobiloperatør/abonnement jeg skal velge for oss en familie på tre stk. Det er jo en ren sti og jungel for å finne til en rett og billig pris. 1. person: Jeg selv bruker mellom 1-2gb data. 2. person: Kan bruker mellom 10-12 gb data. 3. person: Ganske variert bruk men kan holde med 25 gb. Hva ville dere ha anbefalt? Ønsker en sånn "familiepakke". Sett på Onecall men syns ikke at den passer helt og er litt dyr i prisen.
 19. Hei. Jeg har sett mye om dette GPS Radar og ser ut som dem selger godt. https://www.gpsradar.no/ Jeg ser ikke noen "reviews" videoer på nett fra folk, utenom firma sine egne videoer ute på nettsiden og Youtube. Vil høre om noen av dere har det og hvordan er erfaringene med de. Fungerer det som nevnt? Og hvordan fungerer de? Er interessert å kjøpe, men jeg vil se en mer detaljert video av selve greia i drift og en "review". Ser ikke mange videoer på nett om den.
×
×
 • Create New...