Jump to content

Lyncs

Medlemmer
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lyncs

 1. Finnes det overgjæret ale som ikke er pasteurisert? Hvor kan man evt. få tak i det?
 2. Finnes det noen spesialbutikker som selge upasteurisert og ufiltrert øl her til lands, eller er det noen som kjenner navnet på importør/grossist?
 3. Og du tror at medikamentell behandling er eneste løsningen? Tror du også at vi har receptorer i cellene våres som kun er mottakelig for exogene agonister og at kroppen ikke kan produsere Gaba på en naturlig måte ved å forandre livsstil? I såfall har du mye å lære. Les deg litt opp på kroppens nevrobiologiske mekanismer så skjønner du mye mer. Den samme tankegangen ble folk faktisk servert da Big Pharma lanserte Vidundermedisinen heroin på slutten av 1800 tallet. I starten ble stoffet tungt markedsført i mange land. Dette var vidundermedisinen som kunne erstatte morfin - uten å skape avhengighet. Og slik vil det desverre fortsette. Verden vil bedras og folk biter på gang etter gang. Det er ikke alle som frivillig missbruker Benzodiasepiner. Mange blir faktisk avhengige av dette svineriet etter bare noen få tabletter og folk som ligger lenge på sykehus får dette som eneste alternativ til sovemedisin og er faktisk nervevrak når de utskrives. Jeg har lest mange historier om slike i både dags og ukesmagasiner.
 4. Benzodiasepiner er også et rusmiddel, selv om Big-Pharma velger å kalle det medisin for å tjene store penger på det. Det er i likhet med alkohol en Gaba-a1 agonist dvs. en form for tørrsprit som mange velger å kalle de bl.a i USA. Dette rusmiddelet var i begynnelsen beregnet på sengeliggende sykehuspasienter som ikke fikk sove pga at de ikke kunne bli trett ved fysisk aktivitet, men ble senere nærmest kastet etter folk av leger som mente at dette var en kjempeløsning for late sofa-puddinger som fikk angstsymptomer fordi de i likhet med sengeliggende pasienter ikke bevegde nok på seg. Det finnes utallige historier om folk som har fått sin angst 10 ganger verre ved bruk av slike "medisiner" og endet opp med å begå selvmord.
 5. Det finnes også fungerende alkoholikere, men de fleste lider en tung skjebne og slik er det også med pilleknaskere.
 6. Det er nok en myte at leger ikke søker hjelp hos andre leger, men de kommer ikke særlig lengre enn til en pillekontrakt da heller og det er nettopp legenes pilleknasking som gjør at de tilslutt tar sitt eget liv. Om de skriver resept til seg selv eller om en annen lege skriver den er fullstendig likegyldig. Det er pillenes abstinenssymptomer som gjør at folk tilslutt begår selvmord. Det har blitt opplyst i nyhetsartikler gang på gang at noen foreldre står fram og forteller om at ungdommene deres har tatt livet sitt etter å ha blitt medisinert med vanedannende medikamenter. Slike opplysninger blir bannlyst og slettet hos freak-forum, mens anbefalinger om at folk med angst må løpe til lege for å få Valium blir aldri slettet. Du forteller nå at det er din Ole Brum holdning som binder deg til pillene, mens du tidligere har snakket om at du er syk og at disse medisinene er det eneste som fungerer for deg. Du roter noe forferdelig med ulike forklaringer og av den grunn kan du ikke forvente at noen skal ta deg alvorlig.
 7. Hvorfor fungerer ikke naturlig rus for deg da? Har du receptorer i cellene dine som ikke er mottakelig for endogene agonister?
 8. Merkelig at disse medisinene da ikke har noe særlig positiv effekt på legene da? De tilhører faktisk den yrkesgruppen som topper selvmordsstatistikken.
 9. Alle vet vel at man ikke blir alkoholiker av å drikke et glass, men det angår ikke temaet i denne diskusjonen. Måten du stilte spørsmålet på antydet at jeg innestod for slike påstander.
 10. Jeg har aldri brukt de ordene du beskriver. Du beskylder meg for å komme med påstander som jeg aldri har kommet med.
 11. Hvor har jeg brukt utrykkene "1 pille" eller alkoholiker? Orker ikke å diskutere med uredelige mennesker.
 12. Reseptene på Benzodiazepiner er på minimum 25 piller og ikke bare 1 som du skriver. De gir også motsatt effekt etter en tids bruk dvs en økning i angst-nivået. Det er grunnen til at mange fortsetter og ender opp som pillenarkomane.
 13. Jeg har selv slitt med det samme som deg, så jeg vet utmerket godt at det finnes gode alternativ til pilleknasking. To glass vin til maten er den beste oppskrift på vedlikehold av angst og depresjoner. Et bedre alternativ er å starte dagen med en yoga-runde før frokost og være fysisk aktiv utover dagen. Unngå hard trening, jogging osv, men vær i bevegelse med lett fysisk arbeid, turgåing osv. og ta pauser når du blir trett istedenfor å drikke kaffe. Har du prøvd det noen gang?
 14. Ok. så du mener altså at alkohol ikke er usunt bare fordi det har stått i en bok, mens pille-narkomani kan være et godt alternativ til sunn livsstil? Glad jeg ikke har en slik tankegang og at jeg kan nyte livet i naturskjønne omgivelser uten å ta en eneste pille eller et eneste glass øl..
 15. Fremdeles like avsporet? Treningsnarkomani har ingenting med helse å gjøre. Du kunne hatt mye nytte av å lese deg litt opp på kroppens funksjoner og grunnen til at pilleknasking er et usunt og unødvendig alternativ til en sunn livsstil.
 16. Jeg har ihvertfall ikke mer fordommer enn du har mot helse-freakere, eller gullrot-joggere som du kalte dem. Rusmidler er rusmidler selv om det skrives ut på resept av pilletrillere som kaller dette for medisiner. Egentlig like dumt som om at Friele skulle si at tretthet er et symptom på koffeinmangel og at kaffe er medisin..
 17. Du virker like mye ute av stand til å oppfatte hva som var spørsmålet til trådstarter som freak-moderatorene, men du har jo allerede skrevet i tidligere innlegg på andre tråder at du selv bruker medikamenter av benzo-typen daglig, så muligens er det derfor du ikke klarer å skjønne hva det egentlige spørsmålet til trådstarter var. Når de gjelder betegnelsen Freakforum og at dette er et forum for såkalte freakere, så må det vel da også være plass der til helse-freakere, eller mener du på alvor at dette forumet kun er et pille-knasker og rus-freaker-forum?
 18. Poenget var at de ikke modererer pga regelbrudd slik du påstod i innlegget ditt. Du sporer jo av hele tiden og fortsetter å kverulere uansett hvor mange fornuftige argumenter folk serverer deg. Det blir derfor umulig å diskutere med deg dersom du skal fortsette på et slikt lavmål.
 19. De modererer ikke ut folk bare pga. regelbrudd. Det er nok å være uenig med en moderator som mener at en person med angst burde begynne å knaske piller istedenfor å endre livsstil. Det vil si at det i veldig mange tilfeller handler om et dødfødt tyranni som ender i en nådeløs utestengelse når det koker over for en av moderatorene..
 20. Politiets metoder er på ingen måte bestemt av politikere med lovigvende myndighet. Detter er regler og instrukser som er satt av poitiet selv og de trenger derfor ikke å være fornuftig med hensyn på liv og helse for dem som utsettes for denne galskapen. Episoden med motorsykkelen kunne fått fatale konsekvenser for føreren. Det var bare flaks at det ikke gikk verre enn det gjorde. Og folkene i spesialenheten synes å være mer eller mindre korrupt vedr. konklusjonene slike saker ender med.
 21. Her er enda et eksempel på hvordan maktpersoner i politiet begår overgrep, og det attpåtil mot sine egne kolleger. https://www.tv2.no/nyheter/11709147/
 22. Dersom jeg f.eks tar armhevinger, Yoga solhilsen, eller løfter en tung kartong fra bakken og opp, så får jeg i ettertid vondt i korsryggen. Er dette bare en vanlig muskelstramming eller har jeg muligens en slitasje i brusken? Er det mulig å unngå dette ved å strekke ut etterpå? Hvilken strekk-øvelser skal jeg da evt. utføre?
 23. Det er også mulig å ruse seg på en naturlig måte. "Runners high" er bare et eksempel på hvordan man kan erstatte piller med kroppens egen måte å produsere rusmidler på, men det er slike innlegg som blir slettet. Råd om destruktiv og livsødeleggende pilleknasking blir aldri slettet, så for meg virker det som om de er livredde for å miste noen av sine lidelsesfeller over til en sunnere livsstil. Muligens er det slik at skammen ved å være pilleknasker blir mindre dersom det er flere som driver med slikt og at de av den grunn ikke ønsker at noen skal komme inn der og prøve å omvende noen av deres "brødre".
 24. Det er mulig at slike medikamenter fungerer for noen. Det finnes også såkalte fungerende alkoholikere som drikker hver dag og allikevel er i fullt arbeid, men jeg tror det gjelder de aller ferreste. Når det gjelder dopet man få hos legene, så er det veldig mange som trapper opp dosene og etterhvert går over til sterkere stoffer som morfin osv. i troen på at det er løsningen. Mange tar også sitt eget liv etter en stund på slike piller. Når det gjelder Freakforum så går ofte diskusjonene på hvilken av disse legemidlene som gir den beste rusen og hvilken leger man bør gå til for å anskaffe seg det. Slike innlegg får lov til å bli stående, mens innlegg som går imot denne praktiseringen av legemiddelassistert rus blir slettet. Muligens bruker moderatorene selv slike piller og er livende redd for at det skal bli vanskeligere å få tak i slikt..
 25. Du er tilhenger av forbud mot salg, men Freakforum sletter ikke innlegg der folk anbefaler andre å gå til lege for å få tak i rusmidler, men derimot sletter de innlegg som kritiserer denne praksisen og godtar innlegg der folk beskriver hvor mange Valium og andre legemidler folk må ta for å ruse seg. Dersom du er mot salg av rusmidler så burde det også gjelde det livsødeleggende dopet som legene skriver ut.
×
×
 • Create New...