Jump to content

Postkassestativ

Medlemmer
 • Content Count

  1742
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

13520 profile views
 1. Nå som coop har kommet med ny type stekkode på kortene sine, får jeg ikke til å bruke den lappen jeg hadde limt på bankkortet lengre. Prøvde å generere ny ut i fra det nye coop-kortet, men den blir ikke likens når jeg genererer den med de opplysningnene den gir fra seg. Har prøvd å scanne kortet inn på data, men kassa på butikken vil ikke godta den heller. Blir vel for utydelig. Jeg har coopay, men synes at lappen på kortet er best og mest praktisk, da kan jo ungene få en lapp på sitt kort også.
 2. Har nettopp tatt factory reset. Kom etter det, da den var ustabil før, men den startet ikke på nytt da
 3. Har kjøpt meg en ny Samsung S22+ som til stadig driver og starter på nytt. Flere ganger om dagen blir jeg bedt om å taste pinkode. Dette hender når som helst, spiller ingen rolle om telefonen lader eller ligger i lomma. Det har aldri hendt mens den har vært i bruk. Dette er fryktelig upraktisk på jobb, da jeg blir utilgjengelig uten at jeg vet det. Jeg må hele tiden passe på at telefonen er påslått.
 4. Nå for tiden vil jeg si at bensin er bedre enn diesel. Da dieselmotoren fikk dobbelmasse svinghjul stupte holdbarheten på alt. Alt som ryker har en sinnsyk pris.
 5. Når du først må begynne å reparere på en dieselmotor får du endelig betalt tilbake de kronene du sparte på drivstoff. Dyser, turbo, dpf, dobbelmasse svinghjul og drifstoffpumpe er ikke noe billige deler. Jeg har hatt diesel i mange år, men kjøpte bensinhybrid etter å ha måtte betale 3000,- for 1 glødeplugg. Dieselbiler er ikke slik de var før, da de gikk problemfritt i 20 år.
 6. Elbilfordelene var vel ment for å få folk til å kjøpe Think, de skulle ha blitt avsluttet når Think gikk under.
 7. Tror ikke det er så mye forskjell. Du bruker litt mere bensin på motbakker, men du bruker ingenting på tur ned igjen.
 8. Mine foreldre kjørte opp på 70-tallet å fikk med lett lastebil med henger med det samme
 9. Synes dette høres rart ut. Har byttet masse bremser opp igjennom tiden, men har enda ikke klart å ødelegge en kaliper. Den ene pakningen som er på stemplet ligger konstant i press, så hvordan denne kan ryke vet ikke jeg. De har vel mest sannsynlig revet opp mansjetten.
 10. Byttet bunn i min i fjor. Kjøpte 3000x1500mm glatt plate på byggmakker. Behandlet kuttflatene med treolje. Husk at på mange hengere er platen en bærende del. Karmer og slikt er festet helt eller delvis i platen enkelte steder. Du vil også få problemer med tykkelsen på terrassebord.
 11. Det vil nok påvirke mottaket betraktelig
 12. De forurenser, men det gjør elbiler også.....
 13. Har hatt dabradio i bilen i over 10 år å har hatt svært lite bortfall, selv med enkel glassantenne. Har hjulpet flere med å forbedre signalene i bilen. De fleste hadde feilmontert antenne. De som faktisk la noen kroner i en bedre antenne ble stort sett fornøyd med resultatet. En hadde byttet ut alle lyspærene i bilen med ledpærer fra wish. Når de ble byttet ut, så var dekningen topp igjen.
 14. Var en tur sør for Dovre i påska å synes det blir bedre fletting for nærmere Oslo jeg kom. I Trøndelag må man vike for en 3-4 biler som skal forbi før man kommer seg inn på vegen. Samme med rundkjøring, kjører en bil inn, følger resten på. Så man må vente på at 20 biler har kjørt gjennom før man kanskje finner en luke.
×
×
 • Create New...