Jump to content

Postkassestativ

Medlemmer
 • Content Count

  1674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

12701 profile views
 1. Der bompengene er satt opp for å finansiere vei, er det vel rett å rimelig at alle betaler. Elbiler bruker og sliter veien like mye som andre biler. La alle betale like mye, så får vi se hvem som er miljøvennlig. Alle jeg kjenner som har elbil, har det pga. de økonomiske fordelene.
 2. Har prøvd igjen, men de står fortsatt på at det bryter med personvernet å få ett tall opplest over telefonen. Har all servicehistorikk og verkstedbesøk om bilen tilgjengelig utenom motorbyttet, for det var en garantisak.
 3. Kjøpte meg en bil der motor vistnokk skulle ha blitt byttet. Selger husket ikke alt jeg spurte om, så han ba meg ringe til forhandleren å spørre de. Forhandleren nekter å si noe som helst på grunn av personvernet. Hvorfor? Jeg ba ikke om å få noen papirer eller navn av noe slag, alt jeg ba om var kilometerstanden når motor var byttet. Hvordan svekkes personvernet hvis jeg får vite en kilometerstand?
 4. Ser at tråden er gammel men dette er ett kjent problem på disse motorene. Feilen er de 2 ventilene på dieselpumpa (suction control valve). I nøden kan man ta av stikket på tempføleren på dieselpumpa, da vil den gå i nødmodus å forsatt ha greit med motorkraft.
 5. Aktiv antenne, oppdatert enhet med siste fw uten noe bedring. Er tilkoblet rattstyring, tror ikke det skal utgjøre noen forskjell. Antenne et montert rett.
 6. Har montert en pioneer x840dab i en bil å dabradioen funker bare en liten stund etter at den blir slått på. Kan funke greit i 10 minutter så kommer no signal opp å så driver den å hopper mellom fullt å ingen signal med rundt 10 sekunder intervall. Spiller ingen rolle om hvor jeg kjører eller om bilen står i ro. Prøvde å bytte antenne, men det ble ikke bedre. Virker også som den henger seg opp noen ganger, knapper slutter å fungere å virker igjen etter at man justerer volumet eller trykker på en annen knapp.
 7. Funker vel slik at dab blir tilkoblet på samme måte som en cd-skifter
 8. Noen ganger lønner det seg å lære seg å skru bil selv. Etter at jeg kjøpte min første bil hadde jeg ikke råd i det heletatt til å bruke verksted til å få det ordnet feil som dunket opp. Kunne ingenting om bil første gangen jeg måtte reparere den. Ikke alle reperasjoner har vært vellykket, men man lærer av sine feil. Etter at youtube kom, er jo alt blitt mye enklere. Du finner guider på det meste. Du lærer noe nytt og du sparer mye penger. Jeg kjøper heller verktøy for arbeidspengene verkstedet tar.
 9. Da var kompressor og kondenser byttet og det ser ut til at alt fungerer som det skal. Ingen ulyder. Gassen hadde forsvunnet ut i fra kondenseren i løpet av vinteren. Målte 0 i trykk da gassen skulle tappes.
 10. Spørs hvilken bil det er snakk om
 11. Skal bytte alle o-ringer. Lyden er der kun når kompressoren går. En slags raslelyd. Tror heller det ikke er mulig å ta av clutch på enkelt vis da det ikke er å få kjøpt ny noen steder. Kun komplett enhet. Er eneste bilen jeg har hatt der clutchen ikke selges løst. Skal teste clutchen på den andre kompressoren om den slår inn før jeg monterer. Er ikke noe slark i den
 12. Ac funker dårlig på bilen min å kompressoren lager mye lyd som kan høres under kjøring. Demonterte en delebil der jeg tok vare på kompressoren å lurer litt på om det er noe jeg kan se på for å finne ut om den faktisk er brukbar? Delebilen hadde masse med gass (gassen ble tømt av maskin btw.) under greit trykk, men fikk aldri testet den da motoren i bilen var ødelagt. Tenkte å bytte kondenser og tørker samtidig da de er modne for utskifting
 13. Har ikke betalt noen ekstra skatt pga datautstyr, ser at gammelt utstyr er blitt satt på ett rom. Datamaskiner fra 25 år tilbake står å samler støv i ett hjørne sammen med faxer, matriseskrivere og kopimaskiner. De som har fått telefon, får værtfall beholde den hvis de har hatt den i flere år.
 14. Fikk en Lenovo P50s med dock og ekstra skjerm fra min arbeidsgiver for 4 år siden. Hvis jeg slutter, kan jeg kreve å få kjøpe utstyret. Har oppgradert ram, batteri og mobilt bredbånd fra egen lomme. Har ingen planer om å slutte, men har hatt den såpass lenge at jeg føler den har blitt min. Jeg bruker den mye i jobb, men kan bruke den privat til hva jeg måtte ønske
 15. Er ute etter det norske navnet på vedlagt mutter. På engelsk heter det SCREW-ON TEE NUT. Finner ikke noe som ser slik ut på en norsk nettside eller butikk. De må ha 3 hull, gjengemål i mm og være syrefast.
×
×
 • Create New...