Gå til innhold

ANMELDELSE: Kingdom Hearts III


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det var gøy å spille og det ser jo veldig bra ut, men det er mye som skuffer. Ingen Final Fantasy-karakterer, få verdener, få bosser, ingen kamparena, usedvanlig lange loadetider, skuffende lydspor osv. Dessuten gir historien ingen mening lenger. Maks 7/10 herfra.

 

Kamp arenaer låses opp når du har komt inn i så å si slutten av spillet. Men kan ikke si at jeg er enig med deg på resten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Reagerte på mangel av skikkelig colosseum og hvor var FF karakterene?!

 

Musikken var helt nydelig. Flere av verdenene var skikkelig gode. Stemningen og sjarmen fra de forskjellige disney filmene og fra tidligere KH spill var spot on.

 

Likte veldig godt at det aller meste ble nøstet opp i og relativt godt fortalt. Slutt sekvensen var også meget god :)

 

Det absolutt svakeste punktet imo var at det var ferdig for fort :p

Altså kjørte gjennom verdene, utforsket "alt" jeg fant. Kosa meg i gummiship og prøvde meg på det meste jeg fant av bosser der. Så plutselig var det story, story, story, battle, battle, battle og ferdig.

 

Jeg var jo ikke i nærheten av å oppgradere alle keyblades, masse mer greier jeg hadde å spille for. Jeg forventet at jeg på et punkt ville "åpne" opp alt og at spillet ville dra deg tilbake til noen eller alle verdene enda en gang med div små quester og moro, men det skjedde ikke. plutselig var spillet bare ferdig og jeg følte jeg fortsatt hadde mye mer å gi :p

Lenke til kommentar

Det som har vært gjennomgående i andre anmeldelser er at spelet får kritikk for å bruke mykje cut scenes som er blåkopi utifrå filmane.

I staden for å få sjå ei filmscene som du har sett før, så hadde det vært langt meir spennande å få sjå same scena frå ein anna vinkel, og på den måten kunne sjå nye detaljar som ikkje kom fram i filmane.

 

På det området var det mange tapte muligheiter som kunne gjort spelet meir unikt, og ikkje kun til ein kavalkade av filmklipp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...