Gå til innhold

Espen Jansen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 032
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Espen Jansen

  • Bursdag 26. juli 1993

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

11 287 profilvisninger

Espen Jansen sine prestasjoner

256

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er notert. Jeg mener likevel ikke jeg avslører veldig mye her — innledningen jeg referer til er knapt ti minutter — og premisset må man jo ha med. 😊
  2. Jeg ser at dere som klager på valgene våre har én ting til felles: at dere ikke sier noe om hva dere gleder dere til selv. Hvorfor ikke heller fokusere på dette, vri samtalen i positiv retning? Så kan alle glede seg til det de gleder seg til, mens vi deler tanker om spillene vi liker?
  3. Det skal antagelig stå "krigarkokk", altså en krigende kokk. Spillet er veldig koselig det lille jeg har spilt så langt, helt særegen stemning. Det er for øvrig gratis på PS Plus Extra for de som abonnerer på den slags. 🫡
  4. Little Nightmares II er et knallspill, anbefales på det groveste. Hvilke referanser tenker du på btw? Jeg kommer bare på de som prøver å spise deg i den restaurant-delen.
  5. Det er et nokså gammeldags uttrykk, men jeg mener det er relativt godt kjent. Fra ordboka: hæle/herde — få seg til, tåle "jeg herder ikke å bade i så kaldt vann". 🫡
  6. Frozenbyte er på en såkalt "roll" — Trine 4 er det beste spillet i serien — så jeg ser virkelig fram til dette 🤩
  7. Hyggelig med positiv tilbakemelding og pilsinvitasjon. Fint å se at det ikke bare var jeg som likte GhostWire ☺️
  8. Jeg mener jeg spilte i "Favor Quality", og trivdes godt med det. Dette vil være en smakssak, og det er fort gjort å eksperimentere.
  9. Den lavest scorede anmeldelsen på Metacritic er for øyeblikket 8/10 — en karakter som også tilsvarer et veldig godt spill, så det er sagt. Jeg bifaller for øvrig sentimentet om at God of War med dette står igjen som en av de klart beste spillseriene gjennom tidene.
  10. Why not both? Det ene utelukker da virkelig ikke det andre. Som jeg skriver i artikkelen, utvikles denne remaken hovedsakelig av et annet studio, og CD Projekt Red har planer om en hel masse nye The Witcher-spill. I mellomtiden lages det faktisk nye spill typ HELE tiden — jeg vet ikke om du har lagt merke til det?
  11. Etter mer spilling, må jeg vedgå at jeg burde byttet ut Zarya med Winston. Han er mye mer brukbar enn jeg husker, og jeg har hatt stor suksess med å hoppe inn i fiendens backline for å få has på snipere. Han tåler mer enn man skal tro, og skjoldet hans virker mer pålitelig enn det jeg trodde ut ifra mine erfaringer fra eneren.
  12. Tanken var å trekke fram enkle figurer som man likevel kan utrette noe med. Jeg fokuserte særlig på figurer hvor man ikke trenger å være sykt god til å sikte, ala Mercy, Reaper. Figurer som Hanzo, Ana, Ashe og Cassidy krever at man faktisk treffer en del, ellers er man ganske ubrukelig for laget sitt. Junkrat og Brigitte kunne passet, men de falt rett utenfor listen. Jeg vil argumentere for at D.va og Reinhardt er blant de vanskeligste figurene å spille riktig, særlig nå som det kun er én tank per lag. God posisjonering er veldig finicky, og jeg mistenker at nye spillere fort kan finne på å la seg lokke til å gå for kills i stedet for å forsvare laget. På motsatt side er Winston og Torbjørn lette å styre, ja, men vanskelig å få til å fungere på et lag. Har prøvd Torbjørn litt, og han virker mer eller mindre ubrukelig så langt.
×
×
  • Opprett ny...