Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Familiebil til 250 000


muummi

Anbefalte innlegg

Er på jakt etter ny familiebil til rundt 250 000kr. Har sett litt på Octavia, V70, Passat, og Mazda 6. Bilen må ha greit med plass til 3 unger med ett bakovervendt barnesete5og greit med bagasjeplass. Synes Mazda 6 2014/2015 ser ut som en veldig flott bil.

 

Noen som har tips eller råd å komme med?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi gikk for Octavia til ca samme pris pga at det var god plass til bakovervendt barnesete. Med 3 barn kan den bli smal, men du kan jo altids prøve å se hvordan det er.

 

Har samme oppfatning som speideren når det gjelder V70.

 

Mazda 6 er veldig flott ja. Men jeg opplevde den som trang i alle retninger.

 

Anbefaler deg å se på Mondeo. Vi valgte Octavia over Mondeo for å få nyere bil for pengene. Selv om jeg er fornøyd med Octavian så angrer jeg muligens litt på det i dag. Det er en del mer plass i Mondeo, og man slipper lastekanten i bagasjerommet som man har i Octavia.

 

Den nyeste Passaten er også et godt alternativ. Har du sett på Superb?

Lenke til kommentar

Ser ut som om det kanskje står mellom Volvo D2 automat 2013 modell, eller muligens Ford Mondeo 1,6 diesel. Det er jo relativt små motorer i disse bilene, er det noen som har kjørt dem? Er de udermotorisert?

Vi prøvde begge. I Mondeoen opplevde jeg motoren som akkurat nok, men ikke no mere. Det vil si at den er sterk nok, men ikke spesielt kvikk.

I V70 opplevde jeg den som undermotorisert rett og slett.

Lenke til kommentar

Vi prøvde også Insignia. Fant ut at den var noe trang i forhold til størrelse. Men kjørekomforten var bedre enn de fleste og veldig mye bil for pengen som du skriver. Anbefaler å prøve.

 

Enig i det, man kan finne mye fint og gjøre bra kjøp om man ikke kjøper hva alle andre har. 

Kunne godt ha tenkt meg en nyere Insignia country tourer om jeg hadde hatt 350 tusen til overs. 

Lenke til kommentar

Ser ut som om det kanskje står mellom Volvo D2 automat 2013 modell, eller muligens Ford Mondeo 1,6 diesel. Det er jo relativt små motorer i disse bilene, er det noen som har kjørt dem? Er de udermotorisert?

Jeg ville prøvd begge, disse er ganske forskjellige å kjøre. Mondeo er klart best å kjøre og har i tillegg god komfort og god plass. V70 er veldig gammeldags, treg automatkasse og lite spennende å kjøre. Men 1.6 diesel? Har dere mye småkjøring er diesel definitivt ikke å foretrekke da partikkelfilter m.m. soter igjen fordi motoren ikke blir ordentlig varm på småturer (særlig vinterstid). Dog er det ikke mye annet å velge i av Mondeo som ikke er ny. Du får Mondeo med både 140hk diesel og 163hk diesel til den prisen. 140-hesteren passer fint til bilen. Godt utstyrt i Titanium og Titanium X-utgave.

 

https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=121103419

Endret av hlieberg
Lenke til kommentar

Har vært å prøvekjørt V70 D2 i dag. Synes faktisk den var sprek nok for vårt bruk, men utstyrsmessig kunne jeg nok ønske den hadde litt mer.

Nå står egentlig valget mellom disse to. Den ene er et par år eldre men har jo gått mindre, den andre har mer utstyr, har større motor, men har gått vesentlig lengre.

 

Har fått tilbud på 1, 6 literen til 209 000kr.

 

Hva er det beste kjøpet?

 

https://www.finn.no/129771417

 

https://www.finn.no/129632351

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...