Jump to content

BigBadAde

Medlemmer
 • Content Count

  717
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 :)

Recent Profile Visitors

4408 profile views
 1. *bedre skulle det stå, men det skjønte du vel. Nei jeg har dessverre ikke det. Men hadde jeg skulle kjøpt ny tv nå så hadde det blitt den til den prisen.
 2. Du skriver hverken størrelse eller budsjett. Men hifi klubben har meget god pris på Sony XF9005 nå, både i 55 og 65 tommer. Det er en mye bre tv. XF9005
 3. Det viktigste i denne prisklassen er å finne en bil som er velholdt fra før. Opel Astra og Mazsa 6 kan nok være smare kjøp. Er mulig å finne pene eksempler av både Mazd 6, Astra H og J i prisklassen. Feks disse to: Astra Mazda 6 Eller så kan du vel både Focus og Mondeo være aktuelle. Land Rover hadde jeg holdt meg langt unna.
 4. Egentlig så har jeg ingen 55" å anbefale under 5000kr. Da hadde jeg nok lagt i mer. Men hvis jeg likevel skulle ha kjøpt så hadee jeg gått for en av disse; Phillips 58" TCL Phillpsen er nok det beste kjøpet under 5k akkurat nå. TCL er billigere.
 5. Sony Bravia XF9005 Samsung Q70R Samsung Q80T Disse tre er veldige gode TV'er som er noen av de beste til å takle refleksjoner og gjennskin. De to øverste er 55" den nederste er 49" hvis du ønsket å ha samme størrelse som før.
 6. Sony Xperia 10 ii. Den har til og med minijack! https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/153424/sony-xperia-10-ii-smarttelefon-hvit https://www.tek.no/test/i/Wbn4Pd/test-sony-xperia-10-ii
 7. Skinner til setene er greit nok det. Men det hjelper ikke om du ikke får dratt rattet langt nok etter.
 8. Jeg mener at Mitsubishi og da spesielt Outlander er veldig oppskrytt i Norge. Det karosseriet som det linkes til er som å kjøre en traktor og som i tillegg bråker ekstremt innvendig. Og som @AlexMort skriver så er ikke kvaliteten den høyeste. De traff godt når de kom med den første Outlander og hadde perfekt timing med ASX. Så har de priset seg lavt med Outlander PHEV mye på grunn av de lave offentlige avgiftene. De beregnet jo i tillegg avgiftene feil slik at den ble enda billigere. Men modellene deres er utdaterte, de fornyer seg ekstremt sent/sjelden og nå holder de på å trekke seg ut av Europa. De skal ha skryt for at de kaller tilbake biler som er over 10år og utbedrer feil da. Jeg tror XV blir et perfekt valg. Du får mye bil for pengene innenfor dine kriterier.
 9. At alle biler passer deg, betyr ikke at alle biler passer for alle andre... Vi er bygd forskjellige og jeg som er 8cm kortere enn deg har problemer med benplassen i mange biler. Det viktigste er jo at AlexMort finner en bil som er komfortabel for han.
 10. Jeg tenker at Subaru Outback er perfekt hvis du ikke synes den blir for stor i by. Tiguan er også et godt valg og veldig grei å bruke i byen. Men finn en etter facelift som kom i 2012. Subaru XV er heller ikke dumt hvis den passer deg. Subaru har litt høye delepriser, men det er jo kvalitetsbiler med lite feil. Denne er ikke så stor utvendig så er ypperlig i by også. Kia Sportage er et godt alternativ. Vet ikke hva du ønsker av motor/drivstoff og gir, men legger ved noen linker som eksempler: Tiguan Sportage XV Outback
 11. BigBadAde

  LG V60

  Fra produktansvarlig i en av Norges største elektronikk-kjeder.
×
×
 • Create New...