Jump to content

BigBadAde

Medlemmer
 • Content Count

  727
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 :)

Recent Profile Visitors

4743 profile views
 1. https://www.hdtvtest.co.uk/ https://www.avforums.com/
 2. https://www.hifiklubben.no/sony-kd55xh9505-oled-tv/sonykd55xh9505/?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc
 3. Kan jeg spørre om hva du har blitt skuffet av med Samsung?
 4. Jeg har Xperia 5 i dag og er veldig fornøyd. Skulle jeg hatt ny telefon nå så hadde jeg uten tvil valgt Xperia 5 II.
 5. Her i Trondheim er nå majoriteten av drosjene Skoda, og sjåførene skryter av dem.
 6. Ikke nødvendigvis tegn på dårlig vedlikehold dette. Sinkslipp er et kjent problem på vag. Rust i overgang baksjerm/bakfanger er en kjent feil på denne utgaven av Octavia som Møller vanligvis utbedrer hvis man reklamerer da det skyldes feilkonstruksjon. Ellers så er det vel en steinspurt og noe slagskader på hjørnene på to dører som det ikke har blitt lagt i lakk på så det har begynt å ruste. Åsså har han vel vært borti noe på baksjermen. At lakken e oppskrapet på bakfanger har ingen praktisk betydning siden den er av plast. Hvis man ikke er nøye på det så kan man jo pusse ned litt og legg på lakk på enkelte av disse skadene å forsøke å holde det i sjakk. Det er jo en fint utstyrt bil som har fulgt alle serivcer Selv er jeg for nøye på det til at jeg kunne ha kjøpt bilen. Da måtte jeg ha satt den inn til lakkering og da hadd det blitt billigere å finne en som er penere i utgangspunktet. edit: ser at du også må påregne bytte av bremser og dekk. Det vil jo gå en del tusen på det også.
 7. https://www.hifiklubben.no/sony-kd-55xf9005-uhd-tv/sonykd55xf9005/?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc
 8. Xperia 5 til 5000kr hos Elkjøp. Men de har kun i butikk. Så da spørs det vel om de har noen der du bor eventuelt.
 9. *bedre skulle det stå, men det skjønte du vel. Nei jeg har dessverre ikke det. Men hadde jeg skulle kjøpt ny tv nå så hadde det blitt den til den prisen.
 10. Du skriver hverken størrelse eller budsjett. Men hifi klubben har meget god pris på Sony XF9005 nå, både i 55 og 65 tommer. Det er en mye bre tv. XF9005
 11. Det viktigste i denne prisklassen er å finne en bil som er velholdt fra før. Opel Astra og Mazsa 6 kan nok være smare kjøp. Er mulig å finne pene eksempler av både Mazd 6, Astra H og J i prisklassen. Feks disse to: Astra Mazda 6 Eller så kan du vel både Focus og Mondeo være aktuelle. Land Rover hadde jeg holdt meg langt unna.
 12. Egentlig så har jeg ingen 55" å anbefale under 5000kr. Da hadde jeg nok lagt i mer. Men hvis jeg likevel skulle ha kjøpt så hadee jeg gått for en av disse; Phillips 58" TCL Phillpsen er nok det beste kjøpet under 5k akkurat nå. TCL er billigere.
×
×
 • Create New...